رئال مادرید برای خرید هانتلار پیشنهاد 25 میلیون یورویی به اژاکس داد
به نقل از RMadridFC.com: باشگاه رئال مادرید برای خرید هانتلار مهاجم باشگاه اژاکس پیشنهادی رسمی و 25 میلیون یورویی ارائه داد.
سران رئال مادرید به درخواست سرمربی تیم در اخرین روزهای نقل و انتقالات برای خرید یک مهاجم تراز اول تلاش های خود را افزون کرده اند.
بعد از اینکه شوستر اعلام کرد تیمش در خط حمله احتیاج به تقویت دارد لیست بلند بالایی از مهاجمین برتر اروپا تهیه شد که در ان می شد نامهایی چون دروگبا - دیوید ویا - برباتوف - میلیتو و هانتلار دید.
ولی به نظر می رسد سرانجام برند شوستر گزینه مورد نظر خود را انتخاب کرده و ان کسی نیست جز مهاجم 25 ساله باشگاه اژاکس یعنی کلاس یان هانتلار که مدتهاست تحت نظر مسئولان باشگاه قرار دارد.
به گزارش مجله هلندی ووئتبال قهرمان لالیگا پیشنهادی 25 میلیون یورویی به سران اژاکس داده است تا بتواند کاپیتان انها را به خدمت بگیرد.
هانتلار چهارشنبه شب در گفت و گویی کوتاه اظهار کرد :
من نیز از این مساله اگاهم ولی باید این سوال که ایا من به مادرید خواهم رفت را از اژاکس بپرسید و در حال حاضر نیز با تیم اژاکس تمرین می کنم ولی مسلم است که رئال مادرید باشگاه بسیار بزرگی است.
ولی یکی از مشکلات رئال مادرید در خرید این بازیکن سرمربی جوان اژاکس مارکو فان باستن است که عنوان نموده برای فصل جدید به این بازیکن احتیاج مبرم دارد زیرا باشگاه اژاکس سالهاست قهرمان لیگ هلند نشده است و انها امیدوارند امسال با مربیگری فان باستن و گلزنی این مهاجم جوان بار دیگر قهرمان هلند شوند.
به غیر از این باشگاهی که به تازگی رابطه بسیار خوبی نیز با رئال مادرید پیدا کرده است یعنی منچستریونایتد نیز بدنبال خرید این هلندی جوان می باشد.