چون سرعت آپلود پایینه نمیتونی زیاد آپلود کنی. برای همین این «هرچقدر» نمیتونه خیلی زیاد باشه پس رایگانه.(شاتل میدونه چکار کنه ضرر نکنه)نقل قول:
Printable View
چون سرعت آپلود پایینه نمیتونی زیاد آپلود کنی. برای همین این «هرچقدر» نمیتونه خیلی زیاد باشه پس رایگانه.(شاتل میدونه چکار کنه ضرر نکنه)نقل قول:
یعنی کمتر از 50؟هست سرعتش
برای هر سرویسی متفاوت هست.نقل قول:
از 50 ولی بیشتره. حالا شما با اینترنت خودت آپلود کن شایدم خیلی بیشتر باشه.
بین 50 تا 60ه. بیشتر نیست.نقل قول:
سلام برای دانلود فیلم ایرانی و خارجی سرویس art شاتل باید خرید یا حجمی ؟ چه سرعتی art بگیرم که منصفانه بشه استفاده کرد ؟
یه چند ساعتی میشه که یاهو برام وصل نمیشه ، حتی با برنامه های دیگه که سرویس یاهو رو ارائه میدن هم تست کردم ، ولی باز وصل نمیشه.
این شاتلم داستانیه واسه خودش ، سایت ایران فیلم رو باز نمیکنه ، اهنگستان رو باز نمیکنه ، موبابل دات ای ار رو باز نمیکنه ، حالا بقیه بماند .البته گاهی اوقات باز میشن .
باور کن مشکل از شاتل نیست...سراسریه:n19::n19::n19:نقل قول:
تقریبا 3 ماهه اینترنت درست حسابی ندارم:n19:
تشکر می کنم از ملت همیشه در صحنه که با 4 تا تبلیغ ِ تلویزیون میرن به طرفداری از نظام راه پیمایی می کنند:n19::n19:
این است جمهوری اسلامی ایران:n19:
بابا چرا اینقدر سریع نا راحت میشی مشکل از خوده شاتل والا من که پارس انلاین هستم هیچ کدوم از این مشکلا رو ندارمنقل قول:
همین الان یاهو رو بازکردم
اینو برو به تمام کاربرانی بگو که توی این فروم فعالیت می کنن:n19:(ستاره هارو از لینک بردار)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میبینی مشکل نداری به خاطر اینه که تغییرات،یا روی مرکز مخابراتیت هنوز شروع به اجرا نشده،یا تمام شده:n19:
نقل قول:بابا چرا اینقدر زود جوگیر میشن.:n02:نقل قول:
رفتم تو سایت یاهو لوگین کردم گفت که باید تغییر پس بدی ، تغییر دادم ، خوب شد.
پس مقصر شاتل نبود.
ولی باز نکردن بعضی سایت ها هنوز پاربرجاست.