این چند روزه که 2.189رفته و رو 2.185.47 ثابت شده پینگ عالی شده و صفحات مثل برق باز میشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود هم با 8کانکشن یا 16کانکشن مشکلی نداره
Printable View
این چند روزه که 2.189رفته و رو 2.185.47 ثابت شده پینگ عالی شده و صفحات مثل برق باز میشن
سرعت دانلود هم با 8کانکشن یا 16کانکشن مشکلی نداره
فرشاد پ این چرا تک کانکشنش داغونه ؟ نکنه مخابرات بازم کمبود پهنای باند پیدا کرده ؟نقل قول:
فرشاد کم پیدایی؟ :n19:
بچه ها نت دوباره پوکید برا من دیگه چراغ اینترنت روشن نمیشه , توفیق اجباری شده برم همراه اولمو شارژ کنم که دیگه مخابرات دمار از روزگارمون در اورده
رفتم رفاتک دان استریمو اتوماتیک کردم:n10:نقل قول:
باید مودمتو روشن بزاری یه 5دقیقه تا ipبگیره چون الان بیشتر ipها 2.189هستن و دیگه کار نمیکنن باید یه ip 2.185.47بیاد واست که کار کنه
شایان من هیچ وقت بقیه سرویس دهنده ها رو بهتر از مخابرات نمیدونم اما از این کارش اصلا خوشم نمیاد چون همه چیزش رو هواست اصلا معلوم نیست کی داره چکار میکنه یه روز صبح بلند میشی میبینی نمایندگیت عوض شده .یه روز بلند میشی میبینی نامحدودا رو برداشته یه روز میبینی قیمتا دوبرابر شدن خلاصه مردم رو به بازی گرفته ولی در کل خوبه .اگه این مشکل ای پی ها رو هر چه زودتر حل کنه تا مشکل پینگ حل بشه و سرعت هم دیگه افت نکنه دیگه نور علی نور میشه .
نمیدونم ولی مثل اینکه دارن اساسی درستش میکنن چون پینگم فوق العاده شده:n19:نقل قول:
اتوماتیک چه جوریه ؟ چه فرقی با حالت معمولی میکنه مگه ؟نقل قول:
چطور فهمیدی منتقل شدی رفاتک؟ یعنی دیگه ضحی نیستی؟ پشتیبانی دیگه 2020 نیست؟نقل قول:
الان بعد از دو ساعت ایپی گرفت , برا منم انگار قفل شده رو 2.189
یعنی دان استریم متغییره و هر وقت مودمو روشن کردی یه دان استریم میبینی تا جایی که خطت بکشه میره بالانقل قول:
نمیدونم والا برام مسیج اومد دیشب ساعت 11.5 شب مثل اینکه رفاتک نمایندگی مخابرات شدهنقل قول:
برا من قفل شد رو 2.185.47 پینگش خیلی خوبه سرعتش هم با idm و با 8یا 16کانکشن خوبه سرعت صفحه باز کردنش هم عالی
فکر کنم رفاتک فهمیده پارس انلاین دیگه کارش تمومه گفته بریم بزنیم تو کار مخابرات بلکه تونستیم با قایق مخابرات به خشکی برسیم :n19:
برا منم دیشب امد ولی به طور واضح نگفته بود منتقل شدم رفاتک فقط نوشته بود پشتیبانی غیر از 2020 رفاتک هم هستنقل قول:
به نظرت منم منتقل شدم؟
نقل قول:
سرعت دانلودت چقدره الان
پینگت درست نشده؟نقل قول:
الان پینگت چنده؟
یه لحظه زدم تا 700رفت سریع متوقفش کردم چون کلی از شارژم میخورهنقل قول:
دوستان ibs داره جون میکنه گمونم لحظه های آخرش باشه:n19:
فرشاد اینطور که پیداست ظاهرا رفاتک از ضحی و مارمالاد اینا بهتره هر کاری ازش بخای انجام میده و مثل اونا بی سواد و بی ادب و خسیس نیست و سریع کار رو راه میندازه
اره انگار وضعیت بهتر شده
ولی با اروپا همچنان خرابه بخاطر همینه حس نکرده بودم بهتر شده:n09:
پینگ من با فرانکفورت 116 ولی سرعتم با فرانکفورت 0.27مگابیت تو سرعتت از من بهتره من پینگم بهترهنقل قول:
ای کاش سریعتر شبانه 5و10مگ برگرده
بخاطر اینه که قفل شدی رو 2.185.47نقل قول:
این ایپی وقتی برا منم میاد پینگش با فرانکفورت 114 هست ولی فقط 4 تا 10 صبح
به نظرتون تا فردا ibs از کار میفته؟:n13:
ای بابا این چرا این ریختی شد باز:n21::n21:
آمن ( خارجی)نقل قول:
انشا الله ( ایرانی-عربی)
شایان مثل اینکه ما واقعا منتقل شدیم رفاتک چون فقط برا ما که ipهامون مثل همه دیشب مسیج اومده
الان زنگ بزن 2020 ببین چی میگن؟نقل قول:
پشتیبانی ضحی بپرس بهت میگن مشترکشون هستی یا نه
تو زنگ زدی؟ من میترسم اینا دان استریممو کم کنننقل قول:
یعنی پارس انلاین با این کاری که کرد قبر خودشو کند :n19:
امروز چند نفر از دوستام تخلیه کردن از پارس , یکیشون میخواست بیاد مخابرات که شرایط سرعت و پینگ و اینکه اپلود هم مجانی نیست و اینکه شبانه هم 2 ساعت کمتره واسش توضیح دادم اخر سر تصمیم گرفت بره لقمان
نه من زنگ نزدم هنوزنقل قول:
نترس تا اسمی از استریم نیاری انقدر بیکار نیستن که برن چک کنن ببینن دان استریمت چنده
یکی باید زنگ بزنه که دان استریمش پایینه چون اینا خیلی خطرناکن یدفعه شمارم میفته رو سیستمش بعد اطلاعاتی مثل سرویس و دان استریممو و حتی ip رو میبینه
فرشاد واسه من پینگ 300 واسه تو رفته بالا؟
برا من پینگ خوبه فقط سرعت تک کانکشن پایینهنقل قول:
1گیگ همون 3600شده وقتی 1گیگ میخری 256مگابایت اضافه بر 1گیگ میاد تو ibs
یعنی 1گیگابایت و 256مگابایت= 3880تومن
شایان لقمان هم خوبه ولی یکم گرونه مثلا 2مگ با 1گیگش 18900تومنه اونوقت هر گیگ خواستی بخری باید 4000تومن اضافه بدی اگر مخابرات شبانه نداشت لقمان خوب بود ولی الان که مخابرات شبانه داره به نظرم لقمان فعلا به صرفه نیست
فرشاد یه کار دیگه هم میتونی بکنی
زنگ بزن رفاتک بگو ایپیم قفل شده چکار کنم؟:n31:
به نظر من اگر شارژ خوره نداشته باشه خیلی به صرفه تر از مخابراتهنقل قول:
من خودم 2 سال پیش 4 گیگ از مخابرات میخریدم تا اخر ماه 500 مگش هم زیاد میومد الان سر ماه 8 گیگ میخرم ته ماه 4 گیگ باید بخرم یعنی میشه یه 34 تومن و یه 13 تومن
فقط من موندم ببینم لقمان ثباتش چجوره اگر با ثبات باشه و مثل مخابرات هر روز یه فیلمی سرمون پیاده نکنه حتما میرم اونجا
من میترسم از اینکه بریم اونجا و مخابرات شبانه 10مگو اضافه کنه اونجا که 10مگ و 5مگ نداره ته سرعتش 2مگه و دیگه هیچ امیدی نیست که سرعت بالای 250کیلوبایت داشته باشیم تازه میگن 2مگو رو همون 2مگ میبنده و بخاطر همین 2مگش 230کیلوبایتهنقل قول:
حالا این دوستم فکر کنم امروز رفت لقمان تا چند روز اینده وصل شد با تیم ویور میرم تو سیستمش تست میگیرم ببینم چه خبرهنقل قول:
دوستم میگفت که هر چند روز 4-3 ساعت با امریکا اسکایپ میده بهش گفتم پ اگر اومدی مخابرات باید هفته ای 400 گیگ ترافیک بخری:n10:
من خودم با یاهو آنلاین تصویری چت کردم قبلا تو 1ساعت حدودا 300 تومن کم میکرد قبلا که به ریال میزد میزان ترافیکونقل قول:
قبلا اره , قبلا 4 گیگ هم تا اخر ماه کفایت میکرد ولی الان 12 گیگ کم میادنقل قول:
مشکل اینه که مخابرات شارژخوریش زیاده و اینکه این دوستم هم اپلود زیادی داره که با پارس مجانی انجام میداده ولی با مخابرات پولیه
مخابرات برام مسیج فرستاده و ازم تشکر میکنه شایان برا تو هم فرستاده؟