نقل قول:
مطمئني؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Printable View
نقل قول:
مطمئني؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
پستي كه ازش نقل و قول گرفتيد مربوط به سه سال پيشه !!!نقل قول:
سلام آقا عطا!
یه سوال داشتم.
من یه هارد اکسترنال 1 تربایت wd elements گرفتم. آدابتور نداره . اگر این هارد رو مثلا 5 - 6 ساعت به سیستم وصل کنم و ازش کار بکشم مشکلی برای پیش میاد؟ آخه 45 مین که زدم به سیستم داغ کرد! می ترسم بسوزه یا ... !:sq_6:ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام .نقل قول:
نرم افزار hdtune رو نصب كنيد و بررسي كنيد دما تا چه اندازه بالا ميره . اگر خيلي بالا ميره (مثلاً بيشتر از 40 درجه) بهتره كه هارد رو در جاي خنك نگهداري كنيد (مثلاً بدور از خروجي هواي گرم فنها) و حتي ميتونيد از يه فن معمولي براي خنك شدن هم استفاده كنيد .
با سلام خدمت دوستان
برای خرید یک هارد اکسترنال نیاز به راهنمایی دارم: هدفم از خرید این هارد آرشیو کردن فایل های ویدئویی هست به طوری که شاید هفته ای فقط 2-3 بار و در هر بار حدود 30-90 دقیقه باهاش کار داشته باشم و نمیخوام کلا جابه جاش کنم آنچنان(تقریبا اصلا).تا 240 تومن میخوام هزینه کنم و ترجیحا دوست دارم از مدل های "سیگیت" باشه.خودم بین این 2 مدل سردرگمم و نمیدونم کدومو انتخاب کنم :Seagate Backup Plus - 500GB و یا Seagate External Expansion 1TBالبته مدل
Seagate Goflex ultra portable هم شنیدم خوبه ولی کامل نمیدونم.ممنون میشم اگر راهنمایی کنید که:
1-کدوم مدل بهتره؟
2-کلا برای آرشیو کردن و استفاده اینچنینی هارد پرتابل انتخاب خوبی هست یا نه؟
3-اگر مدل دیگه ای هم هست ممنون میشم بفرمایید
4-اگر امکان داره حدود قیمت مدل ها رو هم ذکر کنید.
با سپاس
سلام .نقل قول:
1. از بین سه مدل انتخابی Seagate Backup Plus بهتر هست (هارد پرتابل میخواهید ؟) .
2. اصولاً هاردهای اکسترنال نسبت به هاردهای اینترنال بیشتر در معرض آسیب هستند ولی اگر از هارد به خوبی و با دقت نگهداری میکنید آرشیو کردن اطلاعات بر روی هارد اکسترنال مشکلی ندارد . مثلاً همیشه به پورتهای پشت کیس متصل کنید و از جابجا کردن یا ضربه زدن به هارد در زمانی که در حال کار هست خودداری کنید حتماً safe remove کنید و دمای هارد رو کنترل کنید .
3. مدل پیشنهادی Seagate Backup Plus خوب و مناسب هست ولی میتونید WD my passport (مدل جدید) رو هم انتخاب کنید . دقت بفرمایید که هیچ کدام از این دو هارد ضد ضربه نیستند پس دقت کنید .
4. یکترابیات حدود 245 هزارتومن و 500 گیگ حدود 200 هزارتومن .
قیمت هارد ها بعد از اینکه قیمت دلار یکمی پایین اومده تغییر کرده ؟
قیمت وسترن my passport essential 2TB حدودی چقدره؟
حدود 550 هزار تومن .نقل قول:
سلام
یک هارد یک ترا بایت می خوام، لپ تاپم یه خورده قدیمی هست و پورت usb3 نداره، نمی دونم میشه پورت usb3 بهش وصل کرد؟ ظاهرا" به مادر بوردم هم ربط داره که usb3 بشه نصبید یا نه.
حالا در هر حال،
یک ترا بایت
سرعت خوب
قیمت مناسب
دوام و اطمینان از عدم خرابی برام مهمه(خوش سلیقه هستم و موارد استفاده صحیح رو مراعات می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
جابجایی چندانی نداره
5 ساله یه دونه WD 320 دارم که خیلی ازش راضیم (البته سرعتش برای اون موقع خوب بود، ولی الان با سرعت های جدید نمیشه مقایسه اش کرد)
ازش به عنوان بک آپ استفاده می کنم و ذخیره سازی اطلاعات
این مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی دونم چه جوری هاست (usb3 هم داره، شاید زمانی به درد خورد)
بعضا" چندین ساعت مداوم ازش استفاده می کنم (مثلا" فیلم های داخلش رو نگاه می کنم)
قیمت یادتون نره!
usb3 لپ تاپ رو میشه کاری کرد؟
سلام .نقل قول:
اینترفیس usb3 هاردهای اکسترنال کاملاً سازگار با پورت usb2 لپتاپتان هست ولی سرعت ترانسفر دیتا در حد usb2 باقی میماند . مدلی که انتخاب کردید مناسبه . قیمت هم حدود 255 هزارتومنه .
اگر با لپتاپ فیلم تماشا میکنید بنظرم بهتره که فیلمها رو روی هارد لپتاپ کپی کیند و سپس تماشا کنید . این روش در کاهش استهلاک هارد موثر هست .نقل قول:
بعضا" چندین ساعت مداوم ازش استفاده می کنم مثلا" فیلم های داخلش رو نگاه می کنم