دوستان مطمئن باشن اگه پرسپولیس کاکا رو هم بخره بازهم تیمی نیست
Printable View
دوستان مطمئن باشن اگه پرسپولیس کاکا رو هم بخره بازهم تیمی نیست
اره واسه همينه كه فصل قبلي قهرمان شد
اره علي كريمي هم موفق ميشه
در این که شکی نیست.نقل قول:
البته پرسپولیس هیشکی رو هم نخره، تا علی آبادی رو داره غم نداره.نقل قول:
باید طی مراسم رسمی رفت بالا و روی فوتبال این مملکت .......:21:
مطمئن باشین کریمی تا چند ساله آینده می تونست با 4 برابر این پولی که پرسپولیس میخواد بهش بده تو لیگهای خارجی بازی کنه حتی یه پولی هم داره میده که از اون تیم قطری جدا بشه! اون برای اثبات خودش و همینطور کمک به تیم پرسپولیس داره میاد ایران
only ali karimi
كاشكي 10 ساله قرارداد ميبست خيالمون راحت ميشد
علی کریمی از نظر مادی اشباع شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه میدونن که کریمی اون کریمی رویای نیست، خودشم خوب میدونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازگشتش به پرسپولیس فقط برای تولد دوباره و بازگشت به دوران اوجش هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم هم خودش و هم پرسپولیس شایستگی هاشونو به خوبی نشون بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هورا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من كريمي از موقعي كه رفت بايرن مونيخ فوتبالش رو به افول بوده تا الان.
فقط استقلال
پيروزي رونالدينيو را بگيره بازم موفق نميشه
ما اين فصل با قلعه نوعي كولاك مي كنيم
مطمئن باشيد
کاملا با شما موافقم . من فکر میکنم پرسپولیس با وجود پتروویچ و نیکبخت و حتی کریم باقری نیازی به کریمی نداشت . ای کاش جای این بازیکن تمام شده یه مهاجم خوب میخریدن .نقل قول:
بازگشت جادوگر به پرسپولیس به فال نیک گرفته می شود
به نظر من کریمی با پرسپولیس به دوران اوج باز خواهد گشت