سلام دوستان ببخشید فکر کنم سرور سایت مشکل داره چون ارسال های من رو بالا نمی یاره و گیر میکنه فردا سعی میکنم دوباره امتحان کنم امروز چندین بار ارسال کردم ولی همش سایت میزد تعداد درخواست ها بالا هستش و قطع میشد امید وارم فردا مشکلی ایجاد نشه
Printable View
سلام دوستان ببخشید فکر کنم سرور سایت مشکل داره چون ارسال های من رو بالا نمی یاره و گیر میکنه فردا سعی میکنم دوباره امتحان کنم امروز چندین بار ارسال کردم ولی همش سایت میزد تعداد درخواست ها بالا هستش و قطع میشد امید وارم فردا مشکلی ایجاد نشه
سلام بالاخره من تونستم بیام بالا و امید وارم دوباره مشکلی ایجاد نشده تا بتونم مطلب رو به صورت کامل ارسال کنم.
اولین تست ما مربوط به دو گیرنده سما و ایستر بود که امیدوارم مطلب خوبی شده باشه و مورد پسند شما کاربران گرامی قرار بگیره فقط قبلش باید چند تا نکته رو بگم:
من این محصولات رو فقط بر اساس کیفیت و امکانات و سخت افزار هاشون دسته بندی کردم و کاری هم به تبلیغ یا حرف فروشنده ها نداشتم واسه همین شاید با حرف هایی که از خیلی از فروشندگان و دوستان خودتون میشنوید فرق کنه من کلا سعی کردم همه موارد رو تست کنم و چیزی رو از قلم نندازم
چون سرم خیلی شلوغه احتمالا نقد و بررسی بعدی حدود دو سه هفته طول میکشه ولی همه موارد رو تا جایی که بتونم و بودجه اجازه بده تست میکنم
تذکر:کلیه حقوق این مطلب برای انجمن تخصصی دیجیتال(دیجی دان) و بنده علی احمدی محفوظ می باشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از مدیران خواهش میکنم این پست و منبع را پاک نکنن
با تشکر
برترین های ایران:
سما و ایستر
به نظر شما بهترین گیرنده دیجیتال ایران کدام است؟
نقد و برسی ما را مطالعه کنید
........
......
....
...
..
.
اولین دوره انتخاب بهترین گیرنده دیجیتال ایران در دیجی دان
این نقد و بررسی هدیه دیجی دان به اعضای انجمن p30world
هر دو دستگاه های جمع و جوری هستن و اندازه هردشون مناسب هست مخصوصا واسه میز های تلویزون امروزی که جای زیادی نداره البته با توجه به پیشرفت الکترونیک و کوچک شدن محصولات الکترونیکی میتوان گفت بازم دستگاه های بزرگی هستن و اندازه مناسبی برای کاربر ایرانی دارن (نمیدونم چرا کاربر ایرانی محصولات بزرگ رو محصولاتی با کیفیت میدونن این موضوع را بارها و بارها باهش برخورد داشتم در صورتی که در حال حاظر با پیشرفت علم محصولاتی با همین کیفیت را میتوان در اندازه ای کوچکتر از کف یک دست هم تولید کرد پس بهتر است عقاید خود را در باره محصولات کوچک و جمع و جور عوض کنیم )
اندازه دستگاه ها:
سما: 220*135*40MM
ایستر: 38*180*220
تذکر:برای تست هر دو دستگاه از آخرین آپدیت های محصول اضافه شد
ورودی ها و خروجی ها:
هر دو دستگاه ورودی و خروجی آنتن دارند
هردو خروجی hdmi ورژن 1.3 دارن که جرو با کیفیت ترین خروجی ها هست
هردو خروجی کامپوننت و کامپوزیت دارن
هر دو خروجی صدای دیجیتال دارن
هردو خروجی و ورودی usb 2.0 دارن که از سرعت قابل قبولی برخور دار هستش
پنل جلوی هر دو دستگاه کلید های اصلی رو داره که در مواقع خاص خیلی به درد میخوره(هر دو 7کلید)
امکانات کلی:
امکان ضبط یک شبکه هم زمان با نمایش شبکه دیگر
سازگار با ----T و استاندارد ایران
سازگار با MPEG 4و H.264/AVC تلویزیون دیجیتال
گيرنده امواج VHF وUHF و داراي خروجی لوپ rf
پشتیبانی از زبان فارس در منو و تله تکس و epg
تیونر دریافت فرکانس، حساسیت تغییرات انتن ،سرعت تعویض کانال
ایستر:تیونر قویتر با حساسیت بیشتر به نحوی که در اثر تغییرات آنتن جابه جایی، افزایش طول کابل انتن استفاده از اتصالات،ایجاد سیم پیچ و... هیچ تغییری در کیفیت سیگنال دستگاه اعمال نشد و به صورت مداوم روی 100 درصد به صورت ثابت باقی ماند
با آنتن اکتیو مخصوص گیرنده های دیجیتال تست شد:نتایج ثابت ماند و همچنان کیفیت سیگنال روی 100 بود
با انتن های اکتیو سقفی(آنتن هایدا)بدون بوستر و با استفاده از فعال کردن قدرت گیرندگی نتایج ثابت ماند و کیفیت روی 100 ثایت ماند
سرعت تعویض کانال:کمتر از 2ثانیه بعد از تعویض کانال تصویر نمایش داده میشد و با یک مکث کوتا تصویر نمایش داده میشد در مجموع میشه سرعت تعویض کانال رو حدود2.5 تا 2.8 در نظر گرفت
سما:تیونر از کیفیت قابل قبولی برخور دار هست ولی حساسیت دستگاه رقیب رو نداشت ولی از دستگاه هایی که جزو گروه دوم حساب میشوند کیفیت بالاتری داشت و میشه گفت حق ورود به گروه اول رو داشت
سرعت تعویض کانال حدود 3.7تا 4 ثانیه البته این مورد سما رو نسبت به گیرنده های گروه دوم و یا پایین تر ضعیف تر نمیکنه بلکه توی تعویض کانال نسبت به اون ها برابر هست و مزیتی نداره
نرم افزار و امکانات دستگاه ها:
نرم افزار هر دو بر اساس ecos هست که توسط شرکت سازنده چیپ ست طراحی شده و هردو هم کمی از حالت دیفالت خارج شده
هر دو از چیپ ست msd مدل 7818 استفاده میکنن با سرعت پردازش 550mhz
ایستر تیونر و سخت افزار قویتری داشت نسبت به سما که این قابلیت در مدیا پلیر کیفیت تصویر و صدا و سرعت تعویض کانال مشهود بود البته ما دستگاه با پردازنده 550mhz زیاد داریم ولی مشکل اصلی اینه که در سایر گیرنده ها فقط پردازنده قوی شده و سایر قطعات توجه نشده ولی به هرحال این دو دستگاه باز هم بهترین سخت افزار موجود رو دارند میشه روشون به عنوان بهترین های ایران حساب ویژه ای باز کرد
امکانات نرم افزاری هر دو تقریبا یکسان بود
هردو نمایشکر ساعت و کانال داشتن
لوازم جانبی همراه گیرنده های:
ریموت-کابلav –کابلhdmi-دفترچه راهنما
ریموت ایستر:49دکمه
ریموت سما:44 دکمه
فاصله و حساسیت ریموت ایستر به اندازه کافی خوب و قوی بود و حتی مواقعی که جهت کنترل اشتباه بود هم به راحتی کار میکرد اما در مورد سما متاسفانه ریموت باید مستقیم جلوی دستگاه گرفته بشه که زیاد خوشایند نیست و این حالت سما بیشتر شبیه گیرنده های درجه پایین بود که البته باید بررسی بشه ببینیم ایراد از ریموت هستش یا ir گیرنده
کیفیت کنترل ها خوب بود از لحاظ اندازه ایستر ریموت کوچکتری داشت ولی در هر دو به راحتی میشد از امکانات ریموت استفاده کرد از مزایای ریموت های این دو دستگاه جمع بودن امکانات شبیه هم در یک قسمت بود که کار با گیرنده و مدیا پلیر را راحت کرده بود
سرعت تست تله تکس:تله تکس در هردو دستگاه با سرعت باز میشد واصلا نیاز به کد گشایی ایجاد نشد
پشتیبانی:
شرکت سما کارش رو با بلوسنس و الکومکس شروع کرده و تجربه ارائه محصولات مشابه را داشته و همچنین نماینده های قبلیش محصولات کنونی شرکت را نیز پخش میکنند و میشه گفت نمایندهاش توی مرکز هر استانی وجود داره ولی جای سوال دارد که این ها نماینده فروش هستند یا خدمات پس از فروش را هم ارائه میدن
شرکت پرشیا تا اون جایی که من میدونم قبلا گیرنده ویونا را به صورت محدود در اصفهان پخش میکرد و به تازگی این محصول را وارد چرخه فروش خود کرده البته تا اون جایی که من پرسیدم گویا قبل از سال جدید نیز به صورت محدود وارد شده بوده ولی در بازار زیاد پخش نشده علت چه بوده را من نمیدانم ولی تا اون جایی که میدونم از سال گذشته مشخصاتش تو سایت درج شده بود ولی خبری ازش نبود واسه نماینده فروش که تو سایتش چیزی ننوشته بود ولی فروش اینترنتی داره که من هم به همین صورت خرید کردم
آپدیت:
هر دو شرکت آپدیت محصول خود را برای دانلود گذاشتن که ما برای احتیاط هر دو دستگاه را آپدیت کردیم و سپس تست ها را انجام دادیم.
