یک مدافع جوان و ارژانتینی دیگر در راه رئال مادرید
باشگاه رئال مادرید در استانه بستن قرارداد با متئو ماساچیو مدافع جوان و مرکزی باشگاه ریورپلات ارژانتین است.
این مدافع جوان و 17 ساله هفته اینده وارد 18 سالگی خواهد شد و می تواند رسما با رئال مادرید قرارداد به امضا برساند.
رئال مادرید برای اینکه بتواند این مدافع اینده دار را به خدمت بگیرد 4 میلیون یورو به باشگاه ارژانتینی پیشنهاد داده است.
به گزارش مارکا هفته اینده باشگاه ریورپلات هکتور گرینبرد نماینده خود را روانه مادرید خواهد کرد تا اقدامات نهایی برای عقد این قرارداد را انجام دهد.
این در حالیست که سران ریورپلات امیدوارند باشگاه رئال مادرید اجازه دهد این بازیکن فصل اینده به طور قرضی در این تیم بماند و توپ بزند.
رئال مادرید پیش از این نیز گارای ارژانتینی را از راسینگ خریده و اجازه داد به طور قرضی فصل اینده در تیم سابقش بماند.
به نظر می رسد که استراتژِی باشگاه رئال مادرید تغییر کرده است زیرا این باشگاه در سالیان نه چندان دور فقط بازیکنان معروف و البته پا به سن گذاشته را می خرید و تقریبا همه انها در پست تهاجمی بازی می کردند.
ولی این باشگاه از اشتباهات خود در گذشته درس گرفته و چند سالی می شود که رو به خرید بازیکنان جوان و البته با استعداد اورده است که چند تن از انها نیز در پست دفاع بازی می کنند.
بازیکنانی چون سرجیو راموس - مارسلو - گارای - اوپاره - کریستوفر سورش و میگل تورس که ساخته خود باشگاه است از این دست بازیکنان دفاعی هستند.
لازم به ذکر است که باشگاه رئال مادرید 2 سال پیش نیز گونزالو هیگوئین مهاجم جوان خود را از همین باشگاه ریورپلات خریداری نمود .
روبینیو : می خواهم به چلسی بروم
روبینیو ستاره برزیلی رئال مادرید با صحبتهای خود فوتبال اسپانیا را به تعجب واداشت.
روبینیو در مصاحبه ای رسما اعلام کرد که دوست دارد رئال مادرید را ترک و به چلسی بپیوندد و شوک سنگینی بر رئال مادرید وارد نمود .
بعد از اظهارات چند روز پیش واگنر ریبیرو وکیل روبینیو مبنی بر اینکه احتمال انتقال این برزیلی به چلسی در فصل جاری وجود ندارد ولی روبینیو عنوان کرد که دوست دارد در همین تابستان به چلسی بپیوندد.
این بازیکن 24 ساله در اخرین گفت و گوی خود اینچنین گفت :
ارزو دارم که در لیگ انگلیس بازی کنم و تیم چلسی نیز ترکیب بسیار خوبی را دارد و انها پیشنهادی داده اند که هم برای من و هم برای رئال مادرید سودمند است.
روبینیو ادامه داد :
من هرگز دوست ندارم در برابر تیم فعلی ام موضع بگیرم و در مقابل انها بایستم زیرا انها را بسیار دوست دارم ولی در حال حاضر هدف من ترک رئال مادرید و پیوستن به چلسی است و امیدوارم همه مشکلات بزودی حل شود تا این خواسته تحقق یابد.
این اظهارات می تواند شوک سنگین و منفی بر پیکره رئال مادرید وارد کند زیرا انها در استانه بازی برگشت سوپرکاپ هستند و گفته های روبینیو می تواند در روحیه تیم تاثیر بدی به جای بگذارد.
ولی با این وجود هنوز هیچ چیز قطعی نشده است زیرا جریان امور در دست روبینیو و وکیلش نیست و تصمیم گیرنده نهایی شوستر و سران باشگاه مادریدی هستند و این در حالیست که کالدرون اخیرا عنوان نمود که روبینیو بازیکنی غیر قابل فروش است.
باشگاه چلسی در اخرین پیشنهاد خود برای خرید روبینیو 40 میلیون یورو را تقدیم رئال مادرید کرده است.
برنامه کامل نيم فصل اول ليگ اسپانيا در فصل 2009/2008
فصل جديد رقابت هاي فوتبال باشگاه هاي دسته اول اسپانيا از روز شنبه 30آگوست-9 شهريور ماه- آغاز خواهد شد.
برنامه کامل نيم فصل نخست رقابت هاي لاليگا به شرح زير است:
هفته اول 31/8/2008
* ريسينگ سانتاندر – سويا
* اتلتيک بيلبائو - آلمريا
* اسپانيول – وايادوليد
* نومانسيا - بارسلونا
* لاکرونيا – رئال مادريد
* اوساسونا - ويارئال
* بتيس – رکرتيوو هوئلوا
* اسپورتينگ گيخون - ختافه
* والنسيا - مايورکا
* اتلتيکومادريد - مالاگا