ازت تشکر میکنه؟:n09:
نه برا من نیومده
فکر کنم دیگه از من قطع امید کردن ولی میدونن تو هنوز ته دلت دوسشون داری:n19:
Printable View
ازت تشکر میکنه؟:n09:
نه برا من نیومده
فکر کنم دیگه از من قطع امید کردن ولی میدونن تو هنوز ته دلت دوسشون داری:n19:
قضیه چیه شایان؟خیلی مشکوکهنقل قول:
چرا فقط برا ما مسیج میاد؟:n13:
فرشاد این شارژ خوره مخابرات چقدر جدیه ؟ از اون 5-6 ماه پیش که من مخابرات بودم هم بیشتر شده ؟؟؟؟؟نقل قول:
اون 256 مگابایت اضافه هم بخاطر مصوبه تنظیم مقررات هست :n01:
من 2مگ 4گیگ برا 1ماهم خوبه فوقش 1گیگ اضافه بگیرم ولی 10مگ خیلی بیشتر شارژ میخوردنقل قول:
به نظرم اگر مخابرات یک روز در هفته مثلا جمعه ها ibs رو از کار مینداخت خیلی خوب میشد
دوستان نظرتون در مورد پینگ داخلی و خارجی شرکت صبانت در اهواز چیه؟!بهتر از مخابراته پینگش؟!
از ساعت 2 ibs درست شد سرعت و پینگ عالی شده سرعت تک کانکشن هم از ساعت 2 درست شد حالا دوست دارم همیشه رو این ipثابت بمونه:n20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرشاد درست میگه رنج ایپی رو بازم از قبل محدودتر کردن
الان طوری شده که کلا 5-4 تا ایپی به من میده و هر بار که ریست کنی یکی از همونا رو میده
سلام .من خطم فیبر نوری هست از اسیا تک اشتراک دارم .اگه بخوام بیام مخابرات باز اسیا تک بهم سرویس میده .یا نه ؟؟؟؟راهنمایی کنید
سلام دوستان یه سوال ... اینجا کسایی که مودمشون در حالت PPPoE هست و در ساعات شبانه دانلود میکنند آیا بدون روشن خاموش کردن مودم راس ساعت مورد نظر .... تجربه ای نظیر کم شدن حجم و... داشته اند یا خیر ؟؟؟
شایان بنظرم اینجور که ipهامون محدودتر شدن خیلی بهتره چون دیگه مثل چند روز پیش پینگمون نمیره رو 1000ms سرعت تک کانکشن هم فقط روزا برا من پایینه که برام مهم نیست چون صفحاتو سریع باز میکنه ولی ساعت 2که شبانه شروع میشه هم پینگ عالی میشه مثلا از 180 میاد رو 115 و هم سرعت تک کانکشن عالی میشه از 512 میاد رو 2.5مگ از طرفی ما که ipمون محدوده میتونیم از اکانتای دیگه استفاده کنیم:n01:
برا تو که کاری نداره دوباره میری رفاتک برات درستش میکنهنقل قول:
سلام
چند روز اینترنت وصل میشم هیچ صفحه باز نمیکنه دانلود هم نمیشه کرد مجبور مودم بزارم تو حالت Bridge کانکشن بسازم حدود 5-6بار کانکت دیسکانکت کنم تا بلاخره درست بشه!
دوستان بنظر شما مشکل از چیه
فقط ميخوام بدونم كه منتقل شدم رفاتك يا نه؟نقل قول:
از ipهست ما كه ipمون ثابت شده رو2.189 و2.185.47اصلا اين مشكلو نداريم الان هم وضعش خيلي خوب شده پينگ هم عالي احتمالا ipشما از اين ipهاي جديده چون تازه اومدن هنوز كامل راه نيفتادننقل قول:
سلام دوستان من الان خارج از خوزستانم و دسترسی به 2020 استان خوزستان ندارم امکانش هست از دوست کسی آی پی پنل شارژ رو لطف کنه می خوام سرویس اینترنت شارژ کنم سپاس
مشکلی نداره چیزی کم نمیشه .نقل قول:
١٠.٢٣٢.١٣٩.١٨٦نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام فرشاد .من خطم فیبر نوری هست از آسیا تک اشتراک دارم .اگه بخوام بیام مخابرات باتوجه به اینکه خطم فیبرنوری هست.باز مخابرات من رو ارجاع میده به آسیاتک ؟؟؟؟
کسی هست لطف کنه جواب منو بده؟نقل قول:
راه اندازی 3 مسیر جدید پشتیبانی از اینترنت/ ضریب امنیت در جنوب افزایش یافت
شرکت ارتباطات زیرساخت از راه اندازی سه مسیر پشتیبان اینترنت در جنوب کشور برای افزایش ضریب امنیت دسترسی به شبکه اینترنت خبر داد. به گزارش خبرنگار مهر، راه اندازی 3 مسیر پشتیبان جدید برای انتقال دیتا، صوت و تصویر با هدف افزایش امنیت شبکه ارتباطی کشور صورت گرفته است.
این پروژه در استان های خوزستان، هرمزگان و بوشهر راه اندازی شده که ضریب دسترسی و قابلیت اطمینان لینک های ارتباطی این استان ها و برخی استان های همجوار را افزایش می دهد .
در این طرح مسیر شیراز – بندر گناوه به سمت بوشهر به طول 493 کیلومتر، مسیر شیراز– بندر لنگه در استان هرمزگان به طول 667 کیلومتر و مسیر سوم به طول 546 کیلومتر جهت ارتباط ایلام به اهواز راه اندازی شده است .
راه اندازی این سه مسیر جدید در مجموع کیفیت انتقال شبکه زیرساخت کشور را بهبود بخشیده و ضریب امنیت دسترسی به شبکه را در منطقه جنوب کشور افزایش داده است.
کلا مخابرات شانسیهنقل قول:
یه بار پینگ خوبه یه بار بد هیچ قانونی هم تو کارش نیست
من ترافیک رزروم زیر 1گیگابایت بود یعنی 0.75 بود وقتی ترافیکم تموم شد. این رو انتقال نداد و گفت ترافیک شما تموم شده.
برای شما هم اینجوریه؟
1گیگ که بخری 256مگابایت اضافه میشه به ترافیک رزرونقل قول:
ترافیک رزرو وقتی 1گیگ شد منتقل میشه به ترافیک اصلی
مخابرات رو فیبر adsl نمیبنده فقط آسیاتک و بدر رایاننقل قول:
فرشاد خان منظورت از تک کانکشن چیه؟نقل قول:
چطوریاس؟ استفاده ازش چه سودی داره ؟
اگه بدرد میخوره بگو چطور استفاده کنیم
قبلا وقتی به 2020 زنگ میزدم میگفت برای پشتیبانی 0 رو بگیر
امروز که زنگ زدم عوض شده بود گفت برای پشتبانی 2 رو بگیر
من 2 رو گرفتم اما فقط آهنگ پخش میکرد و هیچ صحبتی نکرد، مشکل چیه؟
اینجور که معلومه مشکل شبکه داخلی کلا رفع شده و الان برا من پینگ 30 با تهران میده و سرعت تک کانکشن هم فولهنقل قول:
اما پینگ با اروپا هنوز حدود 280 هست برام که دیشب 2 به بعد شد 160 و سرعت تک کانکشن هم خرابه که همین باعث شده هنوز بهبود انچنان زیادی رو شاهد نباشیم , سرعت صفحه باز کردن هم برا من بهتر از قبل شده ولی هنوز کمی کنده و نرمال نشده
سرعت تک کانکشن یعنی بدون دانلود منیجرنقل قول:
شایان به نظرت ipهامون درست میشه یا برا همیشه قفل شده؟:n13:
برا بقیه ipهای جدید هم اضافه شدن خیلی ipهای متنوعی دارن فقط برا ما ipرو این دوتا قفل شده
برا ما هم باید اینجور باشه:
با مخابرات ادم از یکساعت بعدشم خبر نداره چه برسه بدونه ایپیمون قفل میمونه یا نهنقل قول:
خوشبحال اون اخریه 2.185.9 عجب چیزیه :n19:
آره حالا ipهای دیگشو ندیدی هر وقت ipهاشو میبینم حالم از این نتم بهم میخوره با این ipهای مسخره 2.185.47 و 2.189نقل قول:
تازه ما علاوه بر اینکه عدد اول و دوم ipهامون ثابته حتی ipهایی هم که با 2.189شروع میشن محدودن مثلا هیچوقت برا من2.189.136 نیومده عدد سوم همیشه تو بازه ی 160تا 170هست
بابا شما برین خدا رو شکر کنید که رو آی پی 2.185 و 2.189 میفتین واسه من که مونده رو همون مسیر اصفهان 5.233...البته دوستایی دارم ای پی اونها 5.168 که بازم مال اصفهانه ولی پینگ خارجیش 120 و داخلی 20-28 وضعیتش هم همیشه ثابته ولی شانس ما رو .. قفل کردن رو داغونترین 5.233 :n18:نقل قول:
لامصب این ibs هم از کار نمیفته:n21:
مودم نابود شد از بس ری استارت شد ای پی برام میاد که سند و رسیو نداره با ۲۰۲۰ تماس گرفتم کاری نتونست بکنه
ibs دست اداره ی دیتاست پشتیبانی اصلا دسترسی نداره بهشنقل قول:
آقا چطوری من از این بدر رایان بگیرم نمایندگیشو پیدا نمیکنم !نقل قول:
برا من 2.189 هم کاملا محدود شده فقط 2.189.160 و 161 و 162 میادنقل قول:
عدد چهارمشهم تقریبا ثابته یعنی کلا 5-4 تا ایپی هستن که واسم میان
ولی خدا وکیلی هیچ شرکت اینترنتی مثل راصد پینگش توپ نیست تو خوزستان پینگ سرور لندن 89 بود خداوکیلی شاخ در آوردم پینگ داخل ایرانش هم 20 وقعا حال کردم همسایمون اینترنت وایرلس راصد 128 نا محدود ماهی هم 30تومن میده
IBS به مک حساسه ؟ مثلا الان مودمم رو عوض کنم دیگه وصل نمیشه؟