1-سلام نه اگه جاشم درست باشه باید گرما بده بیچاره داره کار میکنه هانقل قول:
2-اگه 2ساعت بیشتر بازی کنید شاید مشکلی پیش بیاد
3-نه لازم نیست من این دستگاه ها و مشابه هاشونو اصلا پیشنهاد نمیکنم
1-سلام نه اگه جاشم درست باشه باید گرما بده بیچاره داره کار میکنه هانقل قول:
2-اگه 2ساعت بیشتر بازی کنید شاید مشکلی پیش بیاد
3-نه لازم نیست من این دستگاه ها و مشابه هاشونو اصلا پیشنهاد نمیکنم
یا قوس گیلانی !!!!
دریا زده شدم تا این 25 صفحه ای رو که نخونده بودم رو بخونم :31:
============
دوستانی که با دکمه های دسته مشکل دارن فقط کافیه دسته رو باز کنن و پلاستیک ارتجاعی زیر دکمه هارو بشورن و بزارن کامل خشک بشه تا کمی از چربیش رو از دست بده و بهتر بشه.
اگه هم درست نشد برید توپ خونه از روی دسته سوخته یکی بخرید.
من چنتا هارد IDE اضافي دارم ميخوام به كنسول وصل كنم و بازي روش بريزم اگه از اين تبديل هاي IDE TO USB بگيرم كار ميكنه مشكلي نداره؟
سلام. بله میشه ولی هر هارد فقط ۱۶ گیگش قابل استفاده هستنقل قول:
من چنتا هارد IDE اضافي دارم ميخوام به كنسول وصل كنم و بازي روش بريزم اگه از اين تبديل هاي IDE TO USB بگيرم كار ميكنه مشكلي نداره؟
Xbox 360 Kinect Wall Mount
با اين وسيله ميتونيد Kinect رو به ديوار وصل كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات بيشتر در سايت Amazon
کد:http://www.amazon.com/Xbox-360-Kinect-Wall-Mount/dp/B0040Y3K9U/ref=pd_bxgy_vg_img_a
سلام دوستان
راستش همه میدونید یکی از مشکلات بازی روی PC ترس همیشگی از اومدن بازی های با گرافیک و سیستم مورد نیاز بالا هست و این که سیستممون نکشه و ...
برا همین تصمیم گرفتم یه کنسولی بگیرم که دیگه از این مشکلات نداشته باشه و بشه اونو به مانیتور هم وصل کرد . به خاطر معروف بودن Xbox 360 اونو انتخاب کردم . حالا از دوستان میخواستم بپرسم که یه مدل آرکید آدمو از نظر یه بازی باحال و گرافیک توپ و روون ارضا میکنه یا نه ؟ و اینکه توی جعبش امکانات وصل به مانیتور داره یا نه و اگه نداره خرج خریدن سیم و اتصالاتش چقدر میشه
ممنون
به نظر من کمی صبر کنید ، چون Ps3 هَک شده و توی هَک جدید قابلیت اجرای Homebrew ها وجود داره و این یعنی یک پله جلو تر از 360 . یک کمی صبور باشید ببینیم دقیقا چی میشه .نقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
به نظر من Xbox 360 بهتره
درسته كه PS3 هك شده ولي به دليل اينكه بازي هاش روي Blueray عرضه ميشه قيمت بيشتري نسبت به بازي هاي Xbox 360 داره و DVD9 نسبت به Blueray هم راحت تر پيدا ميشه هم ارزون تره
اگه پولتون ميرسه مدل Elite رو تهيه كنيد بهتره
چون من خودم مدل Arcade رو دارم و به دليل اينكه هارد نداره هم صداش زياد تره و هم توي بعضي از بازي ها كند ميشه
البته بعدا هم ميتونيد واسه Arcade هارد بگيريد
شما بايد كابل رو جدا خريداري كنيد
قيمت يه كابل HDMI to DVI هم متفاوته
كه من 12 تومنيش رو تهيه كردم و ازش راضيم
دوست عزیز ، با روش هَک Ps3 شما نیازی نداره که بازی رو مثل 360 از روی دیسک اجرا کنید ، بازی مستقیم از روی هارد اجرا میشه . یعنی از بازی های 360 هم ارزون تر تمام میشه .نقل قول:
خوشبختانه Ps3 بد جوری رفته تو باقالی ها :27:
دیروز بود فکر کنم میلاد جان گفتی میشه حداکثر 32 گیگ از هارد اکسترنال یا فلش استفاده کرد به طوری که 2 تا هارد یا فلش وصل کنیم به کنسول و از هر کدوم 16 گیگ بگیریم. من الان یک هارد 80 گیگ با USB به پشت کنسول وصل کردم. حالا برای 16 گیگ ه دگش باید هارد اکسترنال دیگمو بزنم جلوی کنسول ؟؟
اگه اينطور باشه كه خوبهنقل قول:
با اين روش هاي هك شايد فروش PS3 بيشتر بشه
واسه همینه که من عروسی گرفتم دیگه :31:نقل قول:
کنسولی که روش HomeBrew اجرا شد ، دیگه مرد تموم شد رفت پی کارش.
