میگم با این روندی که پیش گرفتی با اونیکی امین هماهنگ کن برات یه سرور ردیف کنه :n02:نقل قول:
Printable View
میگم با این روندی که پیش گرفتی با اونیکی امین هماهنگ کن برات یه سرور ردیف کنه :n02:نقل قول:
نقل قول:
شاید اگه بعضیهاشون رو آنلاین هوایی تماشا کنید، این همه نیاز به حجم هم نباشه. اینجوری جا باز میشه برای مواردی که بروز نیستن و یا نایاب هستن.
نه هوایی بدرد نمخوره جیز زیادی از فیلم و سریال نمیفهمی (کارتیا)نقل قول:
بعدشم 98 درصد چیزا نیست رو قابلمه مثلا شبکه cw یا abc یا .... اینا همه لوکالن و تو امریکا پخش میشن :دی
ولی خداییش من یکی که اصلا پای تلوزیون نمیرم هیچی نداره میشینم این سریالارو میبینم روهم شاد میشه :D
تازه 1 هفته ایکه فک کنم طول بکشه لیست خالی شه بعدش باید برم سرایالارو بروز نگه دارم :دی بعدش اصولا من هرچیزی رو نگه نمیدارم میبینمش بعدش پاک میکنم :n10:
---راستی تایم رایگان آغاز شدش و مثل همیشه استارت دانلودام به امید خدا میخام 12 گیگ بزنم تو گوش شاتل امشب حیف وصعم نرسید وگرنه 8 مگ میگرفتم شبی 25 گیگ حال میکردم :دی
بالاخره از این شاتل کوفتی اومدیم بیرون:n02:
های وب 1 مگ محدود .
ART3 سرعت دانلودش رو چنده ؟؟؟
من ART1 دارم الان یه ماهی واقعآ خیلی بهتر از ECO هست .. و سرعت دانلود تا 180 میده
فرق
ART-Light با سرویس ART چیه ؟
نقل قول:
پس دیگه ماشاالله داره چون اینجوری فکر کنم سرعت ۱۰ مگابیت کاملاً نامحدود هم باز براتون کمه. :n04:
نه دیگه یکی دو شب به لپتتپ استراحت میدم یکی دیشب یکی امشب .دینقل قول:
ولی لینکا مونده رو زمین راستی دیشب ۲۰۰ گیگ هارد لپتاپ رو اطلاعاتشو خالی کردم رو اکسترنال جا واسه دانلودای جدید باز شد !
راستی این سونامی دانلودا مقطعیه .دی
کسی تا الان پیدا نشده بره ارت لایت بگیره؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
نقل قول:
امین الان دقیقا سرویست چیه؟ میگن مرکز ما تا 4 مگ بیشتر با شاتل وصل نیست . راست میگن؟؟
مرکز ما ک ازادگانه طرحمم۱ مگ ک رو ۴ مگ وصله هرچند تو منطقه ما از۱۲۸ تا ۴ مگ یکسانه ولی هویجوری ۱ مگ گرفتم .دینقل قول:
نه بابا چرت میگن من رو ۸ مگم اومدم للمصب سرعتی داشت ۸ مگ !!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
دوستان کسی نیست بگه وضع سرعت تو منطقه 1 چجوریاست؟
پرسیدم گفتن تا 8 مگ میدن بهم
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk