علیرضا اون ۱۶۰ خیلی خوبه ولی اون ۲۳۰ متوسطه؛ چون پینگ حدود 450-500 هم بچهها داشتند.نقل قول:
Printable View
علیرضا اون ۱۶۰ خیلی خوبه ولی اون ۲۳۰ متوسطه؛ چون پینگ حدود 450-500 هم بچهها داشتند.نقل قول:
نقل قول:
دیگه اینجا توضیح نمیدم که بخاطر خودسانسور کار سختی هست و براتون توی پیغام خصوصی گفتم. اما در کل روز به روز بیشتر مطمئن میشم که این قضیه هم منطقهای هست و فقط امیدوارم که برعکس کار کنه. یعنی مال مناطق شماها هم خوب بشه. نه اینکه توی مناطق شما و مشابه تست کنن و بعداً سر باقی مناطق پیاده کنن. یادتون باشه چند هفته پیش هم صحبتی همینجا بود که مدیران شاتل خیلی دوست دارن سیستم دور زدن مردم یا همون فیــــل تـرشکن رو مشابه سیستم دانلود شبانه خودشون سفت و سخت کنن و اگه اتفاق بیافته که واقعاً چیز خوبی نیست.
نقل قول:
یادمه قدیم ندیم بحثی بود که یکی میگفت پینگ فقط به درد بازی میخوره و چیز مهمی نیست و باید چسبید به سرعت. دیگه نمیشد بیایی راحت توضیح بدی که عزیزم برای جاهای دیگهای هم مشابه ویدئوکنفرانس و البته کدینگ آنلاین هم بدرد میخوره (که توی ایران مصرف زیادی داره) و هر چی پینگ بره بالا یعنی بیشتر شدن Packet Loss که مصیبت هست.
نقل قول:
انتخاب کانال کلاً برای این هست که توی محدوده شما اگه یه مودم مشابه دیگه باشه، تداخل ایجاد نشه. برای همین اگه شما با ۱۲ یا ۱۳ مشکل دارین شاید برای این هست که قبلاً کسی ازش استفاده کرده و دیگه برای شما کار نمیکنه. جایی ندیدم بگن که این دو کانال برای منظور خاصی رزرو شدن و برای همین در کل استفاده از هر کانال یک تا سیزده با هم فرقی ندارن و هر کدوم که کار کرد رو انتخاب کنید.
مرسینقل قول:
ممنون از پاسخت ;):sq_8:
تشکر از پاسخ شما ولی شاتل دقیقا همین سرویس (اکولایت سه ماهه) را به قیمت 11000 تومان میفروشد، من مطمئنم که سایت مای شاتل این حجم را مصرف کرده چون چندبار با نرمافزارهایی مانند dumeter و netlimiter کنترل کردم. در ضمن اگر قرار بود حجم اضافی بخرم گرفتن اینترنت نامحدود 256 با قیمت 12000 تومان از یک شرکت دیگر خیلی باصرفه تر بود با توجه به اینکه این سرویس حتی دانلود شبانه هم ندارد.نقل قول:
با تشکر، مودم بصورت اتوماتیک این کانالها را انتخاب میکند و دلیلش هم این است که در محدوده ما این کانالها خالی هستند، مثلا اگر کانال 11 را انتخاب کنم مشکلی ندارم، الان در خانه 2 موبایل با کانال 12 و 13 مشکلی ندارند ولی 2 لپتاپ و 1 موبایل شیکه را پیدا نمیکنند اما با کانالهای 11 به پایین مشکلی ندارند، میخواهم بدانم اگر مشکل از مودم است به گارانتی ببرم.نقل قول:
دوستان من تازگی شاتل گرفتم و یه اینترنت 128 با حجم 1 گیگ بهم داد
والا این 128 که تعریفی نداشت میخوام بدونم 512 یا 1 مگش هم همینطوره؟
یه سوال دیگه دانلود رایگانش دقیقا از چه ساعتیه؟
خوش اومدی :n06:نقل قول:
اصولاً سرویسهای ماهانهی شاتل ۴ گیگ حجم دارند، نمیدونم چرا سرویس شما ۱ گیگ حجم داره!
معمولاً سرویسهای ۱۲۸ تا ۲ مگابیت شاتل تفاوت چندانی در سرعت طی روز ندارند (معمولا هم اصلا فرقی نمیکنند.)
بازهی ترافیک رایگان بین ساعات ۱ تا ۸ صبح هست.
منم یه ماهی میشه گرفتم؛ 2mb با 4gbنقل قول:
من که راضیم، البته بعضی روزا یه ایرادای جزئی پیدا می کنه که زیاد اعصاب خورد کن نیست :sq_25: