من با این یکی خیلی حال کردمنقل قول:
:16:
Printable View
من با این یکی خیلی حال کردمنقل قول:
:16:
نشسته بودیم تو خونه که ناگهان یک اس ام اس از طرف یکی از دوستام واسم اومد:27:
هرچی فکر کردم متوجه نشدم منظورش چیه:19:
فقط فهمیدم جک هست ولی اصلا نگرفتم که چی شد:19:
بابا و مامانمم داشتن با هم صحبت میکردن
که من پریدم وسط حرفشون گفتم بابایی؟
یه اس ام اس اومده من نمیفهمم یعنی چی:19:
بعد اس ام اسو واسش خوندم و پرسیدم خب این یعنی چی؟:5:
دیدم مامانم داره از اون ور چشم و ابرو میاد و هی میگه هیس:18::13:
منم که فکرشو نمیکردم این اس ام اس +18 باشه هی میپرسیدم خب یعنی چی؟:19:
بابامم رو خودش نمیذاشت:27:
مامانم دید چاره ی من نمیشه گفت ریحانه جون بیا کارت دارم:27:
وای وقتی مامانم بهم گفت این چی بوده من داشتم از خجالت میمردم:41::41::41:
تا چند هفته هم جلو بابام افتابی نمیشدم:41::41:
وای من بهت حق میدم !:41:نقل قول:
خیلی بده :13: خودم تجربه کردم :19:
........................................
ما سوتی نمیدیم ولی سوتیست ها رو دوست داریم :27:
سوتیستها هم شما رو دوست دارن : دینقل قول:
ما سوتی نمیدیم ولی سوتیست ها رو دوست داریم
امروز معلممون داشت پای تخته چی مینوشت بعد هرچی ماژیک رو فشار میداد نمینوشت بعد گفت ای بابا چرا نمینویسه بعد خیلی زور زد سر ماژیک صاف شد !!! بهد ماژیکو یکم پر داد نوشت گفت Ow :16:
دیروز هی بابام گفت این ماهواره رو بزار ببینم چی چی میزاره توش و از این حرفا همه خونواده هم جمع بودن
خوب ینم بگم برای اولین بار هم بود
ما هم که مطمئن بودیم تموم کانالهای بدش قفله با دل درست نشسته بودیم پاش
خلاصه همون موقع هم یکی از کانال های فارسی از گلپا داشت آهنگ پخش میکرد و بابا م که عاشق ایناس خیلی کیف کرده بود
یهو این بچه کوچیکه دامادمو توی این حاگیر واگیر کنترل رو از دست ما قاپید و زد رو یه کانال دیگه یه مرتبه دیدیم یه خانم لخت داره ..
حالا مارو میگی مثل این برق گرفته ها ! در جا خشکمون زد
نگو این کانالهای فروش عتیقه ایتالیا هر موقه تبلیغ ندارن از این چیز تلفونی یا میزارن !! ای گندشون بزنن
خلاصه دیشب تاحالا هی این سوراخ اون سوراخ میکنم بابام نبینتم
آقا امروز من کلاس زبان یه سوتی بدی دادم
معلم ازم داشت درس میپرسید :
Where were you at two o'clock this morning یعنی دیروز ساعت 2 صبح ( بامداد ) کجا بودی؟
چون اکثر بچه های کلاسمون جواب میدادن من تو خونه بودم برای اینکه تکراری نشه من گفتم
I was at my freind's house یعنی من خونه ی دوستم بودم بعد دیدم معلمم اینجوری نگام میکنه :18:
برای پنج ثانیه کلاس ساکت شد بعد یه دفعه همه زدن زیر خنده معلمم گفت پارتی تشریف داشتید ؟ :31: بچه ها هم میگفتن
2 نصفه شب خونه ی دوستت چیکار میکردی ؟! :31:
شما اینجا هم که سوتی دادی :31:نقل قول:
فکر میکنم اینی که شما نوشتی میشه طناب یا زنجیر :31:
معلممون داشت درس سوال میکرد که یکی جواب نداد و گفت شما که جواب ندادی پس برو بشین بعد خودش گفت که بله این مرحله که دوست عزیزتون نگفت میشه مرحله چهارم منم گفتم :18:
ببخشید این مرحله پنجم هست معلمه هم شد رقص نور :31:
یکی از معلم هامون هم داشت جزوه میگفت بنویسیم بعد همین طور که داشت میگفت از کلاس رفت بیرون همین طور داشت داد میزد و میگفت :18::18: :16:
من کلا زیاد سوتی میدم :31:نقل قول:
پستم رو ویرایش کردم
من سومم. :31:نقل قول:
:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیلی هم با مزه بود! استفهام انکاری استفاده کردی؟ : دی:31:نقل قول:
ببخشید اگه بی مزه بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :41: منم یه بار یه سوتی تو همین مایه ها دادم! :31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه پاکار بوده اون.نقل قول:
پارسال معلم زبان فارسیمون همش موبایلش گردنش بود. وقتی انگار زنگ میزد بدون اینکه چیزی بگه از کلاس میرفت بیرون!!!:18: