با f-secure اینا باقی موندند:
fasta~ping.exe
smilebar.exe
Printable View
با f-secure اینا باقی موندند:
fasta~ping.exe
smilebar.exe
سلام
دوستان من نوبتی هم باشه نوبته من هست دیگه
یک لینک استاکسنت رو برامون بزارین من خودم وقت ندارم پیدا کنم مشغولم ، ولی جبران میکنم
Take Care:40:
سلام
لینک استاکسنت برای تست پسورد 123
کد:http://www.uploadbaz.com/a7ymgz9q2gun
سلام دوباره به همه دوستان عزیز
چون اشتیاق دوستان عزیز برای تست سیستم امنیتی خودشان زیاد است و از طرف دیگر اسفاده از نمونه های بدافزار واقعی برای تست سیستم خطرناک بوده و کار هر کسی نیست تصمیم گرفتم دو نمونه تست نسبتا جامع برای عملکرد بخش فایروال و HIPS نرم افزارهای امنیتی را برایتان بگذارم تا هر کسی بتواند آنر ا روی سیستم خودش انجام دهد بدون اینکه خطری برای سیستم پیش بیاید. متاسفانه چون تاپیکی مجزا برای تست فایروال و HIPS وجود نداشت من این تستها را در این تاپیک قرار دادم.
خیلی از شما (به ویژه دوستان تازه کار ) اطمینان کاذبی به سیستم امنیتی خودتان دارید و فکر می کنید با نصب یک یا چند نرم افزار امنیتی و با آپدیت به موقع آنها سیستم شما ایمن شده و دیگر خطری شما را تهدید نمی کند ولی متاسفانه اینگونه نیست ::41:
1.اکثریت بدافزارهای فعلی موجود در اینترنت دیگر دنبال انجام کارهایی مانند غیر فعال کردن پروسه های ویندوز و یا ایجاد خرابکاریهای کودکانه روی سیستم نیستند.اکثر بدافزارهای فعلی به ویژه آنهایی که توسط افراد حرفه ای نوشته شده اند برای کسب درآمد و دزدی اطلاعات امنیتی و مالی قربانیان به کار می روند.ممکن است یکی از این بدافزارها روی سیستم شما نصب و اجرا شود بدون اینکه شما متوجه کوچکترین تغییری در سیستمتان بشوید ولی بدافزار اطلاعات شما را به سرقت برده و وقتی متوجه موضوع بشوید که دیگر کار از کار گذشته است.
2.یک سیستم امنیتی کامل فقط شامل انتی ویروس نیست آنتی ویروس تنها یک لایه از سیستم دفاعی یک سیستم در مقابله با بدافزارها حساب می شود و البته حتما می دانید که هیچ آنتی ویروسی قادر به شناسایی همه ویروسها نیست (به ویژه نمونه های جدید و حرفه ای یعنی هر چه نمونه جدیدتر و خطرناکتر باشد احتمال شناسایی آن توسط آنتی ویروسها کمتر است) مثلا در مورد روت کیت Rustock.C تا مدتها شرکتهای آنتی ویروس حتی قادر به بدست آوردن یک نمونه کامل برای شناسایی آن نبودند چه برسد به پاک کردن آن!
3.اکثر نرم افزارهای امنیتی نصب شده پس از نصب با تنظیمات شرکت سازنده کار می کنند که متاسفانه به اندازه کافی قوی نیست (به ویژه بخشهای فایروال و HIPS ) ولی متاسفانه خیلی از کاربران با همان تنظیمات از نرم افزارهای خود استفاده می کنند.
خوب اگر هر سه مورد فوق را در نظر بگیرید می بینید که ممکن است یک بدافزار از زیر دست آنتی ویروس شما در رفته و روی سیستم شما نصب شود و شروع به جمع آوری اطلاعات ,به سرقت بردن پسوردها و اطلاعات مالی یا امنیتی یا دید زدن فایلهای محرمانه و ... کند بدون اینکه سیستم امنیتی شما واکنشی نشان بدهد یا بتواند جلوی آن را بگیرد. اگر سیستم امنیتی شما قوی باشد حتی اگر یک بدافزار توسط آنتی ویروس شناسایی نشود حین نصب مچ آن را می گیرد و حتی اگر بدافزار از این مرحله هم رد شود حین اجرا جلوی آن را می گیرد یا جلوی روشهای خرابکارانه ان را می گیرد. اینجا است که شما متوجه می شوید سیستم امنیتی شما حتما باید یک فایروال قوی و یک سیستم HIPS کارامد داشته باشد و این دو بخش نیاز به تنظیمات درست برای حداکثر کارایی دارند.
خوب برویم سر اصل موضوع من در این فایل فشرده دو نرم افزار از دو شرکت معتبر را برای تست سیستم امنیتی شما قرار داده ام البته نمی دانم قبلا این نرم افزارها معرفی شده اند یا نه ولی معرفی دوباره آنها هم مشکلی ندارد:
1.نرم افزار اول Comodo Leak Test (از شرکت کومودو) نام دارد و یک سوییت نسبتا جامع برای تست فاروال و HIPS می باشد و شامل 34 تست مجزا است .این 34 تست روشهایی را که بدافزارها پس از دانلود برای نصب و اجرا و ایجاد تغییر در ویندوز به کار می برند را بازسازی می کنند و بر اساس قدرت سیستم امنیتی شما به ان امتیاز داده می شود هر تست 10 امتیاز دارد و حداکثر امتیاز 340 امتیاز است.برای انجام این تست باید یک نکته را در نظر داشته باشید: این برنامه یک بدافزار نیست یعنی اگر آنتی ویروس شما به آن واکنش نشان داد اشتباه کرده است ( البته این روش را اکثرا آنتی ویروسهایی به کار می برند که با این تست مشکل دارند:27:) و شما باید به آن اجازه اجرا بدهید تا بتوانید تست را اجرا کنید.برای اجرای این تست پس از دانلود فایل و اکسترکت آن به پوشه مربوطه رفته و فایل clt.exe را اجرا کنید اگر در این مرحله سیستم امنیتی شما واکنش نشان داد باید به فایل اجازه اجرا بدهید.پس از باز شدن پنجره اصلی تست در پایین پنجره بر روی گزینه Test کلیک کنید تا تست آغاز شود از این مرحله به بعد اگر سیستم امنیتی شما از شما سوال کرد همیشه گزینه Block یا Deny را بزنید تا تست به پایان برسد و امتیازتان را در پایین پنجره ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.فایل دوم از شرکت Spyshelter می باشد که توانایی سیستم امنیتی شما را برای مقابله با دزدی اطلاعات نشان می دهد مثلا توانایی سیستم شما برای مقابله با KeyLogger ها , Webcam Logger ها , Screenshot Taking و Clipboard Monitoring و ضبط صدا و .... را نشان مدهد. مقابله با بسیاری از این روشها برای بسیاری از سیستمهای امنیتی مشکل است.در مورد این تست هم باید به خاطر داشته باشید که این یک بدافزار نیست و آسیبی به سیستم شما نمی زند و مثل تست قبلی اگر سیستم امنیتی شما جلوی اجرای ان را گرفت باید آن را از حالت بلوک دربیاورید ولی پس از اجرا حین انجام تست اگر از شما سوالی پرسید همیشه گزینه Block یا Deny را بزنید.
در ضمن یادتان باشد اگر از نرم افزارهای دارای HIPS استفاده می کنید اگر نرم افزار امنیتی از شما سوال کرد نباید این دو تست را به Safe Zone یا
Trusted Zone اضافه کنید و باید ان را در یک گروه با اختیارات کمتر اجرا کنید.
پس از انجام این تستها متوجه می شوید که سیستم امنیتی شما چقدر شکننده است و چقدر نیاز به دستکاری دارد تا بتوانید از حداکثر توان آن استفاده کنید.دوستان پس از انجام تستها می توانند با گزارش کردن نتایج تستها بقیه را برای مقایسه بین نرم افزارهای مختلف یاری دهند.
دانلود تست:
کد:http://s2.picofile.com/file/7194440214/Security_Suite_Test.rar.html
دوستان این دو تا رو چک کنند لطفا ببینن چیه.یکیش رو اشتباه اجرا کردم یک فیک انتی ویروس بود
[PHPhttp://up.--------.com/images/q1u4446wzy8w31wgz4s3.rar][/PHP]
کاسپر پس از تست با leaktest 320/340 البته با تغییر در Application control
سلام
6 نمونه جدبد
پسورد:123
کد:http://20uploads.com/files/1390/azar/1-5/6-virus.rar
اویرا یکی رو شناسای کرد این ویروس ها بعضی هاش تو پست های قبلی بود..نقل قول:
ولی اویرا هنوز فایل vnc-4_1_2-x86_win32.exe رو شناسای نمی کنه از قبل گزارش کرده بودیم اینو....
فایروال کمودو تست اول رو با موفقیت پشت سر گذاشتنقل قول:
این هم نمونه ای از بلاک ها
تست دوم هم نفهمیدم چطور باید امتیاز فایروالت رو فهمید :31:
ولی کمودو اکثر تست ها رو به جز clipboard monitoring بلاک کرد مثل تصویر زیر
سلامنقل قول:
اوست اینترنت سکیوریتی با آخرین آپدیت چهارتا رو شناخت: