من از 1 تا 7 دانلود میزارم با سرعت 380 میزنه ! سرویسم مگاس ! اونروز چک کردم فرداش 200 مگ کم کرده بود از شارژم ! ولی خیلی خوفه سرعت شبا :n19:
Printable View
من از 1 تا 7 دانلود میزارم با سرعت 380 میزنه ! سرویسم مگاس ! اونروز چک کردم فرداش 200 مگ کم کرده بود از شارژم ! ولی خیلی خوفه سرعت شبا :n19:
برادران شما چطور دانلود میکنید ؟ من دانلود میکنم قطع وصل میشم یکم بعد میبینم کم شده !!!
من خودم دیروز 2 تا 6 دانلود گذاشتم علاوه بر اینکه از حجمم کم نکرد با 450 داشت دانلود می کرد(سرویس مگا)
دوستان دانلود شبانه چرا درست نشده؟
خوشا به سعادتت :n20::n02:نقل قول:
حالا سرباز کجایی؟ چند ماه خدمتی؟
یادش به خیر اون زمان که ما رفتیم هم از این کارا میکردیم :n09: (فقط باید همه ی لینکا ، لینک مستقیم باشن)
نقل قول:
عجب شیر ( ارتش ) فعلا آموزشی هستم 6 ماه اضافه دارم که اونم حذف میشه . :n09:
ولی خیلی رومون فشار میارن و این که غذای اونجا غذا نیست که :n21: من خودم لاغرم باز چند کیلو کم کردم :n08:
تا 15 مرخصی دادن ( 8 روز رفتیم 17 روز مرخصی دادن :n08:)
من لینک ها رو از Mul.ir میگذارم بعضی هاشون هم تورنت هستش . :n02:
شما کی رفتید سربازی و سرباز کجا بودید :n13: ؟
من شهریور پارسال رفتم آموزشی ، بعد در رفتم :n02:نقل قول:
منم عجب شیر بودم ، غذاش که خوب نبود به کنار توی جوب آب خوردن اون غذاهه زور میاد به آدم:n08:
بهتره از یه سایت فیلم اکانت بگیری 200-300 تا لینک بهش بدی کامپیوترم تنظیم کنی ... بهد 2 ماه بیای ببینی هاردت پره:n10:
نقل قول:
سلام
با همین سرویس قبل انتقال به مخابرات تا 500 میگرفتم !!!
الان که انتقال دادن در بهترین حالت 350 تا میده !!!
:n13:
منو انتقال دادن مخابرات سرعتم همونی هست که قبلا بوده تغییری نکرده به همون مزخرفی قبل هست
امشب ازم 100 مگ کم کردن
به نظرتون بیام همارا؟
من 16 ام سرویس اولترام تموم میشد زنگ زدم بهشون که جمع آوری کنین گفت فعلا جمع آوری نداریم !!!نقل قول:
من هم چون دیگه نمیتونستم بدون اینترنت بمونم دیشب 3 ماه اولترا تمدید کردم به قیمت 98580 تومان !!!
:n27:
اقا قبل عید من سرویس خودم رو 6 ماه ویژه زمستانه اولترا + 1 یکماه رایگان تمدید کردم که تاریخ خاتمه سرویسم میشد 1/7/93 الان تو سایت برام زده 1/2/93 !!!!!! زنگ زدم بهشون گفتند همارا بهمون نفرستاده !!!!باید خودتون پیگیر باشین و برین یه صورت حساب ازشون بگیرین و برامون بفرستین تا ردیفش کنیم .
یعنی چی اخه !!! این چه وضعشه !
در مورد حجم های از دست رفته هم گفتن تا 15 باید صبر کنید !
اقا الان چیکار کنم من ؟ دانلود شبانه که ندارم !
سرویسم هم قرار بود 93/1/10 تموم بشه ولی الان شده 93/2/10 !
کی قراره درست بشه وضعیت حساب ها ؟
این رایتل وبگردیش از مخابرات خیلی بهتره !! :دی
دیگه مخابرات رو بیخیال شدم :دی
تست کردم تو دانلود شبانه حجم کم نمیشه... فقط هر بار که مودم رو خاموش و روشن کردم 10 کیلو بایت کم شد...
چون قبلا سیستم همارا بهتر بود به هر چند دقیقه خودش حجم رو محاسبه میکرد و کم میکرد ولی الان چون سیستم مخابرات خیلی زغالی هستش :دی باید خودتون قبل از شبانه یه بار DC کنید تا حجم رو محاسبه کنه تا فکر نکنید مکه از شبانه کم میشه :دینقل قول:
حاجی دیگه اینارو میدونم هر لحظه چک میکنم... اینو گفتم دوستان بدونننقل قول:
حالا که استفاده نمی کنی بده ما استفاده کنیم :n02::n02:نقل قول:
6 گیگ 3 ماهه دیگه کفاف 1 ماهم نمیده ، یه گوگل باز میکنی 10 مگابایت رفت :n22::n21:
همه چی آرومه ... من چقد خوشحالم:n20::n19:
lچن روز پیش کلا نت وصل نشده بودم ولی روز بعدش که حجمم رو نگاه کردم از 2.300 شده بود 930
اگه از مخابرات برگردم همارا کلا همه امتیازهام میپره؟گرچه در کل آش دهنشوزی هم نبود
والا من که سر ساعت 1 مودم رو ریستارت میکنم و میرم حجم رو نگاه میکنم بعد یه دانلود مثلا 100 مگی میزارم و بعد از تموم شدنش باز مودم رو ریستارت میکنم و دوباره میرم حجم رو نگاه میکنم میبینم کم شده !
دوستان من مدتهاست اینترنت همارا استفاده می کنم اما یکی دو بار پیش اومده که حجم من رو از 2 گیگ یهو صفر کرده و بعده کلی پیگیری برگردونده
اما از یکی دو هفته مونده به عید من به علت مشغله زیاد استفاده نمی کردم اومدم دیدم حجمم که 2 گیگ مونده بود صفر شده و خطم از همارا به مخابرات استان تغییر کرده و مجبور شدم حجم بخرم و اینم بگم که مخابرات استان مثل همارا پیگیر مشکلات نیست و پشتیبانی نداره اما من که سرویسم کلاسیک بودو سرعتم با همارا 170 بود الان شده ثابت شب و روز 220 و از این لحاظ مخابرات استان بهتره
روز دوم عید هم که ساعات رو جابجا کردن سیستم قاطی کرده تو مخابرات استان و باز تو دانلود شبانه 1 گیگ رو از من کم کرده و کسی جوابگو نیست و وقتی تبلیغ می کنن می گن هر گیگ 4 تومن اما موقع خرید 4700 تومن هستش و هنوز من نمی دونم ساعات دانلود رایگان شبانه کی هستش و کی ها می شه تو مخابرات استان رایگان دانلود کرد و ریز مصرف رو هم ساعتی نسون نمی ده و دقیق ساعات قطع و وصل رو مشخص نمی کنه
همارا هیچ وقت قطعی نداشت اما این انگار یکم قاطی داره اما همیشه سرعتش ثابت و بیشتر از همارا هست فقط معلوم نیست کی حجم کم می کنه کی نمی کنه
من امروز پنچ شنبه دانلود کردم تو روز حجم کم نکرده بعد اونوقت گاهی وقتی تو شب که از 1 تا 7 هست و تو جمعه تا 9 رایگانه حجم کم می کنه
یکی از این لحاظ راهنمایی کنه منو
کلا ما ایرانی ها استثنا هستیم . کجای دنیا این بساط سر نت هستش ؟ ؟ ؟
حجم کم شده یا نه ؟ ؟ ؟
سرعت چرا این طوریه ؟
قطعی چرا داره .
از دست این مخابرات .:n21:
یک بار بدون اجازه خطامون رو عوض کردن :n15: یک بار هم بدون اجازه انتقال دادن از همارا به مخابرات :n24: یک بار هم بدون اجازه کلا مخابرات از همارا جدا شد .
من دوشبه دانلود میزارم حجم کم نمیکنه
ولی تو ساعات روز بیخودی ازم حجم کم میکنه
تا حالا فک کنم یه 3 گیگی طلب کارم
نامحدود 19 کیلوبایتی اصلا و ابدا به درد نمیخوره !!! حال آدم رو به هم میزنه !! گوگل رو زور میزنه تا لود کنهنقل قول:
نقل قول:همین دیگه ... نامحدود 19 کیلوبایتی زورش میاد گوگلو باز کنهنقل قول:
محدود 200 کیلوبایتی هم بیخودی حجم مصرف میکنه
به نظرتون حالا چه گلی به سرمون بگیریم؟؟؟؟:26::16:
از کجا ؟؟؟ :n02::n02:نقل قول:
برادر ادرس بگیر برو اونجا انقدر داد بزن ، موی دماغ شو که جمع کنننقل قول:
من 16 ام سرویس اولترام تموم میشد زنگ زدم بهشون که جمع آوری کنین گفت فعلا جمع آوری نداریم !!!
من هم چون دیگه نمیتونستم بدون اینترنت بمونم دیشب 3 ماه اولترا تمدید کردم به قیمت 98580 تومان !!!
مگه میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به خدا دیگه مسخرشو در اوردن
یعنی شما میفرمایید شبانه کار میکنه ؟ :n02:نقل قول:
چون قبلا سیستم همارا بهتر بود به هر چند دقیقه خودش حجم رو محاسبه میکرد و کم میکرد ولی الان چون سیستم مخابرات خیلی زغالی هستش:دیباید خودتون قبل از شبانه یه بار DC کنید تا حجم رو محاسبه کنه تا فکر نکنید مکه از شبانه کم میشه:دی
سلام الان این ساعات دانلود شبانه رایگان کی شد؟
این همارا چرا اینکار رو کرد خوب قرارداد رو تمدید میکرد دیگه
آره برای خیلی ها کار میکنهنقل قول:
منم از ترس اینکه مخابرات شارژم رو بخوره یه ماه نامحدود 128 تمدید کردم تا بعد ببینیم وضعیت چطور پیش میره! سرعت دانلودم حدود 20 تاست وبگردی هم به زور میشه باهاش کنار اومد!:n02:
از بایت تمدید آنلاین هم مشکلی نداشت بعد از اینکه پول رو ریختم به حساب نیم ساعت بعد تمدید شد!
میبینی چقدر سرویس بدی شده !!!نقل قول:
سرعت 20 !! اصلا کفاف یه نفر رو نمیده ولی ما محجبوریم چند نفره اینو استفاده بکنیم
از وقتی که مخابرات از همارا جدا شده من همه شبا دانلود شبانه بدون افت سرعت داشتم :n12:، قبلا فقط دو شب تو هفته سرعت 450 تا میداد بقیه شبا پیج هم وا نمیکرد :n27:
برای من سرعت خیلی خوبه ( سرعت 300 میده امشب ! چون خطم بیشتر از دو مگ نمیکشه تا الان سرعت بیشتر از 230-240 تجربه نکرده بودم ) ولی چه فایده که حجم کم میکنه . 217 مگ حجم داشتم کمی دانلود کرد و مودم رو ریستارت کردم شد 194 ! میخوام بعد از 2 هم امتحان بکنم .
از حجمم کم شد باز...
اقا من از 2 امتحان کردم فعلاحجم کم نکرده ! مثل اینکه ساعت رایگان دانلود برای من از 2 شروع میشه !
الان دانلود گذاشتم امیدوارم صبح پا نشم ببینم حجم تموم شده :n02:
من از 2 گذاشتم تا 9 صبح ( امروز جمعه هست ) ولی حدود 1 گیگ از حجم رو خورد !! و مجبور شدم که 5 گیگ هم حجم بخرم ، این اختلال برای من حدود 72 تومن هزینه داشته تو 10 روز !!!!
در حالی که برای خرید سرویس 56 تومن داده بودم برای 3 ماه که اولترا هست !!
پ . ن : الان زنگ زدم پشتیبانی گفت که فردا تماس بگیر به همکاران میگم بررسی و کنن و احتمالا حجم رو برگردونن !!
دوستان کسی تا حالا 2 - 8 رو تست کرده ببینه حجم کم میکنه یا نه ؟نقل قول:
بله منم تا 9 گذاشتم واسه جمعه که امروزه ولی 8 برقا رفت 10 اینا اومد از 7 تا 8 - 1 GB خورد, بخدا اینا لیاقت ندارن... تو چین 6 روزه هتل میسازن اینا عرضه ندارن یه جابجایی رو درست انجام بدن + 99999999999 تا فحش و بدو بیرا به اینا...:n16:
دوستان امروز شبانه از 1تا7 بوده
چون بعد از 7 من چند بار تست کردم حجم کم کرد+ اینکه حجم منم رفت ، حالا خوبه 300 مگ بیشتر نبود
عجب گیری کردیم جلوی عید ها:n08:
خب معلومه که کم میکنه ، شبانه از 1 تا 7 هست چند روزه همش دارم تست میکنمنقل قول:
دانلود از 1:05 تا 6:55 مناسبه حجم هم کم نمیشه:n06:
سلام دوستان کسی دیس کا وری مکس نت رو داره اگه دارین میشه سرعت شبانه شو بگین ممنون میشم؟