نه بابا هیچ کاری لازم نیست بکنی برای lan
گفتم مال ما اینطوریه دیگه. خودش به صورت خودکار ip میگیره از مودم. فقط کابلو وصل کنو و والاسلام.
Printable View
نه بابا هیچ کاری لازم نیست بکنی برای lan
گفتم مال ما اینطوریه دیگه. خودش به صورت خودکار ip میگیره از مودم. فقط کابلو وصل کنو و والاسلام.
نقل قول:نقل قول:پس به هر حال وقتی میخواهیم با lan کانکت بشیم باید 1 سری تنظیمات را انجام بدیم!!نقل قول:
یا حالا همون جوری که من کانکت میشم(تو عکس هم هست)
یا همون جوری که اشکان جان میگه از طریق تنظیمان مودم , یوزر و پسورد را بدی و ....
اگه قرار باشه که فقط کابل lan را وصل کنیم و بریم تو براوزر و تمام که دیگه نصب کردن نداشت از شرکت هم میگفتن اقا کابل lan را وصل کن خودش نصب میشه دیگه 15000 تومن هم پول نصب نداشت:46:
در هر صورت طی این چندتا پست اخیر من که چیزهای جالبی یاد گرفتم و از همه بروبچ ممنون:10:
عزيز خوب مودم يك بار براي هميشه تنظيم ميشه و اين كار رو هم شركت ميكنه ديگه اولين با كه بايد مودم رو تنظيم كرد يوز و پس بهش داد :31:نقل قول:
نه الزامانقل قول:
من همین الان هم بدون اینکه user و pass تو تنظیمات مودم وارد کرده باشم کانکت میشم
البته نه اینکه خودم این کار را کرده باشما روزی که از شاتل اومدن حال کردن اینجور نصب کنن:31:
بالاخره يه جايي شما يوز و پس وارد كردي غير ممكنه حالا تو مودم نه تو ويندوز. (ولي بعيد ميدونم توي مودم يوز و پس نزنيم كار كنه) يه عكس از تنظيمات مودمت ميذاري؟نقل قول:
خب توی همون عکسی که گذاشتم (صفحه قبل)مشخصه اون کانکشن شماره 1 را ساخته و user و pass را واردش کردهنقل قول:
عکس هم به روی چشم فقط از کدوم قسمت تنظیمات؟
این عکسا را میزارم اگه از قسمت های دیگه هم لازم بود بگید
مودمم billion5210 هستش
تنظیمات در حالت عادی برای من روی bridge هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اگه بزارمش روی pppoe/pppoa یوزر و پس و ..... میخواد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
:19:
چی بگم؟:19:
امروز حدود ساعت 11 مخابرات اومد واسه قضیه pcm ...گفت تا 2 یا 3 ساعت استفاده نکنید چون pcm رو برداشتیم خطتون با یکی دیگه یکی هستش و اینا بعد دو سه ساعت استفاده کنید.
من حدود 5 دقیقه کانکت شدم...:31:
اول ذوق کردم سرعتم همیشه بهترین حالت 32 بود رسیده بود به 46 ...:18:
خلاصه کیف کردم : دی
بعد اومدم بیرون
بعد 3 ساعت هر کار کردم خط قطعه...بوق نمیزنه...اینترنتم وصل نمیشه...
زنگیدم گفتند 3:30 درست میشه.درست نشد.زنگ زدم یکی خواب آلود : دی گوشیو برداشت گفت شمارتون؟
منم گفتم.گفت پیگیری میکنم (آره جون خودت : دی ) .خداحافظ.و سریع گوشیو قطع کرد : دی
هنوزم وصل نشده...:13:
تازه ما دو تا خط داریم یکی واسه تلفن...یکی اینترنت...
اون خط تلفن هم یه بوق ناجوری میزنه...از صبح این طوری شده...معلوم نیست چه کردند!الانم با خط مخصوص تلفن کانکت شدم که همونم گاهی مشکل پیدا میکنه...
به شاتل گفتم...گفتن مخابرات که اعلام کنه ما فردا میایم نصب میکنیم (فردا که تعطیله : دی )
:2:
درود ...
یه قانون مسخرۀ جدید از شاتل امروز به گوشم رسید ....
همین امروز به یکی کارت طلایی دادم بعد رفته شاتل ازش کارت رو قبول نکردند ... چرا ؟؟ چون اون بنده خدا خودش قبلاً شاتلی بوده !!!!
پس دوستان هرکی شاتلی باشه و قرار داد رو فسخ کنه و دوباره بخواد بعداً شاتلی بشه ازش کارت طلایی نمیگیرند ... فقط کارت رو از آدم های جدید قبول می کنند ... مسخره ها ... :2:
خب ديگه يك بار براي هميشه بذار pppoe خودت رو خلاص كن :31:نقل قول: