دوستان شبانه چند گیگ دانلود میکنید؟
Printable View
دوستان شبانه چند گیگ دانلود میکنید؟
بستگی به مرکز مخابراتیت داره چون بعضی جاها اگه زیاد دانلود کنی محدود میشی و بعضی جاها هم مثله شهر ما سرور داخلی محدود نمیشه و من خودم شبی 17 گیگو میگیرم :n16:نقل قول:
اینم سرعت شبانه الانم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب برام اوضاع زیاد خوب نبود ولی با این حال 9.5 گیگی گرفتم :D [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر فرض من سرویس 128 اکو بگیرم توی یکماه چه میزان میتونم دانلود کنم که محدود نشم؟
یه عدد مناسب بدین نه زیاد بالا باشه نه پایین به طور متوسط میخوام بدونم که میصرفه بیام شاتل یا نه:n02:
13-15 گیگ...بعضی اوقات تا 18و20 هم گیر نمیدن...به شانستون بستگی دارهنقل قول:
من الان آسیاتک دارم روز 880 مگ سرعت 130 از ساعت 8 تا10 صبح دانلود دارم که تو یه ماه میشه 26 گیگ.پس بمونم بهتره
منم شبی تا 12 گیگ میتونم بگیرم در حالت ایده آل. ولی یک شب که میزارم برا دانلود دیگه تا یک هفته چیزی برای دانلود کردن ندارم. من موندم شما که هرشب 12 و 17 گیگ دانلود میکنید چی میگیرید؟ همینجوری ادامه بدید که اینترنت تموم میشه دیگه :n02:
داداش فیلمو سریال های ندیده رو میزاریم تو لیست شخصا دارم برا تابستون ردیف میکنم فیلم و سریالارو :دینقل قول:
بیای لیست منو ببینی کپ.میکنی من هرشب ۳ صف به صورت هم زمان و بیش از۱۰۰ تا لینک تو هرکدوم دارم خدا بده برکت:n02:
نه دادش شما ۳ برابر میزان حجم سرویستو در نظر بگیر بیشتر شد ک نوش جونت کمتر شد دیگه شانستهنقل قول:
شما سرویستون چه سرعتیه ک انقدر شبونه دانلود میکنین؟نقل قول:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk