ممنون از پاسختون .پس خوبه 4 گیگ با یه بسته 50 گیگی یا صد گیگی میارزه.نقل قول:
اره واقعا این نامحدود ها کفر آدمو در میاره فوقش شبی 1.5 گیگ دانلود کنم باهاش اونم باید کلی سیستمو روشن بذارم.
راستی پینگش چطوره محدود ها؟ نسبت به نامحدود فرقی داره؟
Printable View
ممنون از پاسختون .پس خوبه 4 گیگ با یه بسته 50 گیگی یا صد گیگی میارزه.نقل قول:
اره واقعا این نامحدود ها کفر آدمو در میاره فوقش شبی 1.5 گیگ دانلود کنم باهاش اونم باید کلی سیستمو روشن بذارم.
راستی پینگش چطوره محدود ها؟ نسبت به نامحدود فرقی داره؟
خواهش میکنم . پینگش واسه من فرقی نکرده و خوبه .نقل قول:
یه ایرادی که میشه به پنل کاربری گرفت اینه که حجم باقیمانده رو با تاخیر نمایش میده ؛ مثلا من مجبورم مودمم رو ریستارت کنم تا حجم باقیمانده آپدیت بشه . واسه پس پرداخت ها هم که کلا خلاص هست و حجم رو نشون نمیده :n02: خلاصه گند زدن با این پنل ساختنشون :n35:
سلام
دوستان توی پس پرداخت توی پنل کاربری کجا می شه حجمی که خریدی و باقی مونده میزان حجم رو فهمید؟
من همه جاش رو گشتم همش صفر بود.
ممنون
پاسختون خیلی ساده است، چنین امکانی وجود نداره!! حتی به 2020 هم زنگ زدم گفتم میخوام بدونم چقدر حجم مونده گفت یه لحظه صبر کنید الان چک می کنم بعد از اندکی تفکر دوستمون در پشت خط گفت متاسفانه نشون نمیده حجم باقیماندرو!نقل قول:
تنها راه تغییر به پیش پرداخته!
واقعا خنده داره! ... مگه می شه؟ شما مطمئنی؟ پس شما الان چیکار می کنی؟ اگر حجمتون تموم بشه از کجا می فهمید؟نقل قول:
خدایی خیلی مسخرست ...
نقل قول:نقل قول:
به این ترتیبی که در پست بالا توضیح دادم عمل می کنم!!! هر از چندگاهی هم از لینک زیر قبض میان دوره می گیرم که یهو بالا نزنه ! به همین مسخرگی ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوریش رو ندیده بودیم!
من الان این سرویس رو دارم : 3952-0100-0010-1113 (UP TO 16M) پس پرداخت که اینترنت رایگان شبانه هم داره و ماهی 8 هزار تومان
حالا اگر برم سرویس 3952-0100-0010-1015 (UP TO 16M) دوازده ماهه پیش پرداخت رو بگیرم که 95 هزار تومانه، باز هم اینترنت رایگان شبانه داره یا نه؟ توی جدولش گفته داره ولی به اینها اعتمادی نیست. شما می دونی؟
ممنون
من 100 گیگ حجم خریدم که بطور متوسط میشه ماهی 8 گیگ
4 گیگ هم ماهیانه سرویس هست که جمعا میشه 12 گیگ ماهیانه
تقزیبا روزی میشه 415 مگ
دانلودها رو هم شب انجام میدم.
تقریبا فکر نکنم کار به حجم اضافه و قبض نجومی برسه.
ولی خب اگه میشد حجم باقیمانده رو دید عالی بود.
تا همین چند وقت پیش گزارش مصرف رو هم نمیدیدم ولی خوشبختانه درست شده.
تو کامپیوتر حواسم هست که مصرف از حد نگذره فقط مشکل وای فای هست
که حجم مصرفی اش 24 ساعت بعد معلوم میشه.
برای شما بخش " گزارش مصرف " کار می کنه؟ برای من هیچی نیست. خالیه. شما پس پرداخت هستید؟نقل قول:
سلام من می خواهم از 512 نامحدود به اینترنت خوب با طعم تابستانه 24GB -2M up to16M پیش پرداخت بروم
برای دانلود شبانه رایگان باید چکار کنم که مودم ساعت 2 و 6 صبخ به صورت خودکار restart بشه؟
نمی شه که هر روز 2 و 6 بیدار بشی مودم ریست کنی که
مودم Dlink 2750
پس پرداخت - گزارش مصرف کار می کنهنقل قول:
من تایمر دیجیتال خریدم. تنظیم کردم 2 خاموش میشه و 2.10 روشن میشه. یه همین سادگی. نیاز به شب بیدار بودن هم نداره. ساعت 6 هم دوباره خاموش میشه و 6.10 روشن میشه.نقل قول:
تو پایتخت یا مغازه های الکتریکی پیدا میشه.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
سلام مرسي از پاسخنقل قول:
ميشه عكس از تايمر يا مارك و مدل دقيق تايمر به من بگيد خيلي ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
من از ساعت 2 تا 5/59 دقیقه دانلود داشتم حدود 9/81 گیگ ولی الان نگاه می کنم توی گزارش مصرف می بینم که این 9 گیگ توی "ترافیک شبانه رایگان" صفر خورده و حساب نشده و از حجمم کم کرده.
زنگ زدم پشتیبانی 2020 می گه مشکل از سیستم که یک ماهه مشکل داره و اینجوری نشون می ده ولی شما مطمئن باش که از حجمتون کم نکرده و شبانه حساب شده.
والا نمی شه رو حرف اینها حساب کرد. دوستان شما هم همین مشکل رو دارید؟
واسه همه همینطوریه.نقل قول:
چاره ای نیست باید بهشون اعتماد کنیم.
از حجمت کم نمیشه.
من از ایران نخریدم ولی عکسش رو میذارم. تو مجتمع پایتخت طبقه منفی یک زیاد مشابهش رو دیدم. مدل آنالوگ هم هست که ساده تر و ارزونتر هست.نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوستان من تا حالا از مخابرات تهران سرویس نخریدم . میخوام بدونم چطوریه .
مثلا 4 مگ زده 6 گیگ ماهیناه 20 تومن پس پرداخت .
اول اینکه شبانه داره ؟ چه ساعتایی .
دوم اینکه سرعت داون استریم رو روی چند میبندن ؟؟؟
سرعت شبانه سرعت اسمیه ؟؟
سلام
بالاخره بعد از کلی تحقیق و امتحان سرویس های مختلف و تجربه عملی مشکل اینترنت رایگان شبانه را حل کردم که بدین صورت است :
شما برای اینکه اینترنت کاملاً رایگان شبانه داشته باشید و از حجم تان یک مگ هم کم نشود باید موارد ذیل را رعایت کنید:
1- حتماً باید سرویس "پیش پرداخت" را انتخاب کنید (کلیه بسته های "پس پرداخت" مشکل دارند و از حجم تان کم می کند)
2- حتماً باید یکی از این 3 سرویس زیر را انتخاب کنید :
3952-0100-0010-1013 ( UP TO 4M ) PrePaid اینترنت ٢٠٤٨ 24GB 12 820,000 خیر بلی نا محدود خیر خیر
3952-0100-0010-1014 ( UP TO 8M ) PrePaid اینترنت ٢٠٤٨ 24GB 12 890,000 خیر بلی نا محدود خیر خیر
3952-0100-0010-1015 ( UP TO 16M ) PrePaid اینترنت ٢٠٤٨ 24GB 12 950,000 خیر بلی نا محدود خیر خیر
که اینترنت "شبانه رایگان نامحدود" دارند. قیمت "12 ماهه" آنها به ترتیب 82 هزار، 89 هزار و 95 هزار تومان است.
3- حتماً باید یکی از مودم هایی که خود مخابرات تایید کرده است را داشته باشید :
بدلیل اینکه در زمان رایگان (2 تا 6 صبح) که اینترنت از طرف مخابرات قطع و وصل می شود، اگر مودم شما مورد تایید نباشد، این قطع و وصلی بدرستی انجام نمی شود.
4- برای اطمینان بیشتر از ساعت 2:10 تا 5:50 دقیقه برای دانلود اقدام کنید و سعی کنید که در این محدوده دانلود صورت گیرد. (مخابرات مابین 1:58 تا 2:05 دقیقه و 5:55 تا 5:59 دقیقه اینترنت را قطع و وصل می کند و زمان دقیقی ندارد)
امیدوارم که این موارد بدرد دوستان بخورد.
سلام
من اینترنت 24GB -2M up to16M پیش پرداخت گرفتم و 100 گیگ هم 12 ماه حجم خریدم
سوال من این است که از کجا بفهمم که این 100 گیگ کجای پنل می زند و خرید موفق آمیز بوده؟
مودم من Dlink 2750U هست که مورد تایید مخابرات هست یعنی خود به خود مودم ریست میشه یا باید کانفیگ خاصی روش انجام داد؟نقل قول:
سلامنقل قول:
در "پنل کاربری" توی قسمت "سرویس" بعد تو قسمت "جزییات" وارد بشید و گزینه "حجم ترافیک باقی مانده" را بزنید. کل حجم شما رو نشون می ده.
البته باید یکبار مودم رو خاموش و روشن کنید تا آخرین حجم رو نشون بده.
نه کار خاصی نباید بکنید، خود مودمتون سر ساعت چراغ اینترنتش خاموش و بعد از یک دقیقه روشن می شه.نقل قول:
مودم خود من هم Dlink 2750U است.
شما بر چه اساسی اینا رو نوشتین؟!!نقل قول:
پس قرار داد رو برای چی تنظیم می کنن و امضا می کنن؟!
چه پس پرداخت چه پیش پرداخت شبانه رایگان دارند چون تو قرار داد قید شده
اگه اشتباهی هم باشه بر طبق قرار داد قابل پیگیری هست.
چرا اطلاعات غلط به کاربرا میدین؟!!
مودم من مورد تائید مخابرات هست : TP Link 8961 ND
ولی سر ساعت شبانه رایگان قطع و وصل نمیشه!!
اولا در پس پرداخت به خاطر مشکلات فنی ای که داره، شما هر کاری هم بکنید در ساعات رایگان ازتون حجم کم می کنه.نقل قول:
قرارداد کشکه! ... من خودم کلی اعتراض کردم، حتی یک جواب درست حسابی به من ندادن، دیگه چه برسه به پیگیری!
شما توی گزارش مصرفتون رو ببینید، به خاطر مشکلات فنی ای که داره اگر شما درست توی زمان رایگان (2 تا 6) هم دانلود کنید، همیشه یک مصرف با حجم بالا قبل از ساعت 2 می زنه مثلا 23 یا 24 تا 2 که شما نمی تونید اعتراض کنید که من تو اون بازه مصرفی نداشتم.
گزارش مصرف در طرح "پس پرداخت" در بازه اینترنت رایگان :
روز اول :
روز دوم :
گزارش مصرف در طرح "پیش پرداخت" در بازه اینترنت رایگان :
همونطور که می بینید تو طرح "پس پرداخت"، دو روز متوالی از من به میزان 7/42 و 4/88 گیگ توی بازه خارج از شبانه رایگان حساب کرده و من نتونستم بهشون ثابت کنم که من توی این زمان دانلودی نداشتم! تازه بعدش برام sms اومد که حجم شما رو به پایان هست و مبلغ حجم اضافه روی قبض خواهد اومد. اونجا بود که گفتم با این وضعیت انتظار یک قبض نجومی رو باید بکشم. به همین خاطر رفتم طرحم رو به "پیش پرداخت" عوض کردم که در طرح پیش پرداخت همچین اتفاقی دیگه نیوفتاد.
ضمناً من چند تا مودم که مورد تایید بوده رو تست کردم همگی توی این بازه رایگان چراغ اینترنتشون (ADSL) خاموش و بعد از یک دقیقه روشن شده.
هیچکدوم از این چیزایی که شما میگین برای من اتفاق نیوفتاده.نقل قول:
هیچوقت در ساعات غیر شبانه برای من حجم بالای دانلود نزدن.
اگه بخوان اینکارو بکنن همه ملت اعتراض می کنن.
با شما که دشمن نیستن.
پس چرا واسه من اینطور نمیشه؟!!
شاید استفاده کردین ولی فراموش کردین؟
به هر حال طرح پیش پرداخت مبارکتون باشه ولی لطفا و خواهشا بقیه
دوستان رو گمراه نکنین و اطلاعات غلط ندین!
این حرف شما خیلی عجیب و خنده داره !نقل قول:
لطفاً شما هم انقدر از مخابرات دفاع نکنید! ... آدم شک می کنه که شاید منافعی دارید!نقل قول:
ضمناً دوستان قضاوت خواهند کرد که کی با حرف هاش و اطلاعاتش دیگران رو گمراه می کنه!
ریت دانلود سرویس 16 مگ در روز و شب هرکدوم چقدره ؟
3952-0100-0010-1013
من از مخابرات دفاع نمی کنم ولی رو هوا هم قطعنامه منتشر نمی کنم.نقل قول:
وقتی کم میاری و دلیلی نداری به دیگران انگ میزنی؟!!
مثلا شما پیش پرداخت یا پس پرداخت باشی برای من سودی داره؟!!
حرف من اینه که مشکل خودت رو به همه تعمیم نده.
من دیگه به این بحث ادامه نمیدم.
من این همه دلیل آوردم ولی شما یک دلیل هم نیاوردی! ... شما رو هوا قطعنامه می دی نه من!نقل قول:
ضمنا مشکل من نیست کلی آدم اینجا با همین مشکل روبرو هستند. کافیه کامنت ها رو بخونید.
ممنون که دیگه ادامه نمی دی ...
ریت دانلود سرویس 16 مگ در روز و شب هرکدوم چقدره ؟
3952-0100-0010-1013
دوست عزیز این حرف شما شاید برای شما صدق کرده باشه ولی به هیچ وجه جامع نیست و هزاران مورد نقض حرفای شما وجود دارهنقل قول:
برای مودم هایی که فرمودید اصلا چنین چیزی وجود نداره که فقط مودم های اون لیست مورد تایید مخابرات بدون مشکل ریست میشن و در دانلود شبانه مشکل ندارن، من خودم سه خط از مخابرات دارم با همین طرح تابستان، هیچ کدومشون هم مودم های مورد تایید اونارو نداره، دوتاش لینکسیس ( سیسکو) هست یکیش هم tenda هست و سر ساعت خاموش روشن میشه ( حتی یک دقیقه هم اینور اونور نمیشه دقیقا سر ساعت)
در مورد طرح پس پرداخت هم چندین مورد خودم برای اقوام خریدم و هیچ مشکلی در دانلود شبانه ندارن فقط در پنل حجم مصرفی رو درست نمیزنه یعنی با تاخیر میزنه، ولی اضافه مصرف نمیکنه اصلا
طبق لیست زیر هم تمام پلن هایی که زده همراه شبانه رایگان همراه شبانه رایگان هست و تست هم شده هروقت مشکلی بوده طرح به اشتباه فعال شده که باید پیگیری بشه و طرح اصلاح بشه
پست حذف شود.
سلام دوستان
اینترنت من دچار اختلال شده و این دفعه سومه که این مشکل پیش میاد.
پشتیبانی 2020 که کلا زبون نفهمه و میگه مشکل از طرف ما نیست.
دو دفعه قبلی به یکی از کارکنان بخش adsl مخابرات زنگ زدم و ایشون واسم درستش کردن. اما الان دوباره همونجور شده و تا دوشنبه هم که دستم به جایی بند نیست
کسی تا حالا این مشکلات رو نداشته؟ نمیدونید با این 2020 چجوری میشه به زبون خودشون حرف زد که بفهمن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون زمان که فقط نامحدود بود تو این تاپیک پرنده پر نمیزد، از وقتی حرف مصرف منصفانه و حذف نامحدود پیش اومد اینجا چه خبره! همش حرف از پس و پیش و سر یه تایمی روشن خاموش کردنو ...
به ما ایرانیها نیومده راحت از یه چیزی استفاده کنیم.
سلام
من به حرف یکسری از دوستان که میگفتن طعم تابستانه شبانه رایگان شبی 20 گیگ دانلود داریم گوش کردیم از نامحدود به اینترنت خوب با طعم تابستانه 24GB -2M up to16M پیش پرداخت روی آوردم که اسپید سرعت من از 230 کیلو بایت بیشتر نمیره و فکر می کنم با این حساب بین 2 تا 6 شب حدود 4 گیگ به زور دانلود کنم
پس کو می گفتند اسپید دانلود تا 1.5 مگ میره ؟
قبل سرویس جدید 2 مگ نامحدود داشتی؟؟؟ اگه اره که احتمالا مشکل از همون جاست. پهنای باندت رو تغییر ندادن و روهمون ۲ مگ مونده. باید زنگ برنی ریتت رو ببرن بالا. خطط چقدر میکشه؟؟ شاید خطط کشش نداشته باشه. تو مودم مکس ریت خطط رو چک کن و بگو تا جایی که میکشه واست ببندن. در ضمن وقتی زنگ زدی هر چی گفتن نه ونمیشه قبوا نکن. بگو شما بلید سرویس خودم رو بهم بدین وگرنه شکایت میکنم.نقل قول:
اره قبلش 2 مگ داشتم که این سرویس انتخاب کردم
من از کشش خط سر در نمیارم ببین این عکس ها رو
من باید الان دقیقا چکار کنم کلا دپرس شدم این اسپید دیدم.
شما الان سرعتت روی 18 مگ بسته شده و تا 20 مگ هم خطت می کشه. نمی دونم چرا مشکل سرعت داری؟ شاید مشکل از پهنای باند مرکز مخابراتی شما باشه. کدوم مرکز مخابراتی هستی؟نقل قول:
به 2020 زنگ بزن بگو بررسی کنن. ضمنا توی "پنل کاربری" جایی هست که می تونی "تیکت" ارسال کنی.
برو تو "تیکت خرابی" و "تیکیت خرابی جدید" رو انتخاب کن. "کاهش کیفیت سرویس اینترنت" رو انتخاب کن و اونجا تو توضیحات هم کامل مشکل رو مطرح کن.
آره حتما تيكت بذار پيگيرى كن تا سرعتت درست شه، ببين نبايد بى خيال شى پيگيرى كن و شاكى باش تا درست كنن، چون خطت بالا بسته شده بايد قاعدتا اون سرعت رو بگيرى، تو ساعات مختلف تست كن اگه بخصوص هميشه يه سرعته حتما محدوديتى از سمت اونا اعمال شده..نقل قول:
دوستان چيزى كه راجع به مخابرات مشخص هست اينه كه برا هر كس يه جوره، پس احتمالا هر دو نفرتون حق دارين الكى اعصاب خودتون رو خرد نكنين[emoji4] اين سيستم پشتيبانى مخابرات وحشتناك داغونه و براى هر كس يه جوره و هر كس يه مشكلى داره[emoji6]نقل قول: