شما بستهی بهارهی شاتل رو خریدی که سه ماهه 1گیگه ... که ایتن 1 گیگ کمه باید بازم حجم بخری.نقل قول:
Printable View
شما بستهی بهارهی شاتل رو خریدی که سه ماهه 1گیگه ... که ایتن 1 گیگ کمه باید بازم حجم بخری.نقل قول:
بااین وضعیت سی چی کم بگیرم مشکلی نخواهم داشت؟:n01:(ART1) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر مشکلی ندارید.نقل قول:
ولی بیشتر پینگ خود سروری که قراره مشترکش بشید مهمه.
نقل قول:
این چیزی که میگم بعنوان یه سند رسمی توی مطالب معتبر ندیدم، ولی با خوندن چندین دفترچه مودمهای وایرلس به این نتیجه رسیدم که بعضی از مودم یک تا یازده و بعضیهاشون تا سیزده کانال دارن. شاید سر همین قضیه بعضی از سختافزارهای تماس با مودم مثل لپتاپ یا موبایل یا تلویزیون هوشمند و غیره جوری ساخته شدن که کانالهای ۱۲ و ۱۳ رو متوجه نمیشن چون نهایت تا ۱۱ برنامهریزی شدن. برای همین حدس قریب به یقین مشکلی نیست و شما از همون کانالهای پائینتر استفاده کنید. من خودم الان توی مودم زایکسل خودم با اینکه تا ۱۳ رو ساپورت میکنه، ولی هر بار که میذارم اتوماتیک، بعد از یه بار اسکن خودش میره روی ۱۱ و البته مودم هم بصورت عادی و بدون مشکل کار میکنه.
سلام دوستان
من الان وايمكس دارم ولي ميخوام از شاتل سرويس بگيرم
ولي چون خطم فيبر نوري هست بهم سرويس نميدن
آيا چاره اي هست كه بتونم از شاتل adsl بگيرم؟ يعني امكانش هست بتونم خطمو از فيبر نوري در بيارم؟
تا الان که محدود نشدم اما هرلحظه منتظرم:n03: سرویس ART1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نــــــــــوچ.نقل قول:
شاتل آپلود رو رایگان حساب میکنه؟
بلـــــــــی:n06:نقل قول:
هر چقدر هم باشه؟