نمیدونم چرا نسبت به آسیا تک بی انصافی می شه. نه اینکه بخوام طرفداری بکنم ازش, هیچکدوم از این ISP های ایران گلی به سر کاربرهاشون نزدن که طرفداری یا تشکر ازشون بکنیم, ولی در مقایسه با بقیه ISP ها هم نباید به نا حق ازشون بد گفت.
من خودم نامحدود 2 مگ دارم و سرعت 110 رو ثابت بهم میده, منهای اون حجم 600 - 700 مگی که با سرعت بالا دارم در روز. چون دانلود دارم همش, مشکلی با پینگ بالا ندارم. توی همین ماه هم 6 - 7 تا بازی PS مثل Assassin و beyond دان کردم, هم فیلم و موزیک و ... کلا بجز مواقعی که داشتم وبگردی می کردم, همیشه IDM مشغول دانلود بوده.
یه چیزی که شاید بقیه توجهی بهش نکنن, اینه که شرکت های ISP جایی نمی خوابن که آب زیرشون بره. میان محاسبه می کنن میبینن مثلا یه کاربری که 2 محدود داره, اگه کامل شبانه رو استفاده کنه چقدر دانلود داره, اونو با حجم روزانه جمع می کنن و سرعت سرویس های نا محدود رو طوری تنظیم می کنن که حداکثر یک مقداری بیشتر از اون در ماه به کاربر دان بده. دیگه بستگی به کاربر داره که ترجیح میده نامحدود بگیره و روزانه رو هم مثل شبانه با سرعت پایینتر اما همیشگی برای دان و ... استفاده کنه, یا اینکه روزانه رو با سرعت بیشتر ولی حجمی و شبانه رو برای دانلود استفاده کنه. سیاست همشون هم همونه, یکی مثل آسیا سرعت رو بینابین میده از اول, یکی مثل پارس نامحدود رو گرون می فروشه تا جبران حجمش بشه, یکی مثل شاتل خیلی رک بهتون پیغام میده که آقا این سرویس نامحدود ما محدوده ها ! حواست باشه که حساب می کنیم چقدر دان می کنی, زیاد بشه خدمتت می رسیم !
کلا هیچ شرکتی رو بد مطلق یا خوب مطلق نبینید, من دوستم توی یه مرکز مخابراتی دیگه از قطعی های مکرر پارس آنلاین و کم بودن سرعتش ناله میکنه, یکی از شاتل بد میگه, یکی از آسیا ...
واقعیتش اینه که من در سرویس دهنده های ADSL هیچ شرکتی که بشه با اطمینان گفت از اونیکی بهتره ندیدم, و شک هم دارم که ببینم.