تشکر کردن از حتی یک کار کوچولو نشون دهنده قدرشناسی هست حالا یک کار بزرگی که شما انجام دادید که حداقل توی این چند مدتی که اینجا هستم نمونه ش رو ندیدم بسیار جای تشکر از شما داشت
نقل قول:
منم خودم قدری شک داشتم اما هرچه بیشتر میگذره بیشتر مطمئن میشم که اصله
از شما هم بابت زحماتتون ممنونم راستی یه بار دیگه با HJE350 موزیک گوش دادم به نظرم براحتی EP-830 رو جا میذاره،حیف که تو ایران اینقدر محجوره!
حالا شما هم هی دل ما رو آب کن (:
آخه نصف شبی پاناسونیک از کجا پیدا کنم (:
نقل قول:
من فقط یک سوال داشتم چرا هزینه ی کمر شکنی برای هدفونی دادید که صرفا یک برند همه چیز سازه نه یک برند حرفه ای هدفون ساز
توی این مورد که سونی برند هدفون ساز نیست چندان با شما زیاد موافق نیستم چون می تونید خیلی ساده گذشته سونی به خصوص در زمینه هدفون رو بدست بیارید که تا اندازه زیادی با نظر شما فاصله داره
نقل قول:
(مثل بی اند دبلیو که تو خیلی از رویوو ها یک ابر سازنده ی محصولات حرفه ای صوتی محسوب میشه که متاسفانه نه نمایندگی داره اینجا نه فرضا که داشت با اون قیمت های بالا حتی میتونستم بش فکر کنم!) من از قدیم که واکمن و سی دی من تو بازار غالب پلیرهارو تشکیل میداد از محصولات مختلف سونی،پاناسونیک،مرحوم آیوا و... چون علاقه داشتم مدلهای زیادی رو تست میکردم خودم راجب سونی این نظرو داشتم که کیفیت خوب اما بی خودی گرون(نه به اندازه ی کیفیت) داره و بیس قوی و تفکیک معمولی رو از واکمن ها و سی دی من هاش گرفته تا مینی های فای کامپوننت هاش داشت به عبارت بهتر فقط واسه ترکوندن مناسب بود، واسه تکنو عالی بود ولی مید خوبی هیچ وقت نداشت(نظر شخصی خودم)
درباره کیفیت مید با شما موافق هستم این ایراد سونی شاید باشه اما جنس صدای سونی هست دیگه
نقل قول:
به هرحال برام سواله که چرا باید یک و خورده ای برا سونی بپردازید؟ آیا صرفا جهت یک تجربه ی شنیداری این اقدام رو کردید و یا علت دیگه ای داشته،خوش حال میشم پاسخ یوزر حرفه ای چون شما رو برای انتخاب و این هزینه ی سنگین برای برندی چون سونی رو بدونم! با تشکر :11:
کمی درباره این هدفون توی پست قبلی توضیح دادم اما قیمت اولویتم نیست بلکه اول کیفیت صدا و دوم کیفیت ساخت و در آخر قیمت، اون هم معمولآ پرداخت میشه
به هر حال سورس خوب دارم + چند تایی آمپ که Rezaomido زحمت ساختشون رو از چندین سال قبل کشیده بود تا به امروز (متخصص طراحی مدارات میکرو الکترونیک هست ایشون با بیش از یک عدد دو رقمی سال تجربه مفید و عملی هر چند که از نزدیک ایشون حدود 27 سال بیشتر نداره ولی سن واقعیش یه کوچولو بالاتره) + یک عالمه هدفون خوب و بد، بی کیفیت و با کیفیت، سوخته و نیمه سوخته ، شکسته و سالم، حتی آکبند و حتی هدفونهایی که 1 ساعت هم ازشون استفاده نکردم حتی هدفونهایی که ارزش گفتن ندارند که اونها رو دارم یا پول بابتشون دادم حتی هدفونهایی که اسم ندارند حتی هدفونهایی که چند سال پیش از رده خارج شدن + یک جفت گوش خوب آموزش دیده تخصصی + یک علاقه به شنیدن واقعی صداها و هر آنچه صدا اسمش هست + یه عالمه امید و آرزوی رویایی که توی ذهنم باهاشون زندگی میکنم
حالا به نظر شما جمع اینا ارزش 1 میلیون رو ندارند پس هدفون بعدیم رو چی میگید که هزینه اون . . .
