این دکمه A کم کم داره اپیدمی میشه هان!نقل قول:
یکی از دسته های منم همینجوریه...
این دکمه A کم کم داره اپیدمی میشه هان!نقل قول:
یکی از دسته های منم همینجوریه...
کابل vga را باید جدا تهیه کرد ؟؟؟
تو خود جعبه ی xbox نیست؟؟؟
کلا چه لوازمی تو جعبه ی xbox باید باشه؟؟؟ :20:
دوستان کی halo reach رو داره میره جلو؟ چطوره بازی؟:8:
به نظر من كه اصلا نخريد.خيلي ضعيفه!!نقل قول:
من نيم ساعت بازي كردم بيخيال شدم
خوب هیلو همیشه گیم پلی اش مدنظر نبوده.داستان چطور پیش میره؟نقل قول:
آقا لطفا در مورد بازی اینجا بحث نکنید و برید تو تاپیک خودش
هیلو واس خودش تاپیک داره:10:نقل قول:
میگم بچه ها من دستگاهم رو روزی 17 18 بار وصلش میکنم و میکشمش از برق این کار مورد نداره؟خراب نمیشه پاور دستگاه؟:18:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=381412
والا اصلا بازيش يه جوريه!! اصلا آدم دلش نميره ديسك رو بزاره تو كنسول! داستانشم تخيلي!! واسه سال 2500!نقل قول:
اين نظر شخصي منه شايد ديگران دوسش داشته باشن.من كلا خيلي سختگيرم و هر بازي رو انجام نميدم.مثلآ از Gta 4 و Red Dead و Toy Story :31: و Mafia خوشم اومد اما خداييش اينو نه!! تو تاپيكشم گفتم اما همه گير دادن بهم! البته اينا همه بستگي به سليقه ي گيمر داره.شايد شما خوشت بياد.
دوستان اين يه بحث كلي بود.من تاپيكش رو ميدونم.با تشكر
آقا خودش تاپیک داره!!!!!!!!!!!!!:19::19:نقل قول:
نقل قول:
جواب منو کسی ندادا !!! :19:
راستی یه سوال دیگه
حداقل و حداکثر حجم بازی های xbox چقدره؟؟؟
شما لطف كن و اسپم نده!! 2 تا پست بالاتر همين حرف رو گفتي اما من گفتم حرفم كلي بود نه فقط راجب اون بازي خاص.حرفم راجب چند تا از بازي هاي كنسول 360 بود و اين تاپيك هم بحث هاي كنسول 360 هست دوست عزيز.من توصيه اي داشتم واسه دوستاني كه 360 دارن و چون خيلي از دوستان به اين تاپيك سر ميزنن من راجب اون چند تا گيم گفتم.نقل قول:
آخر پست رو بخون شما.قسمت بولد پست قبلم!
سلام به همگی دوستان ، بچها من یه دسته xbox داشتم سیم دار بعد این تبدیل usb داشت. خودش فیشش گرده یه تبدیل کوچیک usb رو خودش بود که وصل میشد بهش بعد به xbox میخورد اون usb یا به رایانه . حالا من اون کابل رو گم کردم ، گیر میاد اون تبدیل ؟ شما آقا میثم دارین ؟
سلام دوستان
من می خواستم Xbox arcade بگیرم یه چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید :
1 - آیا امکان نصب هارد اکسترنال وسترن 300 گیگابایتی به دستگاه هست ؟
2 - آیا امکان نمایش فایل های ویدئویی مثل DIVX در دستگاه (از روی هارد) هست ؟ آیا زیر نویس ها رو هم نمایش میده ؟
3 - فرق arcade و Elite همون هارد هست فقط ؟
4 - هنگام خرید به چه نکاتی باید توجه کنم ؟
5 - در تهران کجا رو پیشنهاد می کنید برای خرید که هم مطمئن باشه و هم قیمت هاش خوب باشه ؟
6 - بعد از خرید کار خاصی باید کرد ؟ آپگرید یا کپی خور یا ...
ببخشید من تازه کارم و کلا تجربه ای در این زمینه ندارم , می خوام این دستگاه رو برای یکی بخرم لطفا منو راهنمایی کنید.
salam
چه موقع باید باتریهای دسته رو عوض کرد؟منظورم اینه که چند تا خط ازش مونده باشه از 4 خط باید عوضش کرد؟
من یه باتری شارژیه sony مال چند سال پیش داشتم زدم به شارژ و گذاشتمش تو دسته ولی بعد از 10 دقیقه بازی یکی از خطهای دسته ام کم شد.
به نظرتون دسته ام آسیب نمیبینه؟
نه عزیزم هیچیش نمیشه ، وقتی دیگه باطری نتونست دسته رو روشن کنه و کلا پکید عوضش کنید .نقل قول:
---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------
نقل قول:
1 - خیر نیست ، فقط از 32 گیگش میتونید استفاده کنید .
2 - خیر از روی هارد خود دستگاه نمیشه ، اگر فرمت زیر نویس IDX/SUB باشه ، بله نشون میده .
3 - هارد و هدفون و رنگ
4 - تا جای ممکن کنسول چینی نباشه ، تولید 2009 به بعد باشه ، بردش جاسپر باشه ، شماره سریال کنسول و جعبش یکی باشه . ترجیحا آکبند باشه .
5 - همه میگن فتحی :31:
6 - اگر کپی خور نباشه ، بله باید کپی خورش کنید . بدید بیرون براتون انجام میدند .
فتحي خودش كپي خور هم ميكنه :دينقل قول:
پاساژ لباف
همینی که ایشون میگه ، چون ما اینجا امکانات نداریم باید خودمون دست به کار شیم .نقل قول:
یه اندی کولین بود که اون رو هم پلیس به خاطر هَک کردن کنسول دستگیر کرد :41:
کابل VGA رو جدا باید تهیه کنید.نقل قول:
تو جعبه هم کابل Component و پاور و یک دسته و هدفن (Elite) هست.
حجم بازی ها هم از 3 گیگ هست تا حدودا 20 گیگ .
سلام برو بچس!
اگه دیده باشید تو راهنمای دکمه های بازی h.a.w.x یه جایی نوشته LB و RB رو که با هم بزنی voice command فعال یا غیر فعال میشه.
میخاستم ببینم کسی خبر داره قضیه این چیه؟
خیلی دوست دارم ببینم چطوری استفاده میشه!
مگر فقط 16 گیگ قابل استفاده نیست ؟؟؟ 32 گیگ ؟؟ :18:نقل قول:
الان که همه اجناس چینی هستند !!
حد اکثر 32 گیگ ، ولی برای هر پورت USB میشه 16 گیگ . البته یه سری کلک هم هست ولی فایده نداره .نقل قول:
مگه کنسولهای اونجا ساخت کدوم کشوره
حذف شود ...............
ساخت کشور دوست و برادر عزیز ، چین . یه زمانی آمریکاییش گیر میومد دیگه گیر نمیاد .نقل قول:
فکر کنم برای شبکه بازی کردن باشه:20:نقل قول:
آقا چی شد این ه*ک%ر$های محترم روششون رو بیرون دادن(ه*ک% جدیدرو میگم)
دوستان امروز داشتم فیفا بازی میکردم تو مود منیجر مود بعد از پایان بازی دستگاه هنگ کرد
با eject هم مشکل حل نشد و این موضوع یکبار دیگه هم پیش اومد.
تا به حال هم دستگاه 4 5 بار اینطور شده بود (تو بازیای دیگه و یه بار هم تو داشبورد و دقیقا پس از شناسایی دیسک)
به نظر شما این مشکل خیلی مهمه؟
الایت جاسپر
وضعیت عمودی
جریان هوا هم خوبه
این مشکل بعد از ساعتها بازی پیش نیومده و کمتر از نیم ساعت بازی کرده بودم
با تشکر
دوستان اختلاف قیمتی که بین مغازه های مختلف در مورد 360 هست حاکی از چیه ؟ به خواطر جنسشون هست یا طرف میخواد بندازه؟ مثلا یه جا الیت رو میده 350 جایی دیگه 380
طرف میخواد بندازه تو ایران همشون چینی ان سفارشی به زور میارننقل قول:
نه آقا این مشکلم به قول خودت عمومیه.مشکلی نیستنقل قول:
همه 360 ها هنگ میکنن و همینطور ps3.
اگه همون لحظه که تو داشبورد دور درایو میره بالا وارد بازی بشی 50% کنسول هنگ میکنه من امتحان کردم:31:
سلام
میخوام باتری شارژی بخرم.بین دو تا موندم:sony بخرم یا energyzer??
اصلا شارژی بخرم خوبه یا معمولی؟
بعد مدلهای این دوتارو هم که گفتم بگید، و کدومش از همه بهتره؟ .مرسی
سلام.سونی قلابیش خیلی خیلی خیلی زیاد هست. بهتره انیژایزر بخرید.نقل قول:
سلام
میخوام باتری شارژی بخرم.بین دو تا موندم:sony بخرم یا energyzer??
اصلا شارژی بخرم خوبه یا معمولی؟
بعد مدلهای این دوتارو هم که گفتم بگید، و کدومش از همه بهتره؟ .مرسی
بستگی به خودتون داره اگه از روزی ۵ ساعت بیشتر بازی میکنید شارژی بخرید
سلام دوستان..میخوام کارت گلد لایو یک ساله بگیرم میخواستم بدونم میشه گفت که از خارج برام بیارن(سوئد)
یعنی ریجن و چیز خاصی نمیخواد مثل ماکروسافت پوینت؟؟؟؟
نه فک نکنم چون پشتش یه کده اونو میزنی تو قسمت reedeem codeنقل قول:
چون من خودم از خارج ماکروسافت پوینت گرفتم و پشته چت برام کدشو دادن و من زدم حتی پست کردن هم لازم نیست چون فقط یه کده
سلام بر دوستان گرامي و گل گلاب!(خيلي خوشحالم=امضا رو بخونيد)
يه سوال داشتم عزيزان.من تو يكي 2تا بازي كه ميرم به نظرم تصوير خيلي تار هست.مي خواستم بدونم اين تنظيم اسكرين از روي داشبورد هست يا تو خود بازي؟
سپاس فراوان
باتری های سونی اونایی که تو نمایندگیش میفروشن (سونی سنتر)امکان داره تقلبی باشه؟؟؟نقل قول:
بعضی بازی ها آره تارن شما به تنظیمات بازی برید فکر کنم حل بشهنقل قول:
راستی میشه هارد رو در آورد رفت لایواون موقع اگه بن بشیم هارد نمیپره درسته یا نه؟
نه نه اونا که حتمی اصل هست.نقل قول:
باتری های سونی اونایی که تو نمایندگیش میفروشن (سونی سنتر)امکان داره تقلبی باشه؟؟؟
سلام دوستان چندتا سئوال دارم که ممنون میشم اگر پاسخ بدین
1. من چند روزی هست که xbox 360 arcade خریدم ، خیلی ها می گن اگر جاش خوب باشه اصلا نباید ازش گرما بیاد بیرون می خواستم بدونم این صحت داره؟ چون ماله من الان باد زیاد گرمی نمیده می خوام بدونم این طبیعه ؟
2. افت فریم های که در بازی red dead redemption پیش میاد طبیعیه یا کنسول من مشکل داره ؟
3. دوستم از این استفاده میکنه آیا نیاز هست منم بگیرم یا تاثیری نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.
بنظرم طبیعی باشه برای منم میشه ، بیشتر مواقعی که توی جنگلی یا داره بارون میاد .نقل قول:
2. افت فریم های که در بازی red dead redemption پیش میاد طبیعیه یا کنسول من مشکل داره ؟
سلام ...
من یک بازی دانلود کردم وقتی رایتش کردم توی DVD دستگاه نمیتونه بخونتش .
برای رایت کار خاصی باید انجام بدیم ؟!
اینم تستش با ABG360 :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5396612&postcount=94
ممنون ...