حجم و سرعت و محدود کردن سرشون بخوره پینگ داره من میکشه یکی هم نیست بدادمون برسه زنگ میزنم پشتیبانی!! میگم پینگ خیلی بالا هست میگه خطت مشکلی نداره :n28: خیر سرمون شنبه درخواست سرویس گیم دادیم گمونم تا آخر سال :n04: فعال میشه
Printable View
حجم و سرعت و محدود کردن سرشون بخوره پینگ داره من میکشه یکی هم نیست بدادمون برسه زنگ میزنم پشتیبانی!! میگم پینگ خیلی بالا هست میگه خطت مشکلی نداره :n28: خیر سرمون شنبه درخواست سرویس گیم دادیم گمونم تا آخر سال :n04: فعال میشه
پینگت چنده؟نقل قول:
فایده نداره درست نمیشه. مشکل از پورت UDPه.نقل قول:
تنها راهش اینه که شاتلتو جمع کنی بری سراغ یه شرکت دیگه.
نقل قول:
اگه واقعاً از ۵ اردیبهشت باشه که هنوز یک ماه دقیق نشده و من رو یک ماه و حدوداً یکی دو روز محدود کردن. گفتم حدوداً چون وقتی هم داشتن مثلاً از محدودیت درمیآوردن پله پله سرعت رو بالا میبردن. و باز گفتم مثلاً چون الان که به قول خودشون از محدودیت دراومدم سرعت پلکانی هست. یعنی توی هر شب که باشه یه کم که زیاد دانلود کنم سرعت میره به سمت یک مگابیت و اگه کمتر باشه که سرعت بیشتر میشه. ولی هنوزم هرگز مثل دو هفته ثابت روی ۶ مگابیت دیگه نرفته بالا.
بماند من توی محدود بودنم، حجم اضافه بالا هم خریدم که برای من تاثیر نداشت. از تجربیات خودم و کسانی که اینجا صحبت کردن به نظر مییاد که میزان محدودیت و سرعت بعدیش به منطقه و ترافیک شاتل توی اونجا بستگی داره. گویا من بغل موتورخونه جهنم شاتل خط گرفتم. دوستم میگفت توی منطقه ونک تهران خوب حال میدن و سرعتها بالا و محدودیتها کم هست. کسانی که مال اون منطقه هستن، بهتر میدونن.
نقل قول:
برای من که روزها خوبه و با طرح ۶ مگابیت بین ۲ تا ۵ مگابیت در نوسان هست. یعنی اکثر مواقع میشه یه فیلم با کیفیت خوب ﴿نه شدید زیاد﴾ رو توی یوتیوب بدون سکته نگاه کرد.
نقل قول:
گویا تجربه با چیزهایی شبیه iDownload برای همه یکسان نیست. برای خودم که دارم بگم که هرگز توی دوران محدودیتم توی سرعتم تاثیر نداشت. الان هم که از محدودیت دراومدم تفاوت تاثیر دانلود با IP ایرانی و خارجی تقریباً نامحسوس هست. جالبه که توی لیست آدرسها حتی IP خود شاتل هم هست که از خودش داخلیتر هم مگه میشه، ولی باز تاثیر اونجوری که میگن معجزهآسا و غیره نیست. لااقل برای من نیست.
به من هم میگفتن تاثیر زیاد هست، ولی خوب برای همه گویا این تاثیر یکی نیست و اثر منطقهای شاتل خیلی بیشتر هست. یعنی یکی توی منطقه حالبده شاتل بوده و اثر رو به حساب اینجور تغییر آدرسها گذاشته.
یه سئوال دارم که قدیمیهای شاتل که تجربه تمدید اکانت دارن میتونن جواب بدن. بهم یه پیشفاکتور ایمیل کردن که خود شاتل بدون پرسیدن از من اکانتم رو برای یه دوره سه ماهه دیگه تمدید کرده. هر چی هم بستانکاری داشتم ورداشتن گذاشتن به پای اون پیشفاکتور. جالب هم هست که هنوز کمتر از یک ماه به تموم شدن دوره اول اکانتم مونده.
یعنی شاتل با همه اینکار رو میکنه یا باز از شانس عالی من اینجور شده. موندم نمیگن شاید طرف بخواد اصلاً طرحش رو عوض کنه یا اون بستانکاری رو گذاشته برای تبدیل به حجم و نه تمدید؟!؟!؟ بعد چرا یک ماه جلوتر و اینکه ریز با خطر قرمز آخر از همه تهدید کرده که اگه زود پول رو ندم، اکانتم رو میبندن. یعنی حتی سه ماه قبلی رو هم بخاطر سه ماه بعدی میسوزنن.
کسی تابحال همچین تجربهای داشته و قضیه عمومی هست؟
اول بگم که شاتل برای همه اینکارو میکنه نه فقط شما.نقل قول:
اگه میخوای سرویستو عوض کنی باید زنگ بزنی پشتیبانی.درست میشه مشکلی پیش نمیاد.
تا سرشب بد نیست ولی بعدش مکافاته مثلا سرور گوگل 190 میاد رو 300 یا بیشتر با کلی time out , و یک مشکل اصلی من بخاطر سی...سی..کم هست که دارم سرور اروپا از 160 میاد روی 330 دیگه تقریبا تعطیل میشهنقل قول:
سلام من میخوام از شاتل سرویس بگیرم سرویس حجمی سرعت دانلودش خوبه یا سرویس نامحدود art ؟
سرعت دانلود شبانه رایگان حجمی شاتل الان چطوزیه ؟