من از قبلا رو خطمون فن اوا بوده . مستاجر قبلی. ۲۵۶ نامحدود داشته الان رفتم تو سایت قسمت تعغیر سرویس. فقط سرویسای نامحدود تو لیسته. الان من میخوام سرویس محدود بردارم باید چیکار کنم؟
Printable View
من از قبلا رو خطمون فن اوا بوده . مستاجر قبلی. ۲۵۶ نامحدود داشته الان رفتم تو سایت قسمت تعغیر سرویس. فقط سرویسای نامحدود تو لیسته. الان من میخوام سرویس محدود بردارم باید چیکار کنم؟
باید با پشتیبانی تماس بگیری .نقل قول:
والا اینا سیاست های فروشه و خب یه سری پارامترها هم دخیله که تهران تصمیم گیری می کنه.نقل قول:
بله درسته شرکت ها تا پایان امسال فرصت دارند یا تعداد مشترکینشونو به یه اندازه ای برسونند یا پهنای باندشون رو، در غیر این صورت مجوز شون ادغام میشه.نقل قول:
تا جایی که بنده اطلاع دارم فن آوا جزء اونا نیست.
تا جایی که من اطلاع دارم خیر مصرف منصفانه در برنامه فروش نیست و همه نماینده ها مخالفن.
گروه فن آوا یه شرکت سهامی عام هست که زیر نظرش شرکت های مختلف سهامی خاص مثل فن آوا کارت که کار پوز های بانک های مختلف رو انجام میده و داده پردازی فن آوا که مجوز PAP از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی داره فعالیت می کنند. تمامی شرکت ها پهنای باندشون رو از طریق شرکت ارتباطات زیرساخت-تنها توزیع کننده انحصاری اینترنت ایران- تامین می کنند و شرکت مخابرات ارتباطات نقطه به نقطه مراکز مخابراتی رو برای شرکت های PAP تامین می کنه.
نمیشه اعلام کرد، بستگی به پارامترهای مختلف داره.نقل قول:
متاسفانه تحت پوشش نیست.نقل قول:
با سلامنقل قول:
مواردی که فرمودید جهت پیگیری و رفع مشکل به بخش مربوطه اطلاع رسانی شد.
متشکرم از نظرات خوبتون.
صرفا انجام وظیفه بود، ما هم امیدواریم بتونیم سرویس اینترنت خوبی بهتون ارائه بدیم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این تحت پوشش قرار دادنتون چطوری هست؟مناطق تحت پوشش رو همین طوری گسترش میدید یا باید درخواست زیاد باشه یا کاربر یا...؟:n13:
باید با نماینده فروشتون تماس بگیرید تا براتون انجام بدن.نقل قول: