من هم موافقمنقل قول:
بیاین یه نامه بفرستیم به باشگاه که این علیزاده رو اخراج کنن
من هم موافقمنقل قول:
بیاین یه نامه بفرستیم به باشگاه که این علیزاده رو اخراج کنن
اقا جدول خودمون هم فکر کنم هیچ تغییری نکرد
میشه یکی تمام بازی های استقلال رو تاپایان فصل بزاره و بگه میزبان یا میهمان.
بازی تیمای دیگه الان دقه چنده؟
پس از کسب نتيجه مساوي در دربي66
هواداران استقلال عليه فدراسيون شعار سر دادند
گزارش سرويس ورزشي برنا، دقايقي پيش جدال تيم هاي پرسپوليس و استقلال در ورزشگاه آزادي براي پنجمين بار پياپي با تساوي 1-1 خاتمه يافت؛نتيجه اي که خشم هواداران استقلال را برانگيخت.
اين تماشاگران با سر دادن شعار "فوتبال با سياست نمي خواهيم" اعتراض خود را نسبت به نتيجه کسب شده ابراز کردند.
گفتني است پيش از اين شايعه شده بود که تساوي هاي اخير در دربي پايتخت بنا به مصلحت رقم مي خورد.
خفه شو مرتیکه بی شعور... نتیجه دلخواهتو گرفتی...نقل قول:
بچه ها کل کل نکنید بزارید خوش باشن با این مساوی... آخه بنده خداها این فصل چیزی برای دلخوشی نداشتن. بزارید افتخار کنن با صدرنشین لیگ مساوی کردن... خوشحالی هم داره دیگه. نداره ؟ قهرمانی این فصل لیگ مال ماست...
آفرین...........نقل قول:
حیف شد داشتیم می بردیم ...
ولی فدای سر همشون ، ما که صد در صد قهرمانیم پس بی خیال این مساوی ...
مهم بازی کردن تیم بود که استقلال بهتر بود و گلش هم قشنگ بود...
گل لنگی ها هیچ ارزشی نداشت فقط دلخوشی بود
دوستان من ترسم از صبا قم هستش!
وگرنه همونقد كه پيام ما رو تهديد ميكنه پرسپوليس هم ميكنه!
just جباری :27:
پرسپولیسی ها اومدن اینجا ببینن چه خبره !
-- -- -- --
صبا هم هیچی نیست
سردار رجب زاده:2::2:نقل قول:
همه اونایی که همیشه مصلحت اندیشن و بازی رو به تساوی میکشن:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
یکی از بچه های لنگی می گفت : با این بازی واقعا به تیممون تو آسیا امیدوار شدم !!! مطمئنم وینگادا میتونه مفید باشه...
خیلی خنده داره ها ... آخه به چیه تیمشون امید دارن ؟!!
اینو نیگا تورو خدا ! از کدوم موقعیت 100 درصد صحبت میکنه ! 100 درصد همه دسته استقلال بود !نقل قول:
وينگادا: موقعيتهاي صد در صد را برابر استقلال از دست داديم
واقعآ برای فدراسیون متاسفم که میاد دخالت می کنه و بازی رو به تساوی می کشونه.
حرکت بسیار نا امید کننده ی علیزاده،از قبل برنامه ریزی شده بود.
اگه قشنگ دقت کرده بودین،کاملآ رو به داور و از روی عمد،توپ رو با دست زد تا بازی به تساوی کشیده بشه.
خودشونم اعتراف کردن که همین مساوی هم به سرشون زیاد بود.نقل قول:
وينگادا عنوان كرد: استقلال هم نشان داد كه چرا تا حالا صدرنشين ليگ برتر ايران است.
بچه ها به نظرتون تعویضهای قلعه نوعی درست بود ؟
نقل قول:
بنده خدا ها چه قدر خوشحالن :27:
البته طبیعی ه از اینکه با قهرمان لیگ مساوی کردن خیلی خوشحالن
هر چند رقیب اصلیشون پیام خراسان ه :31:
همه دوستان دست به دعا بشین از خدا بخواهیم این علیزاده از این تیم بره.حالا یا مصدوم بشه یا اخراج بشه یا پاش بشکنه یا بلایی سرش بیاد دیگه تو این نبینیمش هر موقع حتی رو نمیکت میبینمش حالم از فوتبال بهم میخوره.
آخرین نتایج سایر بازی ها چی شد اگه اطلاع دارین بزارین
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
رقابتهاي هفتهي بيست و ششم ليگ برتر فوتبال ايران پس از تساوي داربي 66 با پيروزي صباي قم و سپاهان همراه شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ادامهي رقابتهاي هفته بيست و ششم ليگ برتر فوتبال ايران پنج ديدار در روز جمعه (امروز) برگزار شد كه پس از تساوي داربي 66 استقلال و پرسپوليس؛ ابومسلم خراسان و مس كرمان نيز در مشهد به نتيجهي تساوي يك بر يك رضايت دادند.
در دقيقهي 70 جان وينگودي براي ابومسلم و ادينهوف در دقيقهي 72 براي مس كرمان گلزني كردند.
ديدار تيمهاي سپاهان اصفهان و راه آهن نيز با پيروزي دو برصفر سپاهان همراه شد. محرم نويدكيا و عماد رضا در دقايق 17 و 61 گلهاي سپاهان را به ثمر رساندند.
در ادامهي موفقيتهاي تيم سايپا با محمد مايليكهن اين تيم در ورزشگاه خانگياش در برابر ذوب آهن اصفهان موفق به كسب يك پيروزي با ارزش شد و توانست با تك گل صابر ميرقرباني در دقيقهي 42 شاگردان ابراهيمزاده را شكست دهند.
ديدار تيمهاي صباي قم و داماش گيلان نيز با تساوي دو بر دو همراه شد. محمد نوري و فريدون فضلي در دقيقهي 4 و 55 براي صبا گلزني كردند. گلهاي داماش نيز در دقيقهي 71 و 86 به ثمر رسيد.
پس از پايان بازيهاي هفتهي بيستوششم ليگ برتر فوتبال ايران، تيم استقلال تهران با 53 امتياز در صدر جدول قرار دارد و تيمهاي ذوبآهن و پرسپوليس نيز با 47 و 44 امتياز در ردههاي دوم و سوم قرار گرفتهاند.
برق؛ داماش و پيام نيز با 22؛ 19 و 19 امتياز همچنان قعرنشينان ليگ برتر هستند.
عزیز یک مقدار فکر کنی میفهمی چرا طرف به تیمشون امیدوار شدهنقل قول:
اگر هر تیمه دیگه ای هم جلوی قوی ترین تیم اسیا مساوی میکرد به اینده امیدوار میشد
آخرین تایج بقیه بازی ها رو کسی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز تو 3 تا پست قبلتر گذاشم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
رقابتهاي هفتهي بيست و ششم ليگ برتر فوتبال ايران پس از تساوي داربي 66 با پيروزي صباي قم و سپاهان همراه شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ادامهي رقابتهاي هفته بيست و ششم ليگ برتر فوتبال ايران پنج ديدار در روز جمعه (امروز) برگزار شد كه پس از تساوي داربي 66 استقلال و پرسپوليس؛ ابومسلم خراسان و مس كرمان نيز در مشهد به نتيجهي تساوي يك بر يك رضايت دادند.
در دقيقهي 70 جان وينگودي براي ابومسلم و ادينهوف در دقيقهي 72 براي مس كرمان گلزني كردند.
ديدار تيمهاي سپاهان اصفهان و راه آهن نيز با پيروزي دو برصفر سپاهان همراه شد. محرم نويدكيا و عماد رضا در دقايق 17 و 61 گلهاي سپاهان را به ثمر رساندند.
در ادامهي موفقيتهاي تيم سايپا با محمد مايليكهن اين تيم در ورزشگاه خانگياش در برابر ذوب آهن اصفهان موفق به كسب يك پيروزي با ارزش شد و توانست با تك گل صابر ميرقرباني در دقيقهي 42 شاگردان ابراهيمزاده را شكست دهند.
ديدار تيمهاي صباي قم و داماش گيلان نيز با تساوي دو بر دو همراه شد. محمد نوري و فريدون فضلي در دقيقهي 4 و 55 براي صبا گلزني كردند. گلهاي داماش نيز در دقيقهي 71 و 86 به ثمر رسيد.
پس از پايان بازيهاي هفتهي بيستوششم ليگ برتر فوتبال ايران، تيم استقلال تهران با 53 امتياز در صدر جدول قرار دارد و تيمهاي ذوبآهن و پرسپوليس نيز با 47 و 44 امتياز در ردههاي دوم و سوم قرار گرفتهاند.
برق؛ داماش و پيام نيز با 22؛ 19 و 19 امتياز همچنان قعرنشينان ليگ برتر هستند.
این بازی به خاطر مسایل غیر فوتبالی ای که بر اون حکم فرماست نباید از لحاظ فنی انالیزش کردنقل قول:
خب ذوب آهن هم که باخت وما یک امتیاز فاصله گرفتیم ...
دوستان من حاضرم نارنجک به خودم ببندم و علیزاده رو بغل کنم... :31:
بابا اینطوری نگو ...نقل قول:
سرم وحشتناک درد میکنه!
اخه به چه امیدی قلعه نویی علیزاده را اورد توی زمین؟
5 امتیاز را این علیزاده از ما گرفت.
حالم داره بهم می خوره از این فوتبال.
تیم گند زده بود. جلوی اشغال ترین تیم لیگ برتر مساوی کردیم.
بچه ها این عماد کجاست ؟ همیشه وقتی تاپیک شلوغ میشه ، نیست !
بازی با فجر چند روز دیگست ؟
والا منم دارم سرم میترکه .نقل قول:
خدایااااااااااااا شر این علیزاده را از سر ما دور بگردان. الهیییییییییی آمینننننننننن.
همین لحظه که گفتی صبا مساوی کرد :31:نقل قول:
فقط ذوب آهن حریف اصلی ماست ...نقل قول:
شكست ذوب آهن و توقف صبا و مس به سود استقلال
چهارشنبه با فجر بازی داریم :21:نقل قول:
روز چهارشنبه 30/10/87 تو شیراز .نقل قول:
بابا این علیزاده ارزشش رو نداره! :31:نقل قول:
بچه ها بازی آخر فصل قبل رو که پرس پولیس به صورق تصادفی دقیقه 97 قهرمان شد رو یادتون هست؟
امروز هم که دقیقه 93 علی زاده با یک حرکت بچه گانه پنالتی داد که کاملا تصادفب بود.
به نظر من که هیچتصادفی اتفاقی نیست.
از این به بعد با خودم عهد میکنم که یا بازی استقلال و پرسپولیس رو نبینم یا بدونم که همیشه مساویه که الان مجبور نشم از سردرد به خود بپیچم. و مسیولینی که با مصلحت بازی رو به مساوی میکشن از دور به این همه هوادار بخندن.
مسولین ورزش وبزرگتراشون:2::2::2::2::2::2::2::2::2:: 2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
ناراحت نباش این هم بگذرد :46:شاید توفینال جام حذفی تلافی کردیم خداراچه دیدی :46:شاید هم توجام باشگاهها به هم خوردیم :5:نقل قول: