من تو دبیرستان هیچی ار انتگرال رو نفهمیدم حالا باید برم بخونمنقل قول:
Printable View
من تو دبیرستان هیچی ار انتگرال رو نفهمیدم حالا باید برم بخونمنقل قول:
تقريبا همه ي سوالهاي امتحان رياضي رو از مثال هاي كتاب ميارن خيلي كم تمرين ميدن...
تكرار خيلي توي نمونه سوالات هست پس بهتره چند نمونه سوال رو بخوني..
مثالها خيلي مهمن....
تکراری حذف شود
سلام اگه میشه یه نفر لطف کنه و نمونه سوالای درس ریاضی عمومی 1 رشته کامپیوتر را با پاسخ کامل اینجا قرار بده تا دانلود کنیم. تو اینترنت سرچ کردم چیز به درد بخور که شامل نمونه سوالای چند سال با پاسخ باشه گیرم نیومد/
ضمنا از دوستان یه سوال داشتم و انم اینه که: من کتاب طلایی ریاضی1 را گرفتم و خود کتاب ریاضی را نگرفتم میخواستم بدونم اگه بخوام مثال های کتاب اصلی را مطالعه کنم از کجا باید پیداشون کنم؟ آیا مثال هاییکه تو کتاب طلایی هست همون مثال های کتاب هست؟
نمونه سوالها رو به صورت كلي مثلا چند ترم رو يكجا نميزارن...شما بايد براي هر ترم رو سرچ كنيد مثلا نيمسال دوم 89-90...نيمسال اول 89-90 و همينطور برگرديد عقب...بعضي از نمونه سوالها ممكنه كليد رو هم داشته باشه و معمولا ندارن...شما نمونه سوال رو داشته باشيد جواب رو راحت از كتاب پيدا ميكنيد.نقل قول:
سلام اگه میشه یه نفر لطف کنه و نمونه سوالای درس ریاضی عمومی 1 رشته کامپیوتر را با پاسخ کامل اینجا قرار بده تا دانلود کنیم. تو اینترنت سرچ کردم چیز به درد بخور که شامل نمونه سوالای چند سال با پاسخ باشه گیرم نیومد/
ضمنا از دوستان یه سوال داشتم و انم اینه که: من کتاب طلایی ریاضی1 را گرفتم و خود کتاب ریاضی را نگرفتم میخواستم بدونم اگه بخوام مثال های کتاب اصلی را مطالعه کنم از کجا باید پیداشون کنم؟ آیا مثال هاییکه تو کتاب طلایی هست همون مثال های کتاب هست؟
كتاب طلايي رو نداشتم .
سلام ... از اینجا دانلود کن :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام nits جان
میبینم 1 ترم نیومده دانشگاه خفن فعالی.من تا 2 سال نمیدونستم پیام نور رو با چه پ مینویسند
سلام حمید عزیزنقل قول:
نه بابا .... کجا فعالیم ؟
ادبیات رو داریم میفتیم :31:
راست ميگن....من خودم ترم 3 تازه داشتم متوجه عمق فاجعه مي شدم :دينقل قول:
سلام حمید عزیز
نه بابا .... کجا فعالیم ؟
ادبیات رو داریم میفتیم
سلام
بچه ها من رشتم معماریه،یعد من ریاضیات و آمار دارم (که همون ریاضی عمومی 1 و 2 هستش)
حجمش خیلی زیاده منم برا اولین بار کتابو باز کردم ببینم چی توش داره :31:
نمونه سوالای رشته خودمو هیچ جا پیدا نکردم(می خوام سوالای رشته خودم باشه حداقل بدونم کجا رو بیشتر بخونم چون وقت نمی کنم هر 3 تا کتابو بخونم)
کسی می تونه راهنماییم کنه از کجا می تونم سوالارو گیر بیارم؟
یه سوال دیگه ....امتحان چند نمره تستیه؟چند نمره تشریحی؟