در آخر روش انتخاب و خریدم اینطوره:
1. تمام برندهای هدفون ساز رو جستجو میکنم که محصولات آینده اونها چه مشخصاتی داره و کی قراره وارد بازار بشه و زمان معرفی اونا کی هست و قیمت تمام شده اولیه چند هست
2. بهترین محصولات فعلی همون برندها رو نگاه میکنم از هر نظر که چه مشخصات صوتی دارند پارامترهای مختلف اونها چی هست
3. برندهایی که نزدیک به تاریخ معرفی هستند سمتشون نمیرم (بعدآ میگم)
4. برندهایی که بیش از چند ماه از تاریخ تولید اونها گذشته به ترتیب برای انتخاب مدل مناسب جستجو میکنم
5. برندهایی که مدل تازه معرفی شده دارند اونها رو هم نگاه میکنم
6. حالا از بین این اطلاعاتی که بدست اومده تصمیم میگیرم که حالا:
a. آیا وقت مناسب خرید هست؟
b. آیا هدفون مناسب برای خرید وجود داره؟
c. محصولات آینده مشخصات بهتری نسبت به موجودی دارند؟
d. مدلهای Limited برای فروش وجود داره؟
e. از بین هدفونهای موجود آیا با هدفونهایی که دارم صداشون همخوانی داره یا در یک رده هستند؟
f. سورس مناسب برای اون هدفون رو دارم؟
g. هدفون جدید صرفآ جایگزین یک هدفون دیگه خودم باید باشه یا مکمل؟
H. دوست یا آشنایی هست که برام تهیه کنه؟
i. نمایندگی توی اون کشور مورد نظر که دوست یا آشنا هست وجود داره؟
j. موجودی نمایندگی رو ازشون از طریق ایمیل سوال میکنم همینطور هزینه مجموع مثل کرایه رفت و امد و فاصله دقیق محلی که آشنا اونجا ساکنه تا محل فروشگاه رو از توی گوگل پیدا میکنم تا بتونم کروکی به اشنا بدم و اگه خیلی دور باشه که توی یه کشور دیگه اینکار رو با دقت تکرار میکنم
k. سعی میکنم تمام شماره های تماس رو به آشنا بدم تا بتونه با اونها تماس بگیره و روز قبل و همون روز خرید معمولآ همزمان با فروشگاه از طریق ایمیل هماهنگی رو انجام میدم تا با مشکلی برنخورم
l. در صورتیکه نمایندگی موجود نداشت از نمایندگی آدرس فروشگاهی که موجود داشته باشه میگیرم و با اونها هماهنگی رو انجام میدم
m. برای پرداخت معمولآ دو برابر مبلغ تمام شده رو به حساب آشنا واریز میکنم تا هم اینکه نوسانات کوتاه مدت ارز هزینه ها رو بالا نبره و هم اینکه آشنا رو به دردسر نندازم و اون با خیال راحت خرید کنه
n. سعی میکنم صبر کنم و هزینه پست ندم تا اینکه هدفون رو آشنا با خودش بیاره ولی اگه خیلی فشار به مغزم اومد چاره ای نیست 100 دلاری هم بابت پست میدم
o. موقع تحویل گرفتن هدفون تنها کاری که از دستم برمیاد تشکر از آشناست و این حکایتی هست که سالهاست همینطور ادامه داره و خواهد داشت آخه یه لذتی خاص داره استرس و نگرانیش و صبر عذاب آورش
شما هم موفق باشید.