سرعت تک کانکشن سرویس 6 مگابایت یا 8 مگابایت چقدره؟
می شه باهاش راحت فیلم دید؟
Printable View
سرعت تک کانکشن سرویس 6 مگابایت یا 8 مگابایت چقدره؟
می شه باهاش راحت فیلم دید؟
خدا رو شکر 3 روزه درست شده؛ همه سایتا باز میشه و وایبر و ... هم مشکلی نداره.
همه چی توپه :n02:
سلام دوستان من پارس انلاین دارم به نظرتون عوض کنم بیام شاتل بگیرم یا نه ؟؟؟؟؟
شاتل افتضاحه! اشتباه نکن!نقل قول:
من این ماه تا حالا 90 گیگ دانلود کردم و محدود نشدم البته بیشترش از سرورهای داخلی بود. مودمم چند روزه خاموش نشده و شبی نزدیک 6 گیگ میگیرم .
ظاهرا تا محدود نشدم باید مصرفم را کم کنم ...
این محدود شدن بستگی به چی داره و چرا بعضی ها با 20 گیگ محدود میشن و بعضی ها با 150 گیگ محدود نمیشن ؟
شنیدم بعد از محدودیت فقط سرعت هاستهای خارجی کم میشه و اگر از هاستهای داخلی دانلود کنیم سرعت محدودیت نداره چون روی اینترنت ملی هست درسته ؟
بله یکی از دوستان من هم این مشکلو داشت و مجبور شد از یه شرکت دیگه اینترنت بگیره. شما هم فکر کنم باید اینکارو بکنید.نقل قول:
باور میکنی من بعد از نزدیک ۲ماه شایدم بیشتر، تازه دیشب (بعد از نزدیک یک هفته دانلود خیلی کم، نزدیک به چندده مگابایت) سرعت داخلیم دوباره عادی شد و از ۸۰ به نزدیک ۲۵۰ رسید. مطمئنا سیاستهای منطقهای شاتل توی زمان محدود شدن و محدود موندن بیتاثیر نیست . البته اینکه میگی بیشتر دانلودت از داخل بوده هم، بیتاثیر نیست.نقل قول:
در مورد اینترنت داخلی هم اگه خیلی زیاد دانلود کنی، شک نکن که محدود میشی، حالا هرجای ایرانم که باشی. بگذریم که بعضی از دوستان اعتقاد دارند که در بعضی مناطق اصلا محدودیتی نداره ... |( رسیدم به خط قرمز، دیگه بیشتر نمیگم:n06:) و ماهم قبول میکنیم؛ ولی خب به تجربه و به چشم خودم دیدم اگر از سرورهای داخلی دانلود کنی دیرتر محدود میشی.
بیای پشیمون میشی.نقل قول:
دوستان داشتم وبگردی میکردم به این برخوردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون چیه ؟
به درد شاتل نمی خوره چون شما وقتی روی شاتل محدود میشی دیگه سرور داخلی و خارجی براش عملاً هیچ تفاوتی نداره وکلاً محدود می کنه.نقل قول:
شما به تاریخ پست ها هم دقت کنی می بینی که برای 5ماه پیشه آره اون موقع شاتل سرویس داخلی رو محدود نمی کرد دانلود ازش رو ولی الان دیگه هیچ فرقی نداره. شما هم خودت شب تست کن کاری نداره! برای مثال از میهن دانلود که سرور داخل ایرانه در ساعات رایگان دانلود بذار ببین سرعت واقعی خودتو بهت میده یا نه بعد به حرف من میرسی :)