افتضاح داغوان :n27:-چه سرویسی؟نقل قول:
خوبه ولی گرونه
کلا بی خیال مبین نت بشی بهتره:n02:
Printable View
افتضاح داغوان :n27:-چه سرویسی؟نقل قول:
خوبه ولی گرونه
کلا بی خیال مبین نت بشی بهتره:n02:
شاتل بودم بخاطر اینکه دانلود شبانه رو محدود میکنه میخوام برم روی یه سرویس دیگه.نقل قول:
چرا بی خیال بشم؟
پینگ بالانقل قول:
قیمتا بالا
سرعت دانلود پوکیده
قطعی
پیشنهاد من پارس انلاین-مخابرات:n01:
شما برای دانلود مخابرات بگیری بهتره ، هم نامحدود هست هم اینکه سرعتش همونی هست که بهت میگه دیگه هم لازم نیست شبانه دانلود کنی هر وقت دلت خواست میزنی دانلودنقل قول:
دوستان این سرویس p1101 یکسالش رو داره 300تومن میده با مودم رایگان.سرعت 128 و 30گیگ ترافیک.حالا اگه یکسال دیگه بخوایم تمدید کنیم باز باید 300 تومن به این سرویس پول بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا من مخابرات گرفتم 1مگ.. نامحدود ماهی 43 تومن.... سرعت دانلود روزو شب فرق نداره همشم درورو بره 250 .. قطعی هم نداشت... بهتر از این شرکتهای دزده
شاید جاش درست نباشهنقل قول:
پینگ بالا:n01:
قیمتا بالا
سرعت دانلود پوکیده
قطعی
پیشنهاد من پارس انلاین-مخابرات
ولی دقیقا پینگ به جز بازی آنلاین روی چی تاثیر میزاره؟؟؟؟
این سرویس فقط با مودم هست و برای بار دیگه ای نمی تونید انتخابش کنیدنقل قول:
دفعه بعد از طرح های دیگه 128 انتخاب می کنید
سرعت باز شدن پیجنقل قول:
این مربوط به دانلود نمیشه؟؟؟؟؟نقل قول:
سرعت باز شدن پیج
فقط برای همینه؟؟؟؟
هیچ تاثیر دیگه ای نداره؟؟؟؟
واحدش مخفف چیه؟؟؟
حسب اندازه گیریش چیه؟؟؟
اهل بازی آنلاین نیستم، ولی به تجربه دیدم که هر وقت پینگ پائین اومده هم میزان پکتهای گم شده کمتر میشه و در نتیجه کیفیت سیگنال بهتره و هم سرعت. مواقعی که پینگ پائین هست، مگه با برنامههای مدیریت دانلود بتونم به سرعت اسمی نزدیک بشم، وگرنه دانلود هر فایل رو حتی با سرعت کمتر از ۱۲۸ انجام میدم.نقل قول:
یعنی هر چی پینگ پایین تر باشه به سرعت واقعی نزدیک تر میشویم؟؟؟؟نقل قول:
اهل بازی آنلاین نیستم، ولی به تجربه دیدم که هر وقت پینگ پائین اومده هم میزان پکتهای گم شده کمتر میشه و در نتیجه کیفیت سیگنال بهتره و هم سرعت. مواقعی که پینگ پائین هست، مگه با برنامههای مدیریت دانلود بتونم به سرعت اسمی نزدیک بشم، وگرنه دانلود هر فایل رو حتی با سرعت کمتر از ۱۲۸ انجام میدم.
اون موقع پس توی اسپید تست باید پینگ روی دانلود و آپلود تاثیر بزاره در صورتی که 300 باشه یا 100 بازم نهایت تغییر دانلود و آپلود 0.1 ه
؟؟؟؟؟:n27:
ببین دوست عزیز شما وقتی ادرس رو میزنی تا زمانی که با اون سایت ارتباط برقرار کنه و نام اون سایت بالای مرورگر نمایان بشه به پینگ بستگی داره که هر چقدر کمتر باشه سریعتر این عمل انجام میشه و بعد از برقراری ارتباط لود شدن سایت بستگی به سرعت دانلود شما داره .این دو رو با هم اشتباه نگیرید و فکر نمیکنم پینگ تاثیری روی دانلود یا اپلود بزاره .سرعت واقعی هم یعنی وقتی که پینگ از سرور مورد نظر صفر باشه که توی ایران غیر ممکن هست.نقل قول:
نقل قول:توی سرعت دانلود و اپلود هیچ تاثیری نداره کلا مدت زمانی است که طول میکشه یه بسته اصلاعات از نقطه مبدا به مقصد بره و برگرده و واحدش برحسب میلی ثانیه استنقل قول:
هرچی زمان بیشتر بشه نشون دهنده طولانی شدن مسیر و گذشتنش از سویچ ها و روترهای مختلف هست البته به کیفیت این تجهیزات هم بستگی داره. یک از علل بالا رفتن پینگ در ایران بخاطر گذشتن همه اطلاعات از سیستم فیلترینگ است
که یه مسیر اضافی محسوب میشه.
بیشترین کاربردش هم برای اهل فن کسب اطلاع از درست کار کردن تجهیزات و تشخیص خطاهای موجود در شبکه هست.
مثل الانه من که میخوام یه تشکر بزنم رو پست ها دهنمو صاف کرده
پینگم اینقدر رفته بالا که سایت هایی که رو سرور ایران هستن رو هم نمیتونه درست باز کنه
پینگم با سرور اصفهان که خودمم همینجام 80 بود
در صورتی که باید 20 30 یا دیگه نهایت 40 باشه
نقل قول:
توی سرعت دانلود و اپلود هیچ تاثیری نداره کلا مدت زمانی است که طول میکشه یه بسته اصلاعات از نقطه مبدا به مقصد بره و برگرده و واحدش برحسب میلی ثانیه است
هرچی زمان بیشتر بشه نشون دهنده طولانی شدن مسیر و گذشتنش از سویچ ها و روترهای مختلف هست البته به کیفیت این تجهیزات هم بستگی داره. یک از علل بالا رفتن پینگ در ایران بخاطر گذشتن همه اطلاعات از سیستم فیلترینگ است
که یه مسیر اضافی محسوب میشه.
بیشترین کاربردش هم برای اهل فن کسب اطلاع از درست کار کردن تجهیزات و تشخیص خطاهای موجود در شبکه هست.
یعنی روی سرعت قند شکن تاثیر میزاره؟؟؟
این پینگ 20 تا 40 که شما میفرمایین مال ای دی اس اله، وایمکس ذاتاً پینگش بالاس، چه مبین نت چه هر شرکت دیگه. من طی این همه مدت که کاربر وایمکسم بهترین پینگ داخل کشورم بین 45 تا 70 بوده. در حالی که این پینگ برای ای دی اس ال پینگ خوبی محسوب نمیشه.نقل قول:
امروز ADSL مخابرات گرفتم، از سرعت 1 مگابایت مبین نت به 256 مخابرات انگار از دبی رفتی پیشاور پاکستان :D افتضاحه ولی حداقل اش همش دست و دلم برای دانلود 4 تا فایل نمیلرزه، مبین نت خیلی گرون شده
خب درسته که پینگش بالاستنقل قول:
ولی دیگه نه اینقدر تفاوت
من با سرور اصفهان گرفتم 80 بود
سرور شهر های دیگه مطمئنا پینگشون روی 100 و ایناست
در ضمن
پینگ ADSL هم همچین پایین نیس که شما میگی
پینگ ISP های خصوصی همگی رو همین حدود مبین نته
تنها شرکتی که پینگش از همه پایین تره خود مخابراته که اونم دیگه اصولا باید همینطور باشه
من نگفتم شرکت های خصوصی حتماً پینگ زیر 40 دارن، منظورم اینه که ای دی اس ال امکانش رو داره، حالا اگر نیست کوتاهی شرکت هاست، اما وایمکس امکانشو نداره، پینگش از یه حدی پایین تر نمیاد.نقل قول:
نقل قول:
منم تا همین چند وقت پیش زیاد به مخابرات خوشبین نبودم، اما اخیراً 1 مگ نامحدود یکی دو تا از دوستان رو تست کردم، اگر نگم عالی بود، حداقل بد هم نبود. با توجه به قیمتش مناسبه.
