من همارا نیستم و مشکلی ندارم . فقط بهت بگم که اگه مودمت رو خاموش کردی لازم نیست 30 دقیقه صبر کنی . کافیه کامپیوتر رو رستارت کنی بعد روشنش کنی تا کانکت بشی .نقل قول:
Printable View
من همارا نیستم و مشکلی ندارم . فقط بهت بگم که اگه مودمت رو خاموش کردی لازم نیست 30 دقیقه صبر کنی . کافیه کامپیوتر رو رستارت کنی بعد روشنش کنی تا کانکت بشی .نقل قول:
برای دانلود با سرعت بالا مثلا 200k یا بالاتراز چه سرویس باید استفاده کنم و از کجا باید سرویس بگیرم
سرعتتون باید حدود 2Mbps باشه.حداکثر سرعتی که آی اس پی ها میدن یک مگ هست.نقل قول:
شما بودجتون چقدره؟
اگه نامحدود بخایی بگیری که ماهی باید حدود 150 تومن خرج کنی(البته برای 512 نه یک مگ)یک مگ هم تقریبا قیمتی دوبرابر 512 داره.
محدود بخایی 512 همارا میده 30 تومن.با محدودیت 5 گیگ برای 3 ماه.(سرعت دانلود بین 58 تا 64.)
از ساعت 2 تا 8 هم رایگان هست.(البته یه خورده افت سرعت داره.چون ساعت رایگانه.)
ماکس نت هم هست که قیمتش یه چند هزار تومنی از همارا گرونتره.
خوب دوستمون درست میگه . اگه بخوای با بالا 200 کیلو دان کنی باید 2 مگ بگیری گه 3 ماهه با 10 گیگ ماکس 207 تومن می ده . یا هم باید از اینترنت آفلاین استفاده کنی . در ضمن من یک راه حل معقولانه برات دارم . سرویس 128 ماکس ( نه کلاسیک ) رو بگیر و با 114 دان کن .نقل قول:
فکر نکنم با سرویس 128 ماکس بشه 114 دانلود کرد .شما کدوم سرویس رو میگید لطفا با قیمت و مشخصات کامل.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لطفا کاربران ماکسی که از این سرویس استفاده می کنن سرعت دانلودشون رو بنویسن .
من خودم 512 دارم . 1 مگ دانلود و 368 آپلود بستن و دارم با 120 دانلود می کنم . شنیدم سرعت دانلود این سرویس 114 است .
تاپینگ رفت پایین ها !
ها ها ها
فیلتر چه تاثیری گذاشته :دی
اولن اون کلمه رو حذف کن . دومن دوستان گفتن که به جای .com با .ir وارد شوید تا ........ نشوید و راحت وارد بشین . البته الان آدم های کمی با ............ مواجه می شن . :31:نقل قول:
احتمالا همارا و ماکس تو این چند روز مشکلی نداشتند که تاپیک اینهمه خلوت شده