من دارم استفاده میکنم حتی یکبارم قطع نشده شما چجوری این حرفو میگی؟نقل قول:
Printable View
من دارم استفاده میکنم حتی یکبارم قطع نشده شما چجوری این حرفو میگی؟نقل قول:
شرایط جدید منظورتون 10 گیگاهرتز هست؟نقل قول:
نمیدونید کی مشهد میاد؟
مطمنی ؟؟ الان تمام شهرهای تحت پوشش وایمکس کامل آماده است و تجهیرات نصب شده به قول رضا و در مصاحبه ای که سایت زومیت در نمایشکاه الکامپ با اون مسئولشون انجام داد گفتن که امسال بهربرداری میرسه و یک مودم دارن که سیمکارت میخوره و باند 35000 رو ساپورت میکنه و سرعت از 5 تا 20 مگ ارائه میدن . فکر کنم اولش توی شهرهای بزرگ و بعد چند ماه شهرهای که تحت پوشش وایمکس بودن .نقل قول:
اون برنامهای که استفاده میکنین چه جوری کار میکنه ؟نقل قول:
4 خط انتن اونم بهترین جایی که میشه مودم رو گذاشتنقل قول:
باید با کابل یو اس بی وصل بشی، اگر مودم درایور یو اس بی داشته باشه احتمالا می شناسه. ای 3372 رو د دیتکت نمی کنه چون حال ndis داره و حالت plug and play هست.نقل قول:
همانطوری که مهندس گفتن کل کشور ده مگاهرتز شده
میترسم الان تست 4G بذارم
چون 2 روز باید روش بحث کنید :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گول تبلیغات ایرانسل رو خوردم و 119 هزارتومن و اتلاف کلی وقت رفت تو پاچم
عملا سرعت بسته به زمان و بسته ای که میخرین هست:n21:
چی حتما رفتی زیر دکلو 75 مگ سرعت. بزار .می دونیم قضیه چیه غصه نخور . فکر و خیال هم نکننقل قول:
الان بهتر شد...(نیم ساعت اخر بسته 5 گیگ یکروزه)نقل قول:
..........................
ویرایش:
خب کاشف به عمل اومد هرچه به پایان انقضا بسته میرسیم سرعت بهتر میشه
و اینکه تست های اسپید تست با سرعت دانلود منیجر فرق میکنه...
سرورها هم متفاوتن این رو هم لحاظ کنه. فایلهاتو از طریق url بفرست روی 4upld.com فکر کنم بهتر بشه
سلام
دوستان برای شما پیش اومده که مثلا وقتی به اینترنت وصل هستید و می خواید یه تست از اسپیدتست بگیرید آنتن بپره و دوباره بیاد؟؟؟
پیش اومده واستون؟
من هم قبلاً مودم روتر دی لینک 2750 را داشتم همینجوری بود و سرعت را تقریباً 40% کاهش میداد. هر تنظیماتی هم انجام دادم فایده نداشت و اعصابم را خورد کرد و رفتم روتر جدید گرفتم. روتر mr3420 را خریدم مشکل حل شد. چیزی که میتونم بگم اینه که mr3420 که من استفاده می کنم مشکل را حل میکنه و ذره ای سرعت را کاهش نمیده. عالیهنقل قول:
10 گیگاهرتز نه 10 مگاهرتز پهنای فرکانس :n02:نقل قول:
کل کشور همزمان 10 مگاهرتز شده پهنای باند 1800 4G ایرانسل
آقا بزار میخوام ببینم تبریز چطوره :n02:نقل قول:
بله بخاطر اینکه بغیر از شما چند نفر دیگه میزنن همزمان دانلود تو منطقتون و آخرش دیگه چیزی ندارن که دانلود کنن اکثر لیست مردم تموم میشه سرعت میره بالانقل قول:
این 10مگاهرتز شده رو من درست متوجه نشدم. آیا منظور اینه که باند فرکانسی مورد استفاده مثلن بین 1795 تا 1805 مگاهرتز شده؟ اگه این جوری قبلن چند بوده؟نقل قول:
قبلا 5 مگاهرتز بود الان شده 10 مگاهرتزنقل قول:
نه. سؤال من این بود که آیا برداشت من از این که الآن 10مگاهرتز شده یعنی باند فرکانسی مجاز شده بین مثلن 1795 تا 1805 مگاهرتز و قبلن کمتر از این بود یعنی مثلن 1798 تا 1803 مگاهرتز بوده؟ چون برداشتی که من از 4G 1800 دارم اینه که یه باند فرکانسی در نزدیکی 1800مگاهرتز تخصیص داده شده. حالا هر چی این باند فرکانسی بزرگتر باشه خوب ظرفیت انتقال داده بیشتری هم داره.نقل قول:
آیا این برداشت من درسته یا از بیخ تعطیلم؟:n02:
بله درست متوجه شدیدنقل قول:
خدمت شما جناب مهندس :
البته فعلا نسل 3 رو داشته باشید :دی
آنتن -70 دسی بل :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LTE رو میخوام ببینم کجا میتونم بهترین سرعت رو بگیرم :n02::n02: بعدا تستش رو میزارم :دی
با سلام
فرقی داره که با کدوم گوشی استفاده کنین ؟
ماله من htc sensation xe ــه و تو بسته 20 گیگ شبانه حداکثر 14.5 گیگ (فقط یه بار اینطور شد) و به طور متوسط 10 گیگ دانلود دارم
میخواستم بدونم اگه مودم 3g بخرم سرعت دانلودم رو زیاد میکنه ؟
سزعت و حجمی که میشه با همراه اول تو بسته شبانه دانلود کرد چقدره
با سپاس
سلام ببخشید من زیاد در جریان نیستم ولی هر کدوم از مهندسا می دونن یه کمکی بدین لطفا
توی شهر من کرمان هم نسل دوو هم سه و چهار هم اصلا آنتن ندارد و من در منطقه ی هوانیروز هستم میشه یه برنامه ای چیزی ردیف کنین نه ایرانسل و نه همراه اول هیچ کدوم
سلام
بنده یه مودم E8231 به تازگی خریدم همراه یه بسته 1 ماه 5 گیگی ولی اصلا از سرعتش راضی نیستم.همین سایت های ایرانی رو کلی طول میده باز میکنه.تایم اوت شدید داره و پینگ 4.2.2.4 بین 300 تا 1500 نوسان داره.
آیا تنظیمات خاصی داره؟من همون اول به سیستم وصل کردم و خودش خودش رو آپدیت کرد و دیگر هیچ
البته اگر بخواهین دقیق تر بررسی کنید باید دو تا ده تا در نظر بگیرید چون توی FDD-LTe دو تا فرکانس مجزا برای دانلود و آپلود هست. پس مثلا 1780 تا 1790 برای دانلود و 1790 تا 1800. برای آپلود برعکس tdd که یه فرکانسه اما از نظر زمانی تقسیم میشه.نقل قول:
اساتید اشکالات رو تصحیح کنند
نقل قول:
مگه 4G ایرانسل روی باند 2100 نبود ؟ نسل سه اش رو چ فرکانسی هست ؟
شما خابی؟ ایرانسل lte از اول رو باند 1800 بود 3g رو باند 2100:n02:نقل قول:
احتمال زیاد به مودم ارتباط نداره و بازی های ایرانسل. مثل اینجا که 5 ساعته کل نسلها قطعن حتی مکالمه هم تعطیلهنقل قول:
کسی نیست به این مشکل ما یه مرحمی بدهنقل قول:
LTE باند 1800 ایرانسل ..تهران منطقه 22
محتوای مخفی: .
این چرا اینجوریه!!!!!!!!نقل قول:
اینقدر اختلاف بین سرور داخل و خارج دیگه خیلی مسخره هست!
چجوری میشه فهمید در محلی که هستیم انتن و ... چقدر هست؟
این چرا اینجوریه!!!!!!!!نقل قول:
اینقدر اختلاف بین سرور داخل و خارج دیگه خیلی مسخره هست!
شما باید دستگاهی که تری جی و 4 جی ساپرت می کنه داشته باشه حالا باهر سیم کارتی بعد توی تنظیمات شبکه اون نسل رو انتخاب کنی و بزاری جستجو کن اون وقت معلوم میشه چه نسلهای موجوده. برای فهمیدن کیفیت سیگنال حتما باید به شبکه وصل بشینقل قول:
البته الان همراه اول و ایرانسل نقشه قابل قبولی گذاشتند از اونجا هم می تونی چک کنی
نقشه همراه اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقشه. ایرانسل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب اینجاست که همین رو زده سریعتر از اینترنت 50 درصد مردم ایران :n13:نقل قول:
متاسفانه مشکل پهنای باند خارجی مشخصهنقل قول:
مخصوصا در ایرانسل
من نمی گم که سرعت خارجی اندازه داخلی باشه
ولی دیگه نباید اینقدر اختلاف باشه
در تست های گرفته شده speedtest علاوه بر سرعت دانلود , سرعت اپلود و مقدار پینگ هم سنجیده میشوند و بر اساس اون امار میده...نقل قول:
دوستان امروز برای شما هم پهنای باند خارجی افت پیدا کرده؟ من سرعت دانلودم همیشه حدودا 2 مگابایت بود الان شده 200 کیلوبایت
الان چک کردم پهنای باند داخلی هم برای من خیلی افت کرده من همیشه سرعت دانلودم از سرورهای داخل حدودا 16 17 مگابیت بود ولی الان شده 6 مگابیت