چی؟ بگو ببینیم داستانش چی بوده :31::31:نقل قول:
Printable View
چی؟ بگو ببینیم داستانش چی بوده :31::31:نقل قول:
جریان این بوده که اصلا قیمتو نمیدونسته بهش داده یعنی همینجوری یه قیمت داده من اول فکر کردم داره به من گرون میده بعد رفتم دیدم نه همه جا دارن ۱۴۹ ۱۴۰ میدن بعد بهش گفتم من رفیقم اومده ازت گرفته ۱۱۵ بعدش گفت ۱۱۲ دادم بهش تازه که ضررم کردم گفت رفیقت خیلی ادم خوش شانسی بوده :31:نقل قول:
یعنی اون روز ته داستان بود آره 112 گرفتم البته اولم خودش 149 میداد ولی بعد گفتم مغازه ی طبقه سومی 123 بم میده 149 کجا 123 کجا!!!! خلاصه چون روز اول بود و هنوز تو سیستمش این هدفونارو وارد نکرده بود با قیمت ارزون تری بم داد! حودشم گفتم خیلی خوش شانسی! منم معتقدم سیمش میتونست جنس بهتری داشته باشه اما انصافا با کریتیو تفاوت داره صداش! بیس کریتیو بوم بومیه ولی این در عین اینکه بیس پر قدرتی داره بیسش نرم تره ضمن اینکه تو کریتیو اصلا خبری از مید نیست! یه چیزی قاطی با ریتم (وکال) انگار از ته چاه میاد ولی این وکال قابل تشخیصه! البته نمیدونم قبل خرید صدای S4 رو شنیدی یا نه چون واسه من S4 باز نداشت ولی یه مدل S3 داشت که اونو تست کردم و به نظرم خوب اومد و مشخصات رو نگاه کردم از رو جعبه دیدم S4 قویتره ضمن اینکه قبلا بارها تو سایتای رویوو خونده بودم صداش خوبه پس دلمو زدم به دریاو برداشتم یکیشو این بود داستان :5:نقل قول:
آقا كسي از برند moshi چيزي ميدونه؟به تازگي دو مدل به نامهاي moonrock و vortex از اين برند موجود شده اولي به قيمت 55 و دومي105 .ميگم بازار ايران يهو تكون خورد اونم اساسي داستان چيه؟
نوش جونت اینا اینقدر سود میکنن که این چیزا براشون چیزی نیست یارو فکر کنم شب خوابش نبردهنقل قول:
در مورد مقایسه هم من نسبت به قیمت دارم میگم مثلا ۲ برابر اون قیمت داره ولی ۲ برابر بهتر نشده وگرنه که بهتر هست ولی نه نسبت به قیمتش
:18:نقل قول:
عزیز میشه بگی کجا دیدی شما؟ اگر دقیق میدونی کجاس خیلی ممنون میشم لطف کنی پخ کنی برام :40::40:
قیمت جهانی S4 خالی 75 دلاره و بوسه مدل IE2 قیمت جهانیش 99 دلاره! بعد از اینکه کلیپش مدل S3 رو برام تست کنه IE2 رو برام تست کرد! صداش واقعا فرق داشت با S3 ولی خوب متاسفانه به قیمت 190 تومن میداد! البته به راحتی تو گوش نمی رفت! قیمت جهانی 99 دلار قیمت اینا 190 تومن! قیدشو زدم و S4i رو خریدمنقل قول:
چرا بندازمش تقدیم شما و قابل شما رو نداره دوست خوبمنقل قول:
به نتیجه هم میرسه ولی فرصت میخاد و اون هم یه عمر ظاهرآ (:نقل قول:
اما از شوخی گذشته امیدوارم زودتر به نتیجه برسید.
مرسی از نظر لطف شما
فکر کنم اینا دیگه طرف صحبت من نبودم (:نقل قول:
یه عرض تبریک به دوستمون MRM88 هم دارم برای خرید این دو هدفون خوبشون و تشکر برای ریویو
حالا یه سوال هم دارم البته شاید نشه مقایسه کرد اما میخواستم بدونم با توجه به رنج قیمت نسبتا نزدیک و جنس صدای تقریب مشابه (اگه اشتباه هست دوستان بفرمایید.) بهتر است کدام مدل خریداری شود.
Image One با قیمت اگه اشتباه نکنم 145
M50 با قیمت (اون موقع ها 170) 200
یا اصلا اساسا مقایسه این دو مدل اشتباه هست؟!
شما هم موفق باشید.
خواهش میکنم،باز هم میگم شما لطف دارید،ممنون از جوابتون،پس اگه اینجوریاست کاش یه مدل تاپ هم از برند B&W رو هم تهیه کنید :31:نقل قول:
در مورد اون عکسا هم من فکر میکنم اینجا باید محیطی باشه که با کمک هم بتونیم اطلاعاتمون رو بالا ببریم و نقاط ضعف و قوت محصولاتی که ممکنه دوستان قصد
تهیه شون رو داشته باشن به هم گوشزد کنیم،اینجوری از این بازار آشفته میتونیم کمتر ضرر کنیم(سودی وجود نداره ظاهرا) پس من هم به نوبه ی خودم سعی کردم
کمکی کرده باشم و البته شما استادی و تو پست های متعدد دوستان از راهنماییتون همیشه استفاده میکنند که اون هم جای تقدیر و تشکر فراوان داره :46:
نمی تونم با اطمینان بگم که صدای ورژن ژاپنی خیلی متفاوت با امریکایی هست اما طبق تجربه بدی که نه فقط من بلکه بقیه کشورها از ژاپنی ها به خصوص برای مدلهایی که در کشورهای دیگه تولید میشه دارند، پیشنهاد میکنم سعی کنید ژاپنی تهیه کنید چون:نقل قول:
1. ژاپنی ها با استاندارد بسیار دقیقتر و بالاتری برای خودشون تولید میکنند و محصول تولید شده برای ژاپن فقط توی ژاپن فروخته میشه و این خیلی ناراحت کننده هست و اینه که خیلی از کشورها رو عذاب میده
2. معمولآ نظارت بر کیفیت محصولات سایر کشورها میشه اما متاسفانه برای اینکه اون کشورها نیروی ارزان قیمت دارند و هزینه ها را تا جای ممکن در پایین ترین حد خودش نگه میدارند ژاپنی ها برای ارفاق توی دستورالعمل ساخت یک کالا براشون اپشن زیاد میزاره مثلآ همین EX1000 کابلش تمام آپشن هست تصور کنید کابل EX1000 شما کابل یه هدفون دیگه ای باشه که هدفون با کابلش 200 دلاره یعنی یه هدفون کامل تازه هم قیمت یک کابل نه دو کابل EX1000 ژاپنی نیست
3. مطمئن هستم که نظارت کیفی ژاپنی ها به مراتب بیشتر از سایر کشورهاست و هزینه اون رو هم شما باید پرداخت کنید
4. هدفون های تولید شده در ژاپن از همه نظر با کیفیت خواهند بود و همه تقریبآ در یک سطح کیفی قرار دارند اما بعید میدونم هدفونهای تولید تایلند اینطور باشند
5. مشکل اصلی فقط کابل نیست چه بسا یه چیز دیگه هم باشه که این کابل فقط تابلو ترینش هست من که جرات ندارم باز کنم هدفون رو درایورش رو ببینم شما رو نمیدونم
6. جوینده یابنده هست شما بخواه اشنایی که از ژاپن برگرده هم پیدا میشه، مگه برای من پیدا نشد؟
در آخر از هر نظر کیفیت ژاپنی و در غیر اینصورت نهایتآ آمریکایی هر چند تفاوت قیمت هم خیلی زیاده اما باز به نظرم ارزش داره ولی اجازه بدید Burn in تمام بشه بعد از ریویو شما تصمیم قطعی بگیرید
شما هم موفق باشید.