یه شکایت از نمایندگی شهرمون کردم.از کجا میتونم جواب شکایتم رو ببینم.تو سایت زده شکایت شما بررسی شد
Printable View
یه شکایت از نمایندگی شهرمون کردم.از کجا میتونم جواب شکایتم رو ببینم.تو سایت زده شکایت شما بررسی شد
یک مشکل عجیب باparsonliine نمی شه رفت psn(ps3)
دانلود شبانه پارس که 6 کیلو بایته.طوری هست که من بارها گفتم بیخیال طرح شبانه رایگان میشم در عوض اینقدر سرعت پایین نیاد .حداقلش شبا سایت را بتوانم باز کنم.از 3 تا شرکت سرویس دارم و این یکی از همه بدتره
منهم يك هفته اي ميشه نوسان شديد رو سرعت دانلود دارم و خيلي ضعيف تر از قبل شده. قبلا" تا 190 هم سرعت دانلودم مي رسيد اما الان دائما" از 30 تا 120 در نوسانه.
يه نكته رو در مورد سيسات جديد شركت فراموش نكنيد و اونهم وعده مسئولين براي ايجاد تغييرات در اينترنت و اينترنت مليه كه قرار بود تا پايان شهريور به انجام برسه. من هم تا پايان شهريور صبر مي كنم اگه وضعش خوب نشه ميرم سراغ يه شركت ديگه
آره همینطوره. الان یک هفتس منم این مشکلو دارم. ریده واقعانقل قول:
بله . اگه ترافیک هدیه باشه یا خریده باشید منتقل میشه.نقل قول:
سلام
سرعت من 2 هفته اس افتضاح شده... از ارومیه هستم؟؟ دوستان شما هم همین مشکل را دارین؟ الان که وسط روزه با سرویس 256 که گرفتم فقط میتونم با سرعت 23 دانلود کنم...قبلانا تا 200 و 230 هم سرعت داشتم.
سوال بعدی اینکه این پارس آنلاین واسه هر عید و مراسمی 1 گیگ هدیه میداد برای شما هم واسه عید فطر چیزی نداده؟؟؟
سوال بعدی در مورد این سیاستی هست که میخواد راه بندازه...کسی در مورد این سیاست چیزی میدونه؟؟ منظور از افرادی که دانلود زیاد میکنن کسایی که شبا دانلود میکنن؟ یا افرادی که روز ها استفاده میکنن؟ یعنی منی که شبا تا 700 مگ دانلود میکردم جز این سیاست محدود شدن میشم؟جالبه اینترنت را به قیمت بالا بهمون میفروشن کسی نمیتونه صداش در بیاد اما وقتی میخوایم استفاده کنیم هم این مسخره بازی در میارن.. . زندگی هممون به دلار وابسته است..لعنتی از وقتی رفت بالا این پارس آنلاینم خسیس کرد!
آقا من متاسفانه 2ماه دیگه به پایان اشتراکم دارم .. بنظرتون اگه این سیاست مسخره که میگن مشکل ساز شد از کدوم شرکت سرویس بگیریم خوبه؟؟ بدبختی من الان چند ساله از پارس سرویس میگیرم به خدمات سایر شرکت ها اطلاع ندارم...کسی میتونه بگه بغیر این پارس آنلاین خسیس کدوم شرکت سرویس خوب ارائه میده؟؟..ایشالا روزی برسه همه به این نتیجه برسن که این شرکت و ترک کنن بعد ورشکست بشه با یان خسیس بازیاش..
کلاس مجازی ثبت نام کردم صدای استاد هی قطع وصل میشه..اخرشم درست نشد.. با این اینترنت مسخرشون..
لطفا جواب بدین چه کنیم ما از الان به فکر باشیم..دوستون دارم
اقا زمان شبانه چند شروع و چند تموم میشه(بدون ترفند)؟
از 1 تا 6 صبح
ترفند تا 6:55 کار میکنه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
در یه اتفاق نادر! طبق معمول ترافیکم تموم شد و رفتم دوباره حجم بخرم با اینترانتشون به بانک که میخاستم وصل شم دیسکانکت شد
دوباره وصل شدم دیدم 1 گیگ حجم دارم! رفتم تو پنل دیدم زدم 1 گیگ لیتل مور! نمیدونم چرا جنی شدن! بعد اون محدودیت 5 روزه لیتل مور رو هم نداره، دیشب تست کردم ترافیک رایگان هم داره دیشب 1.8 گیگ دانلود کردم
این جریانش چیه قاطی کرده یا کلک خودشونه؟!
خیلی مشکوکم!
