[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
ای بابا اشتباه گذاشتم.. برای آدم اعصاب نمیزارن
اون پست بالا هم که لینک دادید درست نوشتم امروز این مساله مشاهده شده که فکر کنم به خاطر اضافه کردن ای پی های جدید به همراه اوله
مهندسینشون فراموش کردن تنظیمات مربوط به آیو رو هم بزنن
با رنج
5.209
5.211
حجم کم می کنه اما با 89... نه
یکی بگه چطور این مودم ZW101 لعنتی رو آنلاک کنیم
خدا لعنت کنه این ایرانسل رو که 400 هزار تومن میگیره.
پاسخگو هم نیست.
سرویس دهی هم نمیکنه،
تلاشی هم برای رفع مشکل انجام نمیده.
اصلا یکیشون حاضره بیاد منطقه رو بررسی بکنه ؟ فقط ی جمله حفظ کردن که مشکلی در شبکه نیست،مشکلی در شبکه نیست.
اگر راست میگی بیا از نزدیک ببین تا بهت بگم مشکل چیه و کجاست.
خدا باعث و بانی این تشکیلات رو 1 شبه به فنا ببره.
آنلاک کنی که چی بشه ؟ فقط ایرانسل و مبین نت TD دارن میدن که جفتشون هم سیم کارت خالی نمیدن حتما باید مودم بخری که سیم کارت روش میدن بهت , تازه اگر هم مبین نت هم خریدی و میخوای سیم کارت مبین نت بندازی تو مودم ایرانسل نمیتونی این کارو بکنی به خاطر این که مبین نت شبکش رو فقط روی مودم های خودش قفل کرده واسه همین آنلان کردن هر گونه مودم TD در حال حاضر به هیچ دردی نمیخورهنقل قول:
فکر می کنم سیم های مبین نت روی مودمهای ایرانسل کار می کنهنقل قول:
پس می تونید سیم مبین نت رو روی 101 بندازید و استفاده کنید
فکر میکنم بشه از مودم به عنوان مودم 4G استفاده کرد و از سیم کارت همراه اول استفاده کرد.نقل قول:
دوستانی هستند که تابحال این کارو کردن،اما به دلیل بروزرسانی هایی که داشته،نمیشه فریمور اصلی رو نصب کرد روی مودم.
عمدیه مثل دفعات قبلنقل قول:
ظاهرا وضعیت بهتر شده.. شیراز . مودم TK2510
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو منطقه سبز پررنگم ولی سرعنت اینترنتم افتضاح یاد دیال آپ قدیم که با 14Kb وصل می شدم افتادم تازه ان زمان E1 فعال شد چقدر ذوق زدیم اینترنت پر سرعت داریم بگذریم من تا دیروز RSRP1 روی 124 بود و RSRQ هم 8 بود دیروز زنگ زدم ایرانسل بعد از کلی معطلی تا جواب داد گفت امروز سرعتتون درست میشه دقیقا از دیروز مودمم فقط چشمک میزنه و RSRP1 ام شده 138 و RSRQ ام هم شده 13
دوستان سوالی که پیش میاد اینه که این مودمZW101 توسایت اصلیش زه 4g یعنی اگر فریمور اصلیشم گیر بیاریم نمیشه مودم تبدیل بشه به4g؟
- - - Updated - - -
دوستان سوالی که پیش میاد اینه که این مودمZW101 توسایت اصلیش زه 4g یعنی اگر فریمور اصلیشم گیر بیاریم نمیشه مودم تبدیل بشه به4g؟