اما همچنان دیسک ها این بازی بلو-ری هست و گرون در میاد. مسئله ی بعدی اینه که ظاهراً باید قید PSN رو زد :13:نقل قول:
میشه یک توضیحی در مورد اصطلاح HomeBrew بدی ؟نقل قول:
واسه همینه که من عروسی گرفتم دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنسولی که روش HomeBrew اجرا شد ، دیگه مرد تموم شد رفت پی کارش.
یه چیزی توی همین مایه ها :11:نقل قول:
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------
نه ، PSN Forever .نقل قول:
سونی هم هیچ غلطی نمیتواند بکند :27:
به برنامه های دست ساز که ملت خودشون مینویسند برای کنسول HomeBrew میگویند . و وقتی شما هر برنامه ای عشقته نوشتی روی کنسول اجرا کنی خودتون تا تهش رو حساب کنید :21:نقل قول:
میشه یک توضیحی در مورد اصطلاح HomeBrew بدی ؟
نقل قول:
خب اینطوری که میشه 3 تا USB :31: یک دونه پشت و 2 تا هم جلو . نمیشه 48 گیگ استفاده کرد ؟
ولی من شنیدم هّکی که کردن در حدی نیست که PSN رو بتونه بره :20: امیدوارم بره :27:
اگه شما واسه هارد 80 گيگت از روش تغيير نام پوشه استفاده كني بهترهنقل قول:
بازي رو يه لحظه كرايه ميكني بعد از اينكه نصب كردي پس ميدي:31:نقل قول:
HomeBrew رو یه پست بالاتر نوشتم .نقل قول:
برای PSN هم اینجا رو بخونید :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5395844&postcount=148
آموزش این کار رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟؟ لینکش هست ؟؟ الان به شدت دارم زجر میشکم :41:نقل قول:
یعنی نیاز به حضور همیشگی ه دیسک نیست ؟؟ نکنه HomeBrew یعنی همین ؟!!!! :31::18:
كاري ندارهنقل قول:
شما هارد تون رو با Xbox فرمت كن
بعد بازي هات رو داخلش نصب كن
وقتي حجمش پر شد هارد به كامپيوتر وصل كن
و اسم پوشه ي داخل هارد رو تغيير بده مثلا آخرش به حرف بزن
دوباره هارد رو به كنسئل وصل كن و اين بار Configure Now رو بزن
هر بازي رو كه خواستي اسم پوشش رو تغيير بده
آقا من یه سوالی برام پیش اومدهنقل قول:
این 360 که از همون اولیش که اومده بود هـک شده بود، پس چرا هیچ کدوم ار این امکانات رو نداره؟
الان خب دیگه PS3 هم میتونه MKV پخش کنه. اما 360 رو حتی نمیشه بدون دردسر هارد خارجی بهش وصل کرد. چرا اینجوریه؟
خب تکنولوژی DVD قرار نیست تا چند سال دیگه جای خودشو به Blueray بده ؟ اون وقت که ما باید بریم 360 هامونو بندازیم دور ؟؟نقل قول:
مشکل صدای زیاد مدل Arcade با گذاشتن یه هارد حل میشه ؟ قیمتهای هارد کنسول چجوریه و اصولا آیا هارد هاشون منحصر به فرده یا نه ؟ یعنی هارد کامپیوتر و ...
ممنون :11:
ما 2 نوع هك داريمنقل قول:
يه هك كه باعث اجراي بازي هاي كپي ميشه و هك ديگه كه باعث انجام Homebrew ميشه
واسه هك كپي بايد درايو كنسول باز بشه و تغييرات روي درايو انجام ميگيره
ولي براي Homebrew تغييرات بايد روي بورد اصلي كنسول انجام بگيره
البته قبلا هم Homebrew رو ميشد روي Xbox360 انجام داد
ولي مايكروسافت با دادن داشبورد هاي جديد مانع اين كار شد
در حال حاضر DVD9 جوابگوي بازي ها هستنقل قول:
اگر هم زماني حجم بازي ها بالا بره از HD-DVD استفاده ميكنن
دليلش هم اينه كه Blueray در انحصار سوني هست و فكر نكنم اجازه ي استفاده ي اون رو به يه شركت رقيب بده
دليل صداي زياد Arcade مربوط به DVD Rom هست كه اگه بازي ها رو از روي هارد اجرا كنيد صدا خيلي كمتر ميشه
بله، هاردش مخصوص هست ولي اگه بخوايد ميتونيد USB Flash يا هارد اكسترنال هم بهش وصل كنيد و تا 16گيگش رو استفاده كنيد
سلام. یه سوالی داشتم....