سلام دوستان، ترفندی که خودم جدیدا دارم ازش استفاده میکنم و شبا از ساعت 1 تا 6 با سرعت 150 کیلوبایت دانلود میکنم ! هرشب 3.5 گیگ دانلود دارم. گفتم به شما هم بگم شاید به دردتون بخوره.
یه وی پی ان IPSEC بگیرید و وصل بشید و دانلود بکنید سرعتتون رو به 150 تا 200 میرسونه ...
یه چیز دیگه این ترفند 6 تا 7 چیه ؟ میشه بگید ؟
از 6 تا 6:59 دانلود رایگانه. البته یه سری نکته داره که پست اول تاپیک رو بخونی توضیح کامل داده شده.نقل قول:
ولی اینطور که به نظر میاد دیگه از 15 شهریور این ترفند جواب نمیده چون ساعت دانلود شبانه کلاً تغییر میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان متوجه شدم ترفند وی پی ان IPESEC دیگه کار نمیکنه!! باور کنید طی یک هفته ی گذشته بیشتر از 15گیگ دانلود کرد! الانم اگه توجه کنید سرعت دانلود رو بستن اما آپلود تا دو مگ هم میره الان تست کردم
خیر IDM نیست و فقط تو ایران اینجوری میبینید تو دنیا اصلا نمیدونند IDM چی هست اگر مرورگر شما مشکل داره و سرعتش به سرعت IDM شما نمیرسد منظور یعنی اگر شما 512 دارید با مرورگر باید 52 دانلود کنید و همان سرعت اینترنت و صفحه باز کردن شماست شما که اگر میخواهید صفحه باز کنید با IDM که باز نمیکنید؟؟ از مرورگر استفاده میکنید پس اگر سرعت دانلود مرورگرتان همزمان با IDM یعنی دانلود همان سرور و کشور و مبدا یکسان نیست بدان که ISP از نا اگاهی شما استفاده میکنه و خوب پولتون رو میخورهنقل قول:
در هر صورت من که این مشکل رو ندارم و جام خوب البته پارس انلاینی که نیستم اگر این مشکل رو داری بدون ان ISP خوب دزدی ازت کرده
صرفا جهت اطلاع و کمک رسانی به هموطنان بود
تو دنیا اصلا نمیدونند IDM چی هست ؟؟؟نقل قول:
شوخی جالبی بود دوست عزیز.IDM با وجود پولی بودنش یکی از پرطرفدارترین نرم افزارهای دانلود تو دنیاست و تو سایتهای معتبر دانلود هم بالاترین رتبه دانلود را داره.
در ضمن مرورگر اسمش رو خودش هست و فقط برای بازکردن صفحات وب و دانلود های کم حجم استفاده میشه.همه مرورگرها برای دانلودهای با حجم بالا نرم افزار یا اپلیکیشنهای جانبی رو پیشنهاد میکنند و هر کسی میدونه که کار اختصاصی مرورگر دانلودهای حجیم نیست.
در مورد این موضوعی هم که گفتید سرعت دانلود با IDM و مرورگر باید برابر باشه فقط برای اینترنتهای کم سرعت (512 کیلوبیت و کمتر) اینجوریه.خطهای مشترکین پارس روی دو مگ بسته شده و سرعت دانلود سرویس 128 پارس در بهترین حالت با IDM به 140 کیلوبایت میرسه چون این نرم افزار همزمان 16 کانکشن میسازه اما با مرورگر به این عدد نمیرسه چون بهترین مروگرهای دنیا حداکثر 8 تا 12 کانکشن دانلود میسازند.
این محدود کردن برا سرویس های محدود هست یا نامحدود؟دوستان برید یبار دیگه توی سایت پارس بخونین نوشته :
از اینرو شرکت پارس آنلاین به منظور جلوگیری از نارضایتی کاربران خود و تضمین کیفیت خدمات اینترنت پرسرعت نامحدود خود در تمامی ساعات شبانه روز و نیز اطمینان از بهره مندی تمامی کاربران از سطح یکسان خدمات، سیاست استفاده عادلانه ( Fair Use Policy ) را در پیش گرفته و از تاریخ ١۵/۰۶/١٣۹١ اقدام به اعمال آن خواهد نمود.
من بیسوادم یا اونا نمیدونن چی نوشتن؟
اینجور که من فهمیدم کاربرایی که سرویس نامحدود دارن از سرعتهاشون ناراضین و برای همین قراره سیاست استفاده عادلانه اجرا بشه تا کیفیت خدمات اینترنت پرسرعت نامحدود بالاتر بره و این کار با اجرای سیاست استفاده عادلانه برای همه کابرا اجرا میشه.نقل قول:
اگه بخوام خودمونی و ساده بگم اینجور میشه:
ماهایی که سرویس محدود داریم سرعتامون کم میشه تا اونایی که نامحدود دارن سرعتاشون یه خورده بهتر بشه.
