فقط خیلی حواست باشه تاکید میکنم خیلی حواست باشه که ریت خطط پایین نیارن.نقل قول:
چون اینا وقتی تیکت میزنی یا زنگ میزنی تنها کاری که بلدن اینه که ریت بیارن پایین. حواست باشه این کارو با تو نکنن. بگو مشکل از طرف خودشونه که باید حل کنن.
Printable View
فقط خیلی حواست باشه تاکید میکنم خیلی حواست باشه که ریت خطط پایین نیارن.نقل قول:
چون اینا وقتی تیکت میزنی یا زنگ میزنی تنها کاری که بلدن اینه که ریت بیارن پایین. حواست باشه این کارو با تو نکنن. بگو مشکل از طرف خودشونه که باید حل کنن.
به 2020 زدم گفت مشکل از سیم کشی ساختمان هست و نویز داری حداقل 2 مگ باید به بالا باشی که نداری بعد لب تاپ با مودم بردم پایین از سیمی که از خود مخابرات اومده وصل کردم دیدم بازم سرعتم 200 کیلو بایته که دوباره به 2020 زنگ زدم این بار گفتند مشکل اینکه از مخابرات دور هستی و خطت نمی کشه ولی باز به همکارام میگم پیگیری کنند باز دمش گرم گفت پیگیری می کنیم که الان خدا رو شکر انگاری درست شده ولی سرعت آپلودم فکر کنم پایینه که زیاد باش کاری ندارم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رو شکر مشکلتون حل شد. الان سرعتتنون خیلی خوبه. شب ها فکر کنم حداقل 20 گیگ رو بگیری.نقل قول:
خدا رو شکر حل شد. همیشه پیگیری کنید اگر پاسخگو نبودند به 195 شکایت کنید خلاصه کوتاه نیاید. در مورد سرعت آپلود هم عرض کنم که تکنولوژی ADSL نهایتا 3 مگابیت آپلود داره در شرایط تئوری که در عمل بهترین حالتش همین 1-1.5 مگ هست.نقل قول:
[emoji1319][emoji1319][emoji1319][emoji1319]نقل قول:
سلامنقل قول:
خط شما فیبر نوری هست؟
سلامنقل قول:
نه فیبر نوری نیست
مخابرات هم هجرت تو افسریه هست.
کسی اینجا از مرکز مخابرات سعادتمند سرویس داره؟
من سرویس ۸ مگ دارم تو این مرکز.نقل قول:
ریت دانلودتون چنده ؟ شبا سرعت تغییر میکنه؟ پینگش به سرورای خارجی چندهنقل قول:
من یک مگ دانلود میکنم. شبا ساعت ۹ به بعد سرعت تک کانکشن خارجی بد میشه مخصوصا تلگرام. با idm همیشه یک مگ میده. ولی وبگردی چه داخلی چه خارجی همیشه خوبه. پینگ زیاد جالب نیست. ۸.۸.۸.۸ و ۴.۲.۲.۴ بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ هست.نقل قول:
آهان لطفا چند دقیقه هم از گوگل پینگ بگیرید ببینید چند درصد پکت لاست دارهنقل قول:
۸.۸.۸.۸ همون گوگله دیگه. معمولا پکت لاست نداره. من ندیدم تا حالا. ولی پینگ من الان با ۸.۸.۸.۸ ۳۵۰ هست.نقل قول:
عجیبه مخابرات پکت لاست نداشته باشه . من سرویس نامحدود دارم پینگم به 8.8.8.8 حدود 115 ولی 20درصد پکت لاست دارم!نقل قول:
من ۱۶مگ دارمنقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
چند درصد پکت لاست داره ؟ ریت دانلودش چنده؟ سرعت باز کردن سایتای خارجی مثل فیسبوک با قندشکن روونه یا اذیت میکنه!؟نقل قول:
برای من سرعت دانلود ۱.۸ ~۲ هست، اما پینگش بالاست، با سرور خارجی بالای ۳۰۰نقل قول:
دوستان سلام . این نتیجه تست سرعت از سایت speed test هست که سرعت دانلود و آپلودم رو حدود 2 Mbps نشون میده در حالی که سرویس من up to 16 Mbps هست و اول تست هم یه لحظه تا 16 مگ میره ولی ظرف چند ثانیه میاد روی 2 مگ و ثابت میمونه . میخواستم بدونم ایراد کار از کجاست؟ البته جای اعتراض وجود نداره چون سرویس حداقل سرعت تضمین شده رو داره میده (2 مگ) ولی خب آیا راهی هست که بتونم از سرعت 16 مگ پایدار استفاده کنم؟
سلام كسي از دوستان طرح تابستانه ٢ مگ تا ١٦ مگ پيش پرداخت گرفته حجم اولش همون ٢٤ گيگ تو سايت بوده يا بيشتر بوده
برا من از ٢٤ گيگ بيشتر بود حدود ٢٧ گيگ حجم داشتم كه دو شب پيش گرارش مصرف ميبينم ساعت دانلود رايگان شبانه رو حجم اصلي كم كرده كه دانلود شبانم حدود ٢ گيگ بوده به نظرتون زنگ بزنم پيشگيري كنم يا نه مي ترسم باز دانلود شبانه بزنم از حجم اصلي كم شه به فنا برم
Sent from my iPhone using Tapatalk
شما پست های بالارو بخونی یکی از دوستان همین مشکلو داشت که زنگ زد ۲۰۲۰ واسشدرست کردن. باید به شما ۱۶ مگ رو بدن مگر اینکه خططون کشش نداشته باشه.نقل قول:
سلام
ایسنتا رو امروز من نمیتونم وا کنم
شما چطور؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
با سلام کسی از دوستان ip استاتیک رو از مخابرات تهران تهیه کرده. مراحل اون چطوریه؟ آیا هر رنجی بخواهی میدن؟
سلام.
