اون درایوی که مونده تو disk managment و mu computer میاد ؟نقل قول:
Printable View
اون درایوی که مونده تو disk managment و mu computer میاد ؟نقل قول:
درایو باقیمانده را freespace نوشتهنقل قول:
یک عکس از disk managment بزارنقل قول:
سلام ... من یک هارد اکسترنال 260 سگا دارم از دیروز وقتی به کامپیترم وصل میکنم فرمت میخواد ... میشه بدون فرمت اطلا عاتشو کپی کرد یه جای دیگه یا یه کاریش کنم که بدون پاک شدن اطلاعاتش درست بشه
یک عکس از disk managment بزاریننقل قول:
با نرم افزار paragon partion اون پارتیشن رو که free space شده ریکاوری کنید با اینکار احتمالا اطلاعات برمیگرده از نرم افزار easeus data recovery هم میتونید استفاده کنید اینم نرم افزار خوبیه
اگه نشد مجبورین پارتیشن رو ایجاد کرده فرمت سریع بکنید و سپس ریکاوری کنید که با اینکار احتمالش هست که زیاد ریکاوری نکنه
اطلاعات کل هارد را ریکاوری کردم و میخواستم فرمت کنم بفرستم گارانتی هارد درست شد،برام عجیب بود!نقل قول:
می ترسم دوباره خراب شه
نه پورت هارو تست نكرده بودم الان رفتم ديدم بازش كردم نميدونم بسته بود يا نه اخه من فلش كه ميزدم باز ميكرد!نقل قول:
اما هر چي بود الان درست شد . دستتون درد نكنه خيلي كمك كردين.
سلام من یه هارد seagate 500 دارم وقتی به usb میزنم تو ویندوز xp اینو میگه windows delayed write failed وقتی ویندوز 7 میزنم
The request could not be performed because of an I/O device problems
Hdd genartor هم نصب کردم تو بوت 8 ساعت طول کشید فقط 1.06 درصد رفت erorr cheking هم میکنم تو ویندوز xp بعضی اوقات phase 1 رو میره اما تو فاز 2 گیر میکنه تو 7 هم اصلا نمیره
اطلاعات توشم واسم خیلی مهمه راه حلی وجود نداره؟
تو ویندوز xp میره توش ولی عملا هیچ کاری نمیشه کرد نه فایلارو باز کرد نه کپی کرد