مخابرات دیگه مشترک جدید نمیگیره.نقل قول:
شما بر چه اساس این حرفو میزنی؟ چون فروش پهنای باند به مخابرات موقتاً قطع شده؟
نع خیرنقل قول:
شما بر چه اساس این حرفو میزنی؟ چون فروش پهنای باند به مخابرات موقتاً قطع شده؟
چون که به غلط کردن افتاده
سهامشم افت کرده
حتی اخبار هم اعلام کرد
الان توی شهر ما همون اولشم سخت میشد گرفت
الآن اصلا نمی دن
منظورم رو شاید دقیق نگفتم. وقتی میگم دانلود فایل یا آپلود اون، منظورم با استفاده از روش استاندارد دانلود مثلاً با کمک IE هست که برای هر فایل فقط از یک کانکشن استفاده میکنه. اینجوری هر کانکشن من شاید بین ۱۲۸ تا ۲۵۶ کیلوبیت بیشتر سرعت نمیده.نقل قول:
اما زمان استفاده از برنامههای مدیریت دانلود مثل IDM این تعداد کانکشن رو میتونم تا ۱۶ بالا ببرم و درنتیجه میشه سرعت رو تا حدی به سرعت اصلی نزدیک کنم. البته متاسفانه هنوز راهی ندیدم که بشه از این روش برای آپلود هم استفاده کرد.
حالا مشکل اینجاست که به تجربه دیدم وقتی پینگ بالا هست ﴿مثلاً بالاتر از ۵۰۰-۶۰۰ یا حتی بیشتر﴾ هم Packets Loss زیادی دارم و هم سرعت هر کانکشنم کمتر میشه. اگه مثل قدیمها که البته الان خیلی وقته ندیدم، پینگ به زیر ۱۰۰ و حتی حدود ۵۰-۶۰ برسه که وضعیت اینترنت بهتر هم میشه. برای همین هم توی دانلودهای داخلی چون پینگ بهتری دارم، سریعتر از سرورهای خارجی دانلود میکنم.
البته باز شاید تعجب کنید که دلیل و مدرک علمی این حرفم کجاست که من هم میگم دلیلم تجربه ۳ سال استفاده از وایمکس مبیننت در بدترین شرایط هست که ارتباط سیگنال من خیلی وقتها ببین مرگ و زندگی یا همون قطع و وصل اینترنت قرار داشته. اینکه حالا چطور اینطور میشه رو نمیدونم و نمیتونم شرح علمی بدم.
فکر کنم این صحبت تائید صحبت من باشه. اگه با مثال بگم مثل این میمونه که پینگ خوب مشابه یه مهموندار خوب و خوشاخلاق هست و برعکس پینگ بد مشابه یه مهموندار بداخلاق و خسیس. اگه دیدین که موقع ورود به جایی اون مهموندار خوشاخلاق و خوشبرخورد هست که میشه انتظار داشت پذیرایی ﴿یا همون سرعت دانلود﴾ هم خوب و منطقی هست و برعکس.نقل قول:
برین نت:n19: کلا مثل اینکه جمعه ها تعطیله. هر0 1 دقیقه قطع و وصل میشه حسابی اعصابمو نموده
نقل قول:
مثل اینکه از دیروز اینجا تعطیل شده و به نظر کسی مشکلی نداره و همه چیز خوب و روبراه هست.
بچه ها کیا 1 مگ دارن؟
نوع طرح و سرعت دانلود تونو ممنون میشم بگین
نقل قول:این که شهر شما که حتی نگفتید کجاست حالا به هر دلیلی مخابرات اینترنت نمیده دلیل نمیشه بیاین اینجا تعمیم بدین به کل مخابرات که دیگه مشترک نمیگیره ، همین امروز چندین شهر رو پرسیدم براحتی مخابرات مشترک میگیره تهران هم که خودم هستم پرسیدم خیلی راحت اشتراک میدن !!نقل قول:
اخبار کدوم خبرش درست بوده که این باشه ! الان ۱ ماهه میگن مخابرات نباید هزینه تلفن ها رو زیاد کنه و غیر قانونیه ، حالا چی شد ؟ خیلی شیک قیمت ها رو که بالا بردن هیچ کسی هم جرات نمیکنه بهشون چیزی بگه ، حالا هی تو اخبار خودشون رو خفه کنن با خبراشون که مخابرات غیر قانونی عمل کرده ...
وقتت رو با این سوال ها تلف نکن چون سرعت بین دوتا واحد بغل هم فرق می کنه چبه برسته به دوتا شهر :n06:نقل قول:
بجز طرح های ویژه همه سرعت ها به اندازه اسمی شون بسته شده اند. تو روز هم که معمولا همه سرعت اسمی طرح شون رو دارن. شب ها هم که خودت بهتر می دونه اوضاع چطوره و به چه عواملی بستگی داره.
فرقی هم بین 1 مگ یک ماه یا 6 ماه یا پرمصرف نیست همه یکین. (برای 2 مگ که اینطوره)
سلام
بچه ها من قبلا وایمکس ایرانسل داشتم ، الآن وایرلس گرفتم و مودمم رو میفروشم
Model : FMM-130
این مدل بهترین آنتن دهی رو داره ، ولی وای فایش از مدل دیگه که از رده خارج شده ضعیف تره - آداپتور هم داره
صفر این مدل با هزینه نصب و مالیات و امثال اینها حدود 230 میشه - مال من فک کنم 8 تومن هم داخل حساب داره - میفروشم 150 ( یکی از دوستام همین مدل رو همین قیمت فروخته) - پارسال شهریور ماه خریدمش
اگر تو اصفهان باشید حضوری میتونم بدم
بامن اینگونه در ارتباط باشید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ip جدید گسترش ارتباطات
31.184
دیشب با ای پی 91 که سرعت خوب بود
ریدن به این مبینت
همین صفحه فرم رو بزور باز میکنه
گرون و بی کیفیت
حرومشون بشه
،، آقا کسی بخواد اشتراکش رو ببنده مودم رو تحویل میگیرن خودشون ؟
نقل قول:
بستگی داره به اینکه طرح رو کی گرفتین و چقدر ازش باقی مونده. من که توی این سه سال بعد از بارها شکایت و اومدن کارشناس به محل، دوبار بهم گفتن که بیا پولت رو پس بگیر و برو. البته چون وضعیت مخابرات محل دست کمی از مبیننت یا ایرانسل نداره ناچاراً موندم. اما فکر کنم بعد از شکایت باقیمونده پول رو بهتون میدن. اما فکر کنم مودم رو ازتون نگیرن، چون به من که در این مورد چیزی نگفتن. برام جالب هست که ببینم آیا کسی تابحال اینکار رو تا ته انجام داده وپولش رو گرفته یا نه؟!؟
البته این رو بگم که مشکل ذاتی و عمومی مبیننت گرونی اون هست. وگرنه در مورد سرعت همه چیز به کیفیت و قدرت سیگنال شما و البته ترافیک محلتون برمیگرده. برای همین توی همین تاپیک داریم کسانی که با مبیننت اصلاً مشکل دارن و ماچش هم میکنن میذارن بالای سرشون. از نوع صحبت شما مشخصه که هم مشکل سیگنال دارین و هم احتمالاً ترافیک. میشه مشخصات RSSI و هر دو CINR رو بگید که ببینم شما در چه وضعیتی هستین. RSSI من که اکثر مواقع بالای منفی ۷۰ هست و تابحال به منفی ۶۵ یا پائینتر که مورد ادعای پشتیبانی شرکت هست، نرسیدم.
100 خریدار هستم -خودم مودم مبین نت خریدم 100- بیشتر از این کسی ازت نمیخره یا شانست یه ادم بسکوت به طورت بخوره:n02:نقل قول:
نقل قول:
بستگی داره به اینکه طرح رو کی گرفتین و چقدر ازش باقی مونده. من که توی این سه سال بعد از بارها شکایت و اومدن کارشناس به محل، دوبار بهم گفتن که بیا پولت رو پس بگیر و برو. البته چون وضعیت مخابرات محل دست کمی از مبیننت یا ایرانسل نداره ناچاراً موندم. اما فکر کنم بعد از شکایت باقیمونده پول رو بهتون میدن. اما فکر کنم مودم رو ازتون نگیرن، چون به من که در این مورد چیزی نگفتن. برام جالب هست که ببینم آیا کسی تابحال اینکار رو تا ته انجام داده وپولش رو گرفته یا نه؟!؟
البته این رو بگم که مشکل ذاتی و عمومی مبیننت گرونی اون هست. وگرنه در مورد سرعت همه چیز به کیفیت و قدرت سیگنال شما و البته ترافیک محلتون برمیگرده. برای همین توی همین تاپیک داریم کسانی که با مبیننت اصلاً مشکل دارن و ماچش هم میکنن میذارن بالای سرشون. از نوع صحبت شما مشخصه که هم مشکل سیگنال دارین و هم احتمالاً ترافیک. میشه مشخصات RSSI و هر دو CINR رو بگید که ببینم شما در چه وضعیتی هستین.RSSIمن که اکثر مواقع بالای منفی ۷۰ هست و تابحال به منفی ۶۵ یا پائینتر که مورد ادعای پشتیبانی شرکت هست، نرسیدم.
سلام دوست عزیز، من مودمم همیشه ثابت هست اصلا جابجاش نمیکنم چون رو بهترین حالت هست
تقریبا الان ۱ سال و نیم هست از مبینت استفاده میکنم روز به روز داره بد تر میشه...
RSSI: -71.23dBm CINR: 29.61/25.02(R3/R1)dB TX power: 5dBm
طرحشون رو به اسم ضریب اشتراک ۱ به ۴ میفروشن اونم اولا فقط برا ۲ مگ صدق میکرد
بعد اومدن طرح هارو 2 برابر گرون کردن همین ضریب ۱ به ۴ رو از رو ۲مگ هم برداشتن.. یعنی الان اگه کسی ۲ مگ داشته باشه با سرعت ۲۵۶ دانلود میکنه قبلان نزدیک به ۴۰۰ دانلود میکردم
خلاصه ۲ روز دیگه همین دانلود شبانه هم برمیدارن.
الان هم ۵۱۲ دارم با حداقل سرعت دانلود ۶۴ درصورتی که ضریب اشتراک ۱ به ۴ باید حداقل ۱۲۸ باشه.....
درضمن طرح ۲ مگ ۳ گیگ داشته باشی زودتر از ۵۱۲، ۳گیگ تموم میشه ظاهراً!
نه اینکه واسه سرعت زیاد..نه ، انگاری کلاه بردار هم هستن
والا من بیشترین طرحم ۲ مگ بود تو این 1 سال ، الان با ۵۱۲ روزانه هم دانلود میکنم، اگه ۲مگ بود خیلی زود تموم میشد !!
ولی کسی باورش نمیشه این قضیهرو...
الان هم که کلا داغونه خدارو شکر
نقل قول:
پس شما همچین هم وضعتون بد نیست و من تازه در بهترین شرایط شبیه وضع بد شما هستم و شما شاید وضعیت من رو باور نکنید. اینجا قبلاً هم چند بار گفتم که آپلود خیلی بدی دارم و هیچ وقت هم پشتیبانی یا کارشناسهای اعزامی نتونستن (یا نخواستن) مشکل رو پیدا کنن. در مورد سرعت هم مقدار زیادی سوای ویژه بودن طرح، به ترافیک محل هم برمیگرده. منطقه من چون ADSL مشکل داره، مشتریهای وایمکس بخصوص مبیننت هم زیاده. البته بگم یه روزهایی که دیگه هرگز ندیدیم کیفیت به بالای ۹۵ درصد رسیده بود که اون روزها حتی شب هم بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ کیلوبیت دانلود میكردم، درصورتی که استاندارد سرعت من طبق طرحم ۱۲۰ تا ۱۴۰ هست. یعنی سرعت سوای ترافیک به کیفیت بسیار عالی سیگنال هم ربط داره. کسانی که اینجا سرعتهای سوپرعالی از مبیننت دارن، دیدم که میگن سیگنالهای خیلی عالی هم دارن.
بماند به نظر سرعتهای آنچنانی چیزی هست که دست مردم عادی نمیرسه. توی همین فوروم لای صحبتهای یه تاپیک دیگه خوندم که کسی توی خونهاش ۶مگابیت با حداقل دانلود ۷۰۰ کیلوبایت داره. دیدم آسیاتک سرعت ۴مگابیتش رو میلیونی میفروشه و موندم این ۶مگابیت چطور هست؟ یعنی به نظر گروونفرشی کار همهشون هست و فقط مختص مبیننت نیست.
دوست عزیز، شما سرعتت 512 کیلوبیته و همونطور که شما گفتی باید حداقل سرعتت 128 باشه، اما 128 کیلوبیت، نه کیلوبایت که تو دانلود منیجر نشون داده میشه! برای تبدیل کیلوبیت به کیلوبایت هم باید کیلوبیت رو تقسیم بر 8 کنی (که این 8 هم هیچ ربطی به ضریب اشتراک و این حرفا نداره). پس حداقل سرعت شما به کیلوبایت باید 16 و سرعت استاندارتون هم باید 64 باشه. اگر کمتر از 16 نباشه شما حق شکایت نداری، بیشتر از 64 هم باشه دیگه سیاست شرکته که بیشتر باشه.نقل قول:
همشون سر و ته یه کرباس اند، ببین پینگ مخابرات لعنتی رو (سرعت 256):نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جونم بالا اومد تا این پست رو بدم!
جدیدا هی سری ایپی جدید اضافه شدهنقل قول:
این ایپی خیلی خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]