سلام .
بچه ها من یه مشکل دارم . درایور dvd_rw نیست
Printable View
سلام .
بچه ها من یه مشکل دارم . درایور dvd_rw نیست
سلام دوستان من یه dell 1510 دارم و ویندوز ویستا هام ادیشن که مدتیه وقتی بعضی پوشه ها رو که حاوی فایل تصویری هستند باز میکنم error میده و تمام صفحه دسکتاب محو میشه و دوباره به حالت اول برمیگرده ولی پوشه بسته میشه و عملا از محتوای پوشه نمیشه استفاده کرد ولی اگر همون فایل تصوری که مثلا با پسوند mkv هست داخل پوشه نباشه و روی دسکتاب باشه مشکلی پیش نمیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا جایی خوندم که ممکنه به nero مربوط باشه ولی با آنیستال nero هم درست نشد...لطفا راهنمایی کنید مشکلم رو حل کنم بدجور داره ازیتم میکنه...سپاسگزار شما هستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این قسمت صورتی و قرمز رو ببینین
من تو ویندوز ایکس پی اینارو این تغییرات رو دادم
چیکار کنم که بوت اولی سیستم رو به ویستا که در لوکال دیسک c هستش هدایت کنه؟
در اصل فقط بوت ویندوز ایکس پی موجود بود من ویستا رو هم بهش اضافه کردم اما بعد از ریستارت که ویستا رو انتخاب میکنم دیگه هیچ چی نمیاد
با سلام...من در سیستمم به مشکل کمبود جا برخوردم...وقتی همه جا رو گشتم فولدری(winsxs) رو در درایو C پیدا کردم که حجمش خیلی بالا رفته بود (چون قبلا چنین چیزی یا نبود یا با این حجم نبود)...لطفا کمک کنید...پاکش نمیشه کرد...آیا راهی هست که از شرش خلاس شوم؟!.با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
مایکروسافت اینطور پاسخ داده :
If you install lot of application to Vista, the WinSXS folder maybe large as it will required to store multiple copies of DLLs in order to let multiple applications to run in the windows without compatibility problem.
یعنی :
اگر نرم افزار های زیادی روی ویندوز ویستا نصب کنید این پوشه محل نگه داری DLL های اون نرم افزار ها میشه تا بتونن بعدا بدون هیچ مشکلی اجرا بشن.
پس اگر پاکش نکنی بهتره.
نرم افزار های غیر ضروری رو در درایوی غیر از درایو ویندوز نصب کن .
موفق باشید :40:
این مشکل معمولا با نصب Codec های Mulltimedia بوجود میاد .علتش هم اینه که باExplore ویستا Match نیست و در ویندوز باگ درست میکنه.شما Codec های نصب شده رو Unistall کنی درست میشه.نقل قول:
تا اونجایی که من اطلاع دارم نمیشه XP و ویستا رو باهم داشت .نقل قول:
اولا خلاص نه خلاس :31:نقل قول:
این مشکل یکی از مسخره ترین مشکلات ویندوز Vista هست که چارش هم خیلی ساده و راحته .
به این صورت که شما روی درایو C کلیک راست کرده گزینه ی properties رو انتخاب کرده ,سپس در همان صفحه ی General روی
گزینه ی Disk Clean کلیک کنید ,حالا منتظر بمانید تا عملیات Finding به پایان برسد .خب شما در اینجا چندین خط رو میبینید که در کنار هر کدام یک مربع خالی هست تمام مربع ها رو تیک زده و گزینه ی OK رو زده تا عملیات Cleaning انجام شود سپس ویندوز رو Restart کرده و
از فضای باز درایو خود لذت ببرید
[QUOTE=samgun;3984470]این مشکل معمولا با نصب Codec های Mulltimedia بوجود میاد .علتش هم اینه که باExplore ویستا Match نیست و در ویندوز باگ درست میکنه.شما Codec های نصب شده رو Unistall کنی درست میشه.
ممنون مشکل از COWON Media Center - jetAudio بود که با فرمت MKV مشکل داشت.
سلام
من ویندوز ویستا دارم از مخابرات ای دی اس ال گرفتم الان یک هفته است چراغ مودمم روشنه ولی کانکت نمی شه این پیغام رو میده
the broadband network conection could not be established on your computer because the remote server is not responding. this could be caused by an invalid value for the service name field for this connection . please contact your internet service provider and inquire about the correct value for this field and update it in the connection properties
به مخابرات هم گفتم میگه مشکل از سیستمته هر کی می تونه منو راهنمایی کنه :11:
از مخابرات اومدن مدمتون رو تنظیم کنن ؟؟؟نقل قول:
چون بدون تنظیمات ISP و VIP مودم شما قادر به ارتباط با شبکه نیست
دوست عزیز مشکلت رو اگه اینجا مطرح کنی فکر کنم بهتره:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=241