دسته من در هین بازی خود به خود خاموش میشه...
از چی میتونه باشه ؟ واسه کسی این مشکل پیش نیومده ؟
باطریشو عوض کن ببین بازم میشهنقل قول:
یحتمل از باطریه
چرا نچسبید به پست پایینی:41:
سلام دوستان
من میخواستم یه TV Full HDبرای کنسول بگیرم
میخواستم بپرسم مارک JVC چطوریاست؟
میدونم مارکهای دیگه ای هستن که معروفن و خوب...اما لطفا فقط راجع به این مارک بگین که آیا تلویزیون هاش خوب هستن یا نه
سلام دوستان
من دو باتری شارژی sony دارم که ولتاژش 1.2 ولته اسکالی داره بزارم تو دسته؟؟؟؟
نه هیچ اشکالی ندارهنقل قول:
من خودم دارم از یه جغت باتری 1.2 ولت دوراسل استفاده میکنم
اول اینکه نباید اینجا در مورد بحث میکردیننقل قول:
دوما نه مارک خوبی نیست من و دوستان واقوام هر کی خریده رازی نبوده
sony-lg-sharpبهترین مارکان
راستش دیدم بعضی از بچه های دیگه اینجا این جور سوالات رو پرسیدننقل قول:
پس لطفا آدرس تاپیکشو بدین برم اونجا این سوالاتو مطرح کنم؟
دوستان اینجا یکم عصبی هستن...:31:نقل قول:
اینجا فکر کنم بدردت بخوره.اول بخون بعد اگه سوالی بود بپرس
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=302104&page=11[/HTML]
سلام مرسی از جوابت میشه راجع مورد 2 بیشتر توضیح بدی یعنی چی ؟نقل قول:
یعنی نباید با کنسولم بیشتر 2 اساعت بازی کنم ؟
نقل قول:
اگر مکانی که کنسول قرار داره, تبادل هوا وجود نداشته باشه باید کم بازی کنید. من با کنسولم 12 ساعت هم بازی کردم هیچ کاریش نشده به شرطی که دوروبرش باز باشه تا هوا بتونه رد و بدل بشه :46:
اره داداش جاش خوبه
بالاخره قراره چی بشه ؟ یهو دیدی ما رفتیم 360 گرفتیم بعد زد و مایکروسافت عقلش اومد سر جاش رفت انتقال داد به بلوری ، اون وقت باید بشینیم حوض پر کنیم !نقل قول:
چقدر اطمینان دارید از این حرف که بلوری به 360 راه پیدا نمیکنه ؟
در ظاهر که مکانش مناسبه اما بازم بستگی به اتاق داره. خونه ی پسر خالم یک اتاق داره که پنجره هم نداره و اگر کولر روشن نکنه میشه کوره ی آدم پزی :31: اگه هوا داخل این اتاقی که عکسش رو گذاشتی خوب باشه, مکانش کاملاً مناسبه :46:نقل قول:
والا این االق یه سالن بزرگه که وقتی کولر روشنه دما روی 26 - 7 و وقتی نیست دما روی 30-32 البته اینم بگم که هرگز وقتی کولر روشن نیست بازی نمی کنمنقل قول:
دوستان یه سوال
بازی های guitar hero و rock band رو میشه با دسته XBOX بازی کرد یا حتما باید گیتارشونو بخری؟
چنین کاری لازم نیست عزیزنقل قول:
سلام. با خوده دسته هم میشهنقل قول:
دوستان یه سوال
بازی های guitar hero و rock band رو میشه با دسته XBOX بازی کرد یا حتما باید گیتارشونو بخری؟
انگار قسمت نیست ما xbox بخریم.هر دفعه یه مشکلی پیش میاد...بگذریم...
دوستان میگم یکی از آشنا ها می خواد بره چین(بلاد کفر:دی)اواخر مهر میره.می گم اگه بهشون سفارش xbox بدم برام می خره اما چند تاسوال:
1-چین هم xbox داره>؟(خیلی احمقانه بود)
2-ریجن پال هم اونجا گیر میاد؟
3-اون جا هم تقلب می کنن؟(بهمون نندازن یه وقتی)
4-اگه بیارمش ایران کپی خور میشه؟
6-تفاوت قیمتش چقدره؟
7-کلا می ارزه از اون جا بگیرم؟(یعنی بدم واسم بگیرن؟)
8-مهم ترین سوال:میشه مزایا و معایب احتمالیه خرید از اون جا رو بگین؟