معمولا بر اساس درخواست کاربراست. ولی برنامه مون انشاا... تا پایان امسال و سال آینده پوشش دهی کامل مشهده.نقل قول:
Printable View
معمولا بر اساس درخواست کاربراست. ولی برنامه مون انشاا... تا پایان امسال و سال آینده پوشش دهی کامل مشهده.نقل قول:
آقا ازین پس کلا شکایت میکنم از این شرکت! :دی اه اه!!! این چه سرعتیه ! :n09:نقل قول:
بچه ها یه چیزی... مدتیه کلا کریو روی سیستم من اصلا جواب نمیده. در بهترین شرایط حداکثر یک ربع بعدش قطع میشه و دیگه وصل نمیشه! کلا روانیم کرده!!! :n24::n23: برای شما هم اینجوریه؟! :n03::n28:
برادر بحث کریو مربوط به این تاپیک نیست :)نقل قول:
==========
سرویس 512 نامحدود پنل نقره ای نداره نه ؟ چون توی نظرات دوستان دارند میگن با برنزی 1000 تومن ! اختلاف داره ؟ چون من نمیتونم پیداش کنم
منظورشون 256 نقره ای و 512 برنزیه !نقل قول:
طرقبه هم پشتیبانی می کنید براتون مشتری جور کنیم یا نه :n09:
بنظرتون خطم تا چند مگ میکشه؟پشتیبانی میگه همین 10مگ هم نمیکشه الان برا تست گذاشت رو 10مگ
وضعیت قبل که روی 6مگ بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
snr ثابت رو 11
یعنی هر چی بیشتر ببندن snr بهتر میشه؟:n13:
قضیه چیه؟
آقا مگه لبو فروشیه؟:n08:نقل قول:
ولی یکی فقط داشت چن بار طرح رو صدا میزد
ما مخلص همشهری گلمون هم هستیم.فقط از باب مزاح بود:n02:
جدی میگم تو نمایشگاه بودنقل قول:
اتفاقا یکی دو نفر جلوتر از من خندشون گرفته بود
تبلیغات صبا در حد لالیگا
این یکی در حد تیم ملی
:n04:پهنای باند رفته بالا نویز کمتر شده:n04::n04:.خوشا به حالت.عجب خط فوق تخصصی ای داری.از چه سیستم فوق پیشرفته ای استفاده میکنی؟:n04::n02:نقل قول:
در هر صورت شما ظاهرا خطت تا 19 یا 20 مگابیت هم میکشه.احتمالا اگر برات روی 20 مگابیت ببندن عدد snr ات برابر میشه با 250 دسی بل:n02:
این چیزی که شما میگی در حد تیم دسته نهمی دامداران مشهد قلی هست:n02:.بدو بدو آتیش زدم به مالم.:33:سرویس تست رایگان.خونه دار و بچه دار مودمو وردار و بیار:n08: آقا یک کم از این تبلیغات پر زرق وبرق و پر کلک صبانت یاد بگیرید:n02:نقل قول: