فرق مهمی با هم ندارند.E970 هم جدیدا گرون شده.قبلا ارزونتر بود.نقل قول:
Printable View
فرق مهمی با هم ندارند.E970 هم جدیدا گرون شده.قبلا ارزونتر بود.نقل قول:
سلام اقای رایان.من led sony nx 720 دارم. و بلوری سونی 3 بعدی دارم.میخواستم سینمای خانگی بگیرم تا رنج 400 چی پیشنهاد میکنین. ممنون از دنیای اطلاعات مفیدتون.
ممنون بابت راهنماییتون .نقل قول:
ولی میشه بگید به جز قدرت صدا که ال جی 1100 وات هست و سامسونگ 850 وات دیگه چه فرقایی دارند و کدوم نسبت به بقیه مزیت هاش بیشتره ؟
مزیت خاصی ندارند.تو یک سطح هستند.من صدای ال جی رو بیشتر می پسندم.نقل قول:
mr_ rayan.من led sony nx 720 دارم. و بلوری سونی 3 بعدی دارم.میخواستم سینمای خانگی بگیرم تا رنج 400 چی پیشنهاد میکنین. ممنون از دنیای اطلاعات مفیدتون.
می تونید 202 پایونیر یا 3540 فیلیپس یگیرید.نقل قول:
پیشنهاد من اینه که شما با توجه به اینکه یه پنل خوب و یه پلیر سه بعدی دارید برای سینما بیشتر از این هزینه کنید.حیفه که یه سینمای ضعیف بگیرید.
خوب پیشنهاد شما چیه واسه من بدون در نظر گرفتن هزینه؟ ایا شما هم با سونی مشکل دارید البته در زمینه صوتی؟ ممنون از توجه شما.
دوستان من میخوام زیاد هزینه نکنم و برا همین در نظر دارم یک تلویزیون EX520 بگیرم با سینما خانگیDZ640 . فقط میخواستم ببینم این 640 چطوریاس؟ چون دو تا باند استند داره فقط. این دو تا استند برای جلو هست یا پشت؟
مرسی
قیمت ها هم دیشب از نمایندگی گرفتم:
DZ640 قیمت 415 تومان
DZ840 قیمت 545 تومان
DZ940 قیمت 655 تومان
DZ1000 قیمت 720 تومان
ممنون آقای رایان .نقل قول:
ما شما رو نداشتیم واقعا باید چی کار میکردیم .
من یه مدل سونی هم دیدم که قیمتش خوبه ( حدوده 530 ) مدل DZ840K . نظرتون در مورد این مدل چیه ؟
کلا از بین اون دو مدل سامسونگ و ال جی که قبلا گفتم و این مدل سونی کدوم را پیشنهاد میدین ؟ و اینکه کدوم یکی از اینها میتونه ویدئو MKV هم ساپورت کنه ؟
سلام به جناب استاد رایان عزیز:40: و تشکر از زحماتی که برای کاربرای سایت میکشن.
می خواستم ببینم با مبلغ حدود یک میلیون یا نهایت یک میلیون و دویست میشه سیستمی تو این مایه ها جمع کرد؟
یعنی آمپلی فایر و اسپیکرها رو جدا جدا بخرم و شکل و شمایلش یه چیزی تو مایه های عکس زیر بشه. بطوری که کیفیت صداش بهتر از Denon 1311xp و پایونیر RS77 باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می دونم که سیستم بالایی اسپیکرهاش Monitor Audio هست و قیمتش از بودجه من بالاتره.
راستش تو چند تا سایت از جمله چاره گشتم ولی چیزی که با بودجم جور باشه نبود.
حالا اگه سیستم 5.1 نبود هم موردی نیست چون من خونم طوری نیست که چیدمان 5.1 رو انجام بدم و همه باندها کنار تلویزیون قرار خواهند گرفت.3.1 یا 2.1 هم اگه کیفیتش خوب باشه و بشه بعدا اسپیکر بهش اضافه کرد رو اگه معرفی کنید ممنون میشم.:11: