نوشته شده توسط matrix10
سلام دوست عزیز اگه گوشی شما از سری های برنامه پذیر sis هیت که قابلیت نصب برنامه دارن کارهایی که میگم رو انجام بدید من دقیقا چنین پیغامی برام میاد وقتی سیم کارت رو عوض میکنم
ولی میدونم این پیغام از کجا صادر میشه یه برنامه هست به اسم Toys.Guardian.v1.07.S60.SymbianOS که دققیا چنین کاری رو انجام میده و من اون رو روی گوشیم نصب کردم اتفاقا برنامه خیلی جالبی هست حالا کارش به چه صور ت هست وقتی شما نصبش میکنی براش پسورد قرار میدی و یه متن توی تکسش مینویسی که هر وقت سیم کارت گوشیت عوض شد به شماره ای که به برنامه دادی اس ام اس میزنه البته اس ام اسی که میزنه از سیم کارت تعویض شده هست به شماره ای که شما بهش دادی وقتی که شماره سیم کارت وارد شده با شماره سیم کارت برنامه تفاوت داشته باشه برنامه مموری کارت رو قفل میکنه و نمیتونید به اطلاعاتش دسترسی داشته باشید و خود برنامه هم مخفی میشه تا وقتی که سیم کارت اصلی رو جایگزین میکنید و میتونید برنامه رو ببینید و واردش بشید اون کد هایی هم که میبینید کد imei و کد بی تس اس نام اپراتو مزبور و شماره سریال سیم کارت و کد ی هست که بی تی اس بهش میده حتما ببینید چنین برنامه ای یا برنامه های مشابه این روی گوشیتون نصب نشده باشه چون فقط اینوجور برنامه ها فقط این کار رو انجام میدن که اگه دیگه خیلی مشکل داشت گوشی رو ببرید براتون فلش کنن و ممموری کارت رو هم فرمت کنید