دوستان برای سرویس های پس پرداخت نمیشه از سایت حجم خرید؟!مثلا 5 گیگ بخری 10تومن؟!
سلام نه نمي شود فقط پيش پرداخت امكان خريد انلاين داردنقل قول:
پس پرداخت مصرف حجم اضافي روي قبض صادر مي گردد
Sent from my iPhone using Tapatalk
میشه، اما نمیتونی ببینی چقدر از حجمت مونده!نقل قول:
دوست عزیز لطفا اطلاعات غلط ندین. تو پس پرداخت هم شما میتونی هر مقدار که بخوای حجم بخری و تو حسابت اعمال میشه. فقط مشکلش اینه که مقدار مصرف شده یا باقیماندشو نشون نمیده که میشه با استفاده از جدول گزارش مصرف خودتون مصاحبه کنین چقدر از حجمتون مونده. من این کارو واسه یکی از خطام کردم و بسته ۱۰۰ گیگ خریدم. پول مصرف ازاد هم ندادم تا حالا.نقل قول:
ممنون دوستان.
صبح رفته بودم مخابرات گفت که نمیشه رو پس پرداخت حجم خرید مجبور شدم پیش پرداخت بگیرم:|:|:|گفت هرچقدر استفاده کنین طبق اون جدوله پس پرداخت محاسبه میشه.
حالا مطمعنین رو پس پرداخت میشه حجم خرید؟بیزحمت اگه میشه یه اسکرین شات بدید؟
از پیش پرداخت میشه به پس پرداخت تغییر داد؟
بعله، تو خود کاتالوگ طرح، زیر جدول تعرفه حجم زده هم برای پیش پرداخت و هم پس پرداختنقل قول:
سلام بچه ها چه قدر طول میکشه که مخابرات ADSL رو تخلیه کنه؟؟
از کجا بفهمم تخلیه شده؟؟
Sent from my SM-J510F using Tapatalk
حداکثر سه روز طول میکشه . مودم رو روشن کن اگه چراغ ADSL روشن نشد یعنی تخلیه شده دیگه . کار سختی نیست .نقل قول:
بعضی از دوستانی که در پشتیبانی هستن واقعا با انصاف هستن. من چند بار مشکل آی پی داشتم با تماس به 2020 آی پی رو برام تغییر دادن و مشکلم در باز کردن سایت هایی مثل اینستاگرام یا تلگرام رو حل کرد !
دوست عزیز میتوانید خرید کنید هیچ مشکلی نداردنقل قول:
ممنون از دوستانی که پاسخ دادند.نقل قول:
مخابرات رفته بودم فعال کنم گفتش نمیشه حجم خرید رو پس پرداخت مجبور شدم پیش پرداخت بگیرم.از سایت میشه به پس پرداخت تبدیل کنم؟!
کنترل پنل من هیچیش کار نمیکنه!
تغییر سرویس توش هیچ سرویسی نیست! توربو اسپید هر چی میزنم 16 مگ دکمه اوکی کار نمیکنه! تغییر ازpostpais به prepaid ارور invalidserid میزنه.
چرا؟
کنترل پنل من هیچ فایده و سودی نداره و هیچ تغییری ایجاد نمیکنه و هیچیش کا رنمیکنه.( لعنت بر مخابرات که مردم رو مسخره کرده):n15:
سلام دوستانی که طعم تابستانه 2 الی 16 مگ دارن تست کنند ببینند دانلود از سرور خارجی پایین هست ولی دانلود از سرور ایران عالی و خوب هست یا فقط برای من اینطوریه؟
همه سرویس های اینترنتی ایرانی اینطوریهنقل قول:
همون بهتر پیش پرداخت گرفتی. پس پرداخت حساب و کتاب نداره هر کی پس پرداخت گرفته پشیمون سر برج 100-200 هزار پول داده.نقل قول:
وقتی خط تخلیه شده باشه چراغ DSL چشمک میزنه.نقل قول:
دوستان کسی از تعرفه فیبرنوری FTTX مخابرات خبر داره؟ ثبت نامش شروع شده
سلام دوستان.
بالاخره سرویس پیش پرداخت 16مگابیت 24GB وصل شد.کیفیتش که خوبه اگه همینجوری بمونه عالیه.