-
مساله اینجاس که تو بخش Mobility اکثرشون قابل سویچ هستن و ساپورت هم میشه مثل 6900M یا 6800M ....
بعد پایین زده هر نوت بوکی بعد از این درایور ریلیز بش و گرافیک های قابل سوییچ مثل سری 6700 ساپورت نمیشه ...
چیزی که مشخصه با همه گرافیک های قابل سوییچ مشکل نداره مثل 6900M و ...
-
سلام دوستان
من یه 6190 دارم میخوام ویندوز اصلیشو عوض کنم چطوری باید گرافیکشو نصب کنم
مثل اینکه خیلی دنگ و فنگ داره
-
نه خیلی هم آسونه اونی که من گفتم چیز دیگه ای بود ...
پکیج گرافیک AMD رو از سایت اچ پی بگیر یا این که تو از تو فولدر SWsetup ( قبلا باید جایی کپی کرده باشی ) درایور رو نصب کن ...
این درایوذ جدیدترین نیست فقط نصبش می کنی که گرافیک رو بشناسه ...
برای آپدیت به آخرین ورژن هم میری تو سایت guru3d و آخرین نسخه رو می گیری البته به جزء ورژن 12.8 باید وایسی تا 12.9 بیاد چون 12.8 موشکول داره ...
اینتل رو هم که میدونی باید اول از همه نصب کنی قبل AMD ..
اگه بلد نیستی بگو باز توضیح بدم ...
-
سلام دوستان
میخواستم بدونم انجام بازی های سنگین مثل need for speed the run که راحت و روان اجرا میشه برای HP 4530s خطر ناک نیست؟ چون سیستم خیلی داغ میکنه!!!
-
کلا لپتاپ تو بازیهای سنگین داغ می کنه. لپتاپ واسه گیم نیست.نباید خیلی بهش فشار بیاد.ولی اسباب بازی هم نیست دو روزه خراب شه.با روزی دو سه ساعت بازی چیزی نمی شه.من خودم شاید روزی 3-4 یا بعضی وقتها ببشتر بازی می کنم.تا حالا که چیزی نشده.خیلی حساس نباشیه کول پد خوب بگیر.ولی اگه صبح تا شب بدون وقفه بخوای بازی کنی مثل pc ممکنه بهش فشار بیاد
-
سلام
چجوریش میشه ویندوز اصل لپ تاپ رو به حالت اولیه(کارخونه) برگردوند؟؟
با HP Recovery Manager که رو System Recovey میزنم، دستگاه ریست میشه و ریکاوری بوت میشه!
ولی اونجا System Recovery غیر فعاله!!!
مرسی
ویرایش: حل شد با دیسکاش!:46:
چند تا سوال دیگه:
تو ریکاوری منیجر 3 تا گزینه واسه بازگردونی به حالت اولیه داره:
Factory Reset
System Recovery
Minimized Image Recovery
میشه توضیح بدین هرکدوم چیکار میکنن و کدوم بهتره؟؟
مرسی
-
دوستانی که گرافیک AMD دارن نسخه 12.x اومده که احتمالا به عنوان 12.9 ریلیز خواهد شد ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12.8 که وحشتناک مشکل داشت این قطعا مشکلات قبلی رو نداره البته رسمی نیست و همچنان دارن روش کار می کنن .
-
-
سلام دوستان
یه سوالی دارم !
میگن کیفیت ساخت مادربورد یا قسمت دیگه ایی از این لپ تاپ ها پایینه و زود اسیب میبینه !!درسته !؟
من لپ ناپ رو برای بازی های سنگین مخوام !! HP این مدل لپ تاپی داره ؟!(قیمت حدود 1.8 )
ممنون
-
سلام.
به هیچ عنوان این طوری نیست ...
فکر کنم رفتین پیش یه فروشنده بی سواد که این حرف رو زده .درسته ؟
ببینید من تا عید خودم مدل 6050 داشتم با گرافیک قوی 6770M و پردازنده i5 ...
این مدل یکی از مدل های سری 6000 بود که من تقریبا فروردین 90 خریدم .
من پایین ترین کانفیگ اینتلی رو گرفتم چون برام کافی بود مساله مالی هم نداشتم که نتونم i7 بخرم ...
شاید باور نکنی سنگین ترین بازی ها رو باهاش روی High اجرا کزدم بدون کوچکترین مشکلی چون گرافیک خیلی قوی داشت ...
شما هر چقدر هم بازی کنی فکر نکنم مثل من بتونی 5 ساعت پشت سیستم بتلفیلد 3 رو لایو بزنی ...
من واقعا این لپ تاپ رو همه چیشو آوردم جلو چشش ولی دریغ از یه مشکل کوچیک ...
پس بهتون میگم با اطمینان خرید کنین ...
مادربورد هم ساخت خود اچ پی هست و بسیار با کیفیت ...
به نظرم مدل 6c45 خیلی عالیه البته باز بستگی به بودجه داره .