الکی گفتم !
lol
Printable View
الکی گفتم !
lol
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شهر Rock Ridge و شهر رنک3 برام اینوایت دادن !
برم تو کدوم ؟
برو شهر نک یک آرتیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته کلی التماس کردم
یکیشون رنک5 و یکیشون رنک3 هست !
کدوم برم ؟ :31:
3 دیگه آرتیست
سلام !
اواتارم چه طوره ؟؟ :ذی
Breaking in horses
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 89%
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 hours [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] $ 0 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0 Experience points [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A horse throws you off. You lose 268 health points. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Your health points dropped to 0. You passed out and therefore you with receive no money and no experience points for this job. When you wake up you find yourself in a hotel room. During the accident you must have lost all of the money you had with you. You feel exhausted, all you need is sleep.
رفتیم رنک3
خوبی بدی از ما دیدید حلالمون کنید :دی
برات متاسفم....فقط همین...:2:نقل قول: