دوستان شبانه ارم نت از ساعت چند تا چند هست ؟؟ و به طور متوسط میشه چقدر دانلود کرد؟؟
Printable View
دوستان شبانه ارم نت از ساعت چند تا چند هست ؟؟ و به طور متوسط میشه چقدر دانلود کرد؟؟
برا من میانگین 45 شبی 600 مگابایتنقل قول:
بابا ارم نت هم 45 که شماها دوستان میگید خوب نیست که
من که بد عادت شدم با شاتل سرعتم شبا 150 تا 250 هست ولی خب زیاد نمیشه دانلود کرد ، همون 700 تا یک گیگ
اما تو یکی دو ساعت دانلود شده رفته سیستم هم روشن نمیمونه زیاد !
اره تقریبانقل قول:
نوسان زیاد نداره نه به این صورت..
شما 128 بگیر چون با بقیه سرویسها فرقی نداره
هر سه تاشون سایتشون که باز میشه!
لینک بدید تست کنم براتون
نه عزیز من تست کردم سرویس 128 و 2مگ اسیاتک را دوتاش یکی هست همه سرویسها رووی2 هست شبانه هم همه 45 هست پس پول اضافه ندید برای بیشتر از 128نقل قول:
اره متاسفانه توی شیراز اسیاتک شریک تجاری مخابراته و نامحدود نمیده فعلانقل قول:
قرار نامحدود با شیر 1به 10 تا چند روز دیگه اضاف کنن که بدرد فکر نممیکنم بخوره
قیمتاش را که مشخص کردن و همه جا ثابته
اسیاتک هم جدیدا داره شلوغ میشه افت سرعت و قطعیش داره زیاد میشه!
توی خیابان ابیاری هست تو قدوسی هم هستنقل قول:
اصلیش توی ابیاری هست شماره تماسش هم1844
نمایندگیش هم توی قدوسی هست شمارش1888
اسیاتک شیراز سرعت دانلود روزانه و شبانه همه سرویسهاش یکی هستنقل قول:
از2تا7نقل قول:
تقریبا700
سلام.
اول که لعنت بر شاتل که 1 ساله منو پوکونده.
دوستان میخام برم اسیا تک بگیرم. با سرعت 2 مگ
مرکز مدرس کسی هست کمک کنه درباره سرعت ؟؟
نظر دیگر دوستان رو هم ممنون میشم[COLOR="Silver"]
یعنی واقعا بین 128 و 2 مگ فرقی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟ :41: :18::18::18::18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این شاتل هست با سرعت 2 مگ!!!!!!!!!
به نظر دوستان کدوم بهتره؟ با دلیل ببگید بهم: پارس انلاین-اسیا تک-صبا نت- ماتریکس!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمک کنید و نظر بدید ممنون....
ماتریکس هم با این قوانین مسخرش.حتما باید ماهی حداقل 4 گیگ بگیری تا شبانه رایگان داشته باشی.عجیبا قریبااااا.هیچ شرکتی اینجوری نیست:19:
چه مسخره....شرکتی که من باهاش قرارداد دارم چه یکماه چه ایکس ماه شبانه اش رایگانه ...نقل قول:
منتهی سرعت ثابتی نداره مزیتش اینه که گاهی وقتا (یکبار در هفته طبق تجربه 4-5 ماهه) با سرعت 200 تا دانلود داشتم
عیبشم اینه که مثلا دیشب بهترین سرعت تا 50 بود (=11 کیلوبایت بمدت 1-2 ساعت و 1-2 ساعتم با سرعت 50 تا) در کل راضیم....:21:
خب شما میخواستی اسم شرکتو هم بنویسی که به عنوان یه پست مفید یه تشکر بزنیم زیرش دوست خوبم.نقل قول:
دوست خوبم ...تو پستهای قبلی گفته بودم ...نقل قول:
دیتانت ایران که شعبه آسیاتک محسوب میشه.....
سرعت روزانش (512 ) همیشه خوب بوده مگر روزایی که بصورت سراسری وضعیت سرعت خرابه:41:
مرکز سلمان هم هستم....
ساعت شبانش هم از 3 نیمه شب هست تا 7 صبح....
بنظر من یکسری وضعیت ویژه دارند که بمحضی شبا وصل میشن سرعت بصورت وحشتناکی کم میشه یعنی من امتحان کردم ساعت 3:05 وصل شدم که تا 3:20 سرعت روی 150-200 بود بعد ساعت 3:20 تا 6:30 بین 11-50 بود و دوباره امد روی 100-200
:40::40::40::40:
اینم ادرسش
شرمنده من صفحه های قبلو نخوندم :11:نقل قول: