واقعا خندم میگیره اینارو میخونم. بازم محض اطلاع میگم که محسن یگانه با اولین آهنگی که خوند معروف شد نه با اولین آهنگی که با چاووشی خوند. ملودی و تنظیم این کار هم واسه خود یگانست همونطور که تو وزارت ارشاد به نام خود محسن یگانه ثبت شده نه کسه دیگه. با این حرفتون یاد ادعای خنده دار علی اصحابی میوفتم که میگفت آخه دل من واسه منه ... واقعا خنده دار ادعای مالکیت واسه چیزی که به نام کسه دیگه ثبت شده. اینم خیلی جالبه که تو اون آهنگ یگانه زیر صدای چاووشی خونده واقعا جالبه! اگه اون زیر صداست پس چاووشی تو آهنگ وقتی رفتی داره چی کار میکنه!؟نقل قول:
:lol: محسن چاوشی به این یگانه پیشنهاد همکاری داده اقا بسی خندیدیم این یگانه بود که با هاکان اومده بودن زیر صدای چاوشی نقش ایفا میکردن و واسه هاها کردن زیر صدا چاوشی و مکالمه اول اهنگاش بهش نقش میدادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه عالم و ادم میدونن که امثال هاکان و یگانه بوسیله چاوشی معروف شدن مگر نه معلوم نبود چیکاره بودن هنوزم بگی هاکان و یگانه میگن همونایی که با چاوشی میخوندن این مصاحبه که ... زیاد گفته مثل این میمونه که منصور در مورد داریوش بگه داریوش به من پیشنهاد داد بخونم باهاش من قبول نکردم این داریوش خیلی ضعیف شده کاراش و من دوسش دارم این حرفا رو میزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد داریوشم که این بچه رو در حد جواب دادن ندونه چیزی نمیگه محسن چاوشی اگه مثه این یگانه بی شخصیت بود میومد یه مصاحبه میکرد ابروی نداشته اینو بیش تر از پیش میبرد ولی اینطور نیست میگه من کارشناسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کارشناس چگونگی کش رفتن اهنگای بقیه اون اولش گفته این یگانه همشهری چاوشیه!!! اخه یه خرمشهری که شخصیتش این نیست این یگانه ماله یه جا دیگس نمیدونن تعریف همشهری چیه اومده گفته ملودی نشکن دلمو رو من ساختم در حالی که ملودی این کار کاور اهنگ یونانیه چاوشی تو مصاحبش با bbC 4 سال پیشم گفت تنظیمشم از چاوشیه حالا این بیچاره حرصش گرفته که چرا فقط به اسم چاوشی میشناسن این قطعه رو
بهترین البوم سال ؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] والا این اصلا یه پدیده اثبات شدس که هر البومی که چاوشی میده پرفروشترین و بهترین البوم ساله البوم حریصم طبق معمول پرفروشترین البوم شد و تو نظرسنجی های مختلف بهترین البوم سال فقط یه جا دیدیم که این البوم م.ی بهترین شد که اونم البوم چاوشی رو چون اسفند 90 بود نذاشته بودن
همچین میگی آلبوم یگانه فروش نمیکنه هرکی ندونه فکر میکنه کمترین فروش رو تو کل آلبومای یه سال داره. گیریم پرفروشترین چاووشی دیگه یگانه دوم نباشه سوم رو که هست.
اون مثالهاتونم که خیلی جالب بود محسن یگانه رو با منصور! مقایسه کردین و چاووشی رو با داریوش! دوست عزیز از هرکی بپرسی بهترین خواننده های داخل ایران کین میگه محسن چاووشی و محسن یگانه بعد جالب که شما از رو تعصب زیادی اینجوری مثال میزنی.
چاووشی پرفروشترین ... چاووشی تو تمام نظرسنجی های اینترنتی و مجلات و تلویزیونی اول ولی من حرفم نظر کارشناسا بود. همونایی که سال 87 آلبوم نفسهای بی هدف و بی خوابی (سعید شهروز) رو به عنوان بهترین آلبوم سال انتخاب کردن و ترک "گناهی ندارم" و "تبعیدی" (سعید شهروز) بهترین ترک سال شناخته شدن. همونایی که "سکوت" (میدونم الان میای بدون هیچ مدرکی میگی همون آهنگ کاوره) رو بهترین ترک سال و رگ خواب رو بهترین آلبوم سال انتخاب کردن. تو شیکه من و تو هم که "سکوت" بهترین ترک سال تو خواننده های داخلی و خارجی انتخاب شد.
هیچ جای دنیا جز ایران پیدا نمیشه که تبلیغ یه خواننده واسه آلبومش جرم به حساب بیاد و همه بگن چرا این کارو کردی، یا بگن این کارو کرد چون میدونه آلبومش موفق نیست. تو کل دنیا چه واسه فیلم چه واسه موزیک دارن تبلیغ میکنن چرا تو ایران باید وضع ما اینجوری باشه نمیدونم. شاید هنوز یاد نگرفتیم و نفهمیدیم تبلیغ یعنی چی؟!
واقعا جالبه که من بدون کوچکترین بی احترامی نسبت به چاووشی باهاتون حرف میزنم و شما انقدر به یگانه بی احترامی میکنید. واقعا جالبه "شاگرد سلطان چاووشی" :27:
راستی شما که باز حرف کاور میزنی نگفتی اون آهنگای اصلی رو دانلود کرید؟ اگه نه که یه سر به اینجا بزن بعدش ببینم بازم این حرفهارو میزنی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن گفتم که قضیه بابازاده قرار گلوی خیلیا رو بگیره، آسیاب به نوبت ...
پ.ن: در مورد این تک خط بالا بگم که منظور من فقط و فقط چاووشی نیست. طبق حرفهای خود بابازاده قرار بره سراغ خیلی از خواننده های دیگه که تو این لیست هستن کسایی مثل فرزین، چاووشی، عصار، اصفهانی، اصحابی و ... واسه همین اینو گفتم و اگه مدرک رو کردناش بخواد مثل مدرک رو کردنای آهنگهای یگانه باشه کلا باید نگران بود. چون خیلی از مردم فقط تیتر رو میخونن و دیگه دنبال آهنگهایی که به عنوان آهنگ های اصلی معرفی شدن نمیگردن ببینن که واقعیه یا نه! (دروغ میگم بگین دروغ میگم) بازم میگم این حرفای من نیست حرف خود بابازادست...