ولی نکته مهم اینه که من تا حالا احدی رو ندیدم که از پارس آنلاین سرویس نامحدود داشته باشه برا همین معلوم نیست منظورشون از اینترنت پرسرعت نامحدود چیه.
نقل قول:
IDM چون کانکشن میسازه پروتکل P2P محسوب میشه شما داری میگه سرعت P2P خوبه ولی سرعت http من پایین هست پس شما یا پروتکل نمیدونید چی هست یا اینترنت
پس با این حسابی که شما میگین منی که سرویس 512 دارم و شبا یه زور میتونم 800 مگ دانلود داشته باشم دیگه بعد از 15 شهریور یاید فاتحشو بخونم و برم یه شرکت دیگه.اعصاب ادم خرد میشه این همه زجر کشیدیم اومدیم ÷ارس حالا باید بریم یجا دیگه.لعنتنقل قول:
فعلا که باید صبر کنیم.دیگه چیزی به 15 شهریور نمونده.همه چیر خود به خود معلوم میشه.نقل قول:
من حرفی از P2P نیاوردم ولی اتفاقا خیلی خوبه که شما بحثشو وسط کشیدی چون کار P2P همینه که سرعت رو نسبت به http بالاتر میبره.نقل قول:
یکی از مزایای IDM که تو پست قبلی یادم رفت بگم همینه که از P2P استفاده میکنه تا سرعت رو بالا ببره.
شما که هم میدونی پروتکل چیه هم میدونی اینترنت چیه انشاالله که انگلیسی هم بلد باشی
>>>>IDM uses P2P to speed up ordinary HTTP download<<<<<<<
شما لازم نیست از خودتون اطلاعات و علم به روز بدید شما هنوز نمیدونید پروتکل چیست اینترنت پیشکشتان والا پارس انلاین حق داره از ناگاهی کاربرانش استفاده کنه و همه کار خواست بکنه چون من هم بودم میکردمنقل قول:
چیزی که من نوشتم اطلاعات روز دنیا نبود.نقل قول:
کار پروتکل P2P در نرم افزار IDM اینه که سرعت دانلود رو نسبت به http بالاتر میبره.حالا شما هر جور که راحتی فکر کن.
شما اصلا اینترنت رو نمیشناسید ما راجب سرعت و خود اینترنت میگیم شما راجب برنامه اصلا خنده دار هستنقل قول:
ولی شما از دید خودت درست میفرمایید ولی isp سود و پولش رو با اینکار میبره و سر شما را کلاه میزاره
الان با برنامه میگی خوبه فردا میخوای ویندوزت رو اپدیت کنی یا هر برنامه دگیری رو ان وقت هنگ میکنی و نمیفهمی مشکل چیه واسه خودت گفتم خود دانی
IDM هم در دنیا استفاده نمیشه و فقط در ایران هست چون مردم زیاد اینترنت نمیدونند در حد امضای زیر فقط
من ویندوزم رو آپدیت اتوماتیک قرار داره و مرتب آپدیت میشه. همین طور آنتی ویروسم.تا حالا هم ندیدم به مشکل بر بخوره.بحث شما این بود که سرعت دانلود با مرورگر و نرم افزار IDM باید برابر باشه که من گفتم این جمله اشتباهه.دلیلش هم همین پروتکل P2P هستش.نقل قول:
در ضمن من هیچ وقت ادعای علامه بودن و نابغگی نداشتم و ندارم اما تجربه ثابت کرده که وقتی کسی یه چیزی حالیشه و میفهمه میاد برای بقیه هم توضیح میده تا بفهمن نه اینکه بگه شما فلان چیزو نمیدونی یا فلان جا که به مشکل برخوردی میفهمی چی میگم.این حرفا حرفای یه آدم با سواد نیست چون کسی که واقعا چیزی حالیش باشه علم خودشو با بقیه به اشتراک میگذاره نه اینکه این و اون رو به نفهمی متهم کنه.
شما هم اگه واقعا چیزی حالیته که ما از درکش عاجزیم بسم الله....... بگو تا بفهمیم چرا حرف شما درسته و ما نمیفهمیم.من هیچ وقت از یاد گرفتن بدم نمیاد و هرکس مطلب تازه ای یادم بده ازش ممنون میشم و هیچوقت هم بهش نمیگم شما نمیفهمی.
خیلی برام عجیبه من براتون عکس از هر دو پروتکل میگیرم و سرعت ها رو نشون میدم شاید علامت سوال بیشتری بالای سرتون جمع بشه و اگر شرایط اینجا مثل مانند شما نبود بدون مشکل دارینقل قول:
من سرویس یک مگ پارس دارم و ویندوز سون یا آنتی ویروس Nod32 وقتی میخواد آپدیت بشه با سرعت 224 کیلوبایت آپدیتها رو انجام میده.IDM هم در بهترین حالتش با سرعت 230 کیلوبایت دانلود میکنه.نقل قول:
من نمیخوام بگم پارس آنلاین عالیه اما مثل شما هم نیستم که برم تو فرومهای دیگه و بگم اگه سرعتت مثل من نیست مشکل داری.این چه استدلالیه؟ ((اگر شرایط اینجا مثل مانند شما نبود بدون مشکل داری))
باید دید بقیه کاربران پارس انلاین چی میگند اینجوری که شما میگی بسیار عالی است و هیچ اعتراضی کسی نداره انگار شما خودت مستقیما از پارس انلاین دارید اینو میگیدنقل قول:
نه عالی نیست.من به شدت به سرعت دانلود شبانشون معترضم و در مورد طرح جدیدی هم که میخوان از 15 شهریور اجرا کنن نگرانم.اما من بیشتر از 8 ماهه که سرویس یک مگ دارم و شبها 2.5 گیگ و بالاتر دانلود دارم.تو همین فروم دوستانی هستن که با سرویس یک مگ شبها بالای 4 گیگ دانلود دارن.نقل قول:
بحث P2P یا http ارتباطی به نارضایتی من نداره.من عاشق چشم و ابروی پارس آنلاین نیستم که بخوام ازش تعریف کنم.بحث در مورد برتری IDM بود نه کیفیت خدمات پارس.
سلام
الان از پارس آنلاین باهام تماس گرفتن
اون روز من یه شکایت نوشتم
گفتن ما خواهش میکنم به شایعاتی که در مورد طرح جدید بیرون گفته میشه گوش ندید.. فقط ساعات استفاده از 2 تا 7 شده همین..جز این حرفی زده بشه که مثلا شرکت بعضی کاربراشو میخواد محدود کنه کاملا دروغ و شایعه است.. منم گفتم ایشالا همینطور که میگین باشه
گفت مشکل اینه ما تا امروز برای سرویس 128 هم سرعت تا 150 دانلود دادیم به 256 هم یه کمی بیشتر و به بقیه هم همینطور..درحالی که سرعت واقعی اونا باید همون 16-32 باشه. گفت در ساعات اوج مصرف که همه استفاده میکنن هدف اینه هر کس در حد سرعت واقعی خودش و یا بیشتر دانلود کنه ولی در ساعات کم مصرف ما تضمین می کنیم سرعت شما باز به 150 و 200 باز برسه.
گفت اگه دفعه بعد دید سرعت در ساعات کم مصرف به 150 و 200 و مطلوب نرسید شما حق دارین شکایت کنید اما در ساعات اوج مصرف اگه سرعت واقعی خودتونو دریافت نکردین مثلا با 12 یا 10 یا کمتر دانلود کردین شکایت کنید.!!!!!
گفت بازم در پایان تماس این اطمینان و میدم که تنها فرقی که از 15 شهریور براتون اتفاق میوفته همون 2 تا 7 هست و بس و اصلا نگران نباشد.و خواهشا به بقیه هم اطلاع رسانی کنید .. ما هم زیر فشار شایعات هستیم و فقط به کمک کاربرامون میتونیم با شایعه مقابله کنیم.
دوستان اینارو به من گفتن... البته اینم بگم نباید کوتاه اومد...باور کنید همه این فعالیت ها ی ما شکایت نوشتن و این مسائل باعث میشه که از کارشون عقب نشینی کنن.
بازم باید ادامه بدیم فعالیت هامون.
در کل اینم بگم حرف حساب اینا 1 چیزه ! اونم پول. دلار و قیمت نوجومی اون اثر گذاشته. توو مملکتی که واسه علم برای دانشجو ارز مسافرتی نمیدن مطمن باشین واسه اینرنتشم دلار نمیدن در نتیجه باعث میشه شرکتی مثل پارس آنلاین خسیس بشه.
طرف میگه به هر حال کسی که 400 تومن میده در ماه به یه سرویس پرسرعت با شما که واسه 3 ماه 27 تومن دادی برای 256 باید فرقی باشه یا نه؟؟ :دی گفتم خب.. گفت خب نه اول جواب منصفانه بدین بعد.. گفتم آره :))
دوستان با سلام می خواستم کمکم کیند یه تعرفه پارس آنلاین بگیرم نمی خواهم بیشتر از25 هزارتومن باشه و نامحدود باشه
پارس آنلاین سرویس 128 نامحدود می ده؟
حدس من هم همین بود.تو تاپیکهای قدیمی هم نوشتم.اگه کسی که 128 داره شبها بیشتر از 281 مگابایت دانلود کنه میشه کاربر پر مصرف.نقل قول:
این 2 تا 7 هم اگه باعث بشه که ترفند از کار بیفته خیلی بدمیشه.
شبانه اكانت 512 و 1 مگ سرعتش چند هست ؟
من یک مگ دارم شبها سرعتش از 100 کمتر نمیشه.با توجه به منطقه مخابراتی فرق میکنه ولی پایینترین سرعتی که من داشتم 85 کیلوبایت بوده.نقل قول:
سام عزیز
شما که وضع این مملکت رو میدونی خودتم هی از این شاخه به اون شاخه میری، بعضی بحث ها باید توی جای خودش بشه نه توی تاپیک یه ISP این بحث شما خیلی گسترده است، من جای شما بودم اینو توی نتورک یا ادمینز باز می کردم که بحث تخصصی باشه.
دقت کن که انتظار نمیره هرکسی که از اینترنت استفاده می کنه باید ریز و درشتش رو بدونه نه تنها توی ایران بلکه همه جای دنیا همینه!
من هم وقتی با فایرفاکس آپدیت می کنم یا خود ویندوز رو آپدیت می کنم معمولا روی 190 هستش و با idm هم فیکس روی 194 می مونه و به نظرم نیاز نبود اینقدر روی این مساله حساس بشید. اما جالبه که توی موبایل من که سیمبینه بروزرها و حتی دانلود منیجرم که اسمش smartget هست نمی تونه از این 190 کیلوبایت استفاده کنه و فقط نرم افزار دانلودم اگر چند تا فایل رو با هم دانلود کن می تونه از کل پهنای باند استفاده کنه و اینهم احتمالا از سیمبینم اگر دوستان در دانلود با اندروید موبایلشون تجربه دارن نظر بدن. آخه من خودم بعضی وقتها سیستمم رو روشن نمی کنم بلکه با استفاده از تایمر این برنامه، می زارم توی ساعات رایگان دانلود کنه بالاخره استفاده از پی سی هم مصرف برق داره هم استهلاکنقل قول:
اگه اینطوری باشه که شرایط بدتر از اون چیزی خواهد بود که اولش فکر میکردیم!نقل قول:
ما اول فکر میکردیم در ابتدا میتونیم در ساعات رایگان شبانه با سرعت بالا دانلود کنیم و اگه از مرز مجاز حجمی بگذریم محدود میشیم
اما با این وصفی که شما گفتین، و با توجه به شلوغی در ساعات ترافیک رایگان، عملاً از 15اُم همه سرعت دانلود شبانشون ماکزیمم میره روی سرعت واقعی سرویسی که خریدن و قاعدتاً دیگه از سرعت بالای 120 دیگه خبری نخواهد بود
سپاس
512 خوزستان
دیشب 320 مگ
پریشب 0
شب قبلش 50
شب قبل ترش 120
شب قبل تر ترش 0
:@:@:@:@
یادش بخیر دوسال پیش که سر پا بود شبی 800 مگ دانلود داشتیم:-P
Sent from my Xperia S using Tapatalk 2
به لینکهاتون هم بستگی داره.مثلا آپلودباز یا مدیافایر خیلی پرسرعت هستن و کیفیتشون خوبه.نقل قول:
درباره اون موضوعی هم که فرمودید نیاز نبود اینقدر روی این مساله حساس بشیم حق با شماست ولی اینجا قراره کاربرا مسائل و مشکلاتشونو مطرح کنن و با هم بحث کنن ولی اون دوستمون میگفت من پارس آنلاینی نیستم و وضعیت دانلودمو میذارم اگه وضع شما مثل من نبود مشکل داری.
این که نمیشه یه نفر سرویس خودشو معیار و ملاک کیفیت اینترنت بدونه.
به هرحال اگه موجبات ناراحتی دوستان رو فراهم کردن عذر میخوام چون خیلی ها احتمالا اون تاپیکها رو خوندن.اما قضاوت با شما کاربرای عزیز.من هیچ وقت خودمو نابغه اینترنت نمیدونم اما ایشون همون اول بسم الله تکیه کلامش اینه: شما نمیفهمی شما نمیدونی.