کیفیت دستگاه:
هر دو دستگاه دارای پنل های فلزی هستند که عموما واسه بازار ایران استفاده میشن
کیفیت مونتاژ قطعات ایستر بالاتر از سما بود
پنل و رنگ ایستر کیفیت بیشتری داشت اما سما در این قسمت ضعف بزرگی داشت و پنلش زیاد جالب نبود و بیشتر شبیه دستگاه های رده پایین بازار بود
کیفیت تصویر و صدای ایستر از سما بالاتر بود که این تو مشاهده فیلم ها و تصاویر با سرعت بالاتر بیشتر محسوس بود
مدیا پلیر:
مدیا پلیر گیرنده های دیجیتال برای کاربران یکی از موارد جالب استفاده هستش و میشه گفت یکی از مهم ترین مزیت های یک گیرنده خوب مدیا پلیر قدرتمند هست
ما فرمت هایی که روی دستگاه ها نوشته شده بود را برای فیلم عکس و موسیقی درست کردیم بعضی هاش رو از قبل داشتیم و برخی فرمت ها رو هم با کانورتور های مختلف درست کردیم که لیست فرمت ها کامل بشه عموما فرمت هایی که خودمون درست کردیم کلیپ بود و فیلم های طولانی را به دلیل زمان بر بودن کانورت و تست استفاده نکردیم.
عکس : فرمت های رایج عکس را هر دو دستگاه باز کردن و مشکلی نداشتن حتی عک سهای حجیم را هم به راحتی باز میکردن و مشکلی از لحاظ نمایش تصویر وجود نداشت
موسیقی: فرمت های صدای مختلف را هم تست کردیم و به صورت کامل توسط هر دو دستگاه پخش شد
یک قابلیت ویژه گیرنده ها این بود که هر دو از پخش اسلاید شو به راحتی پشتیبانی میکردن که این قابلیت واسه کسانی که دوربین دیجیتال دارن و عکس های خانوادگی را روی هارد نگه داری میکنن قابلیت خوب و جالبی هست.
فیلم: فرمت های فیلم در هر دو دستگاه خوب و کامل پخش میشد فرمت های مدیا پلیر فیلم در ایستر به صورت بهتری پشتیبانی میشد و از لحاظ عقب و جلو کردن فیلم مشکلی مشاهده نشد فرمت های زیر نویس در ایستر بهتر پخش شد ولی ما زیر نویس های زیادی برای تست نداشتیم سما از فیلم های ما پشتیبانی خوبی داشت ولی نسبت به ایستر ضعیف تر عمل میکرد در زیر نویس هم ضعیف تر بود و مشکلات خودش رو داشت
درباره فیلم های سه بعدی هم باید بگم من فقط یک کلیپ داشتم که سه بعدی بود و هر دو دستگاه پخش کرد
از معایب هر دو دستگاه ریز بودن فونت زیر نویس هستش که باید از طریق اپدیت درست بشه
البته ما سعی خواهیم کرد این اطلاعات را پس ار تکمیل شدن تست ها در جدولی برای استفاده کاربران قرار بدیم به نحوی که همه گیرنده های قابل مقایسه باشه
نتیجه گیری کلی :
اول از همه دوستان بابت زیاد شدن پست ها پوزش میطلبم فکر کردم این نوع دسته بندی برای مطالعه بهتر باشه تا یه پست طولانی
در این تست من گیرنده های ایستر ، سما ، ایکس ویژن ، فراسو،ویونا و لومکسی را تست کردم که به دلیل مشغله شدید کاری نتونستم همه موارد رو جمع بندی کنم و مطلب رو بنویسم ولی قول میدم زود تر این کار را انجام بدم و بقیه موارد رو هم تست کنم و به صورت جدول در بیارم تا استفاده از اون راحت باشه
بهترین؟
شاید زمان تستی که من برای هر دستگاه در نظر گرفته بودم خیلی فشرده بود ولی باز هم دستگاه های قدرتمند خودشونو زود نشون میدن و مشخص میشه از یه دستگاه چه انتظاری میشه داشت در تست ما گیرنده ایستر که خود من از طریق یکی از کاربران دیجی دان با اون آشنا شدم و میشه گفت یه محصول ناشناخته هستش نسبت به رقبای دیگرش بهتر ظاهر شد البته ما باید از چنین محصولی انتظارات بیشتری داشته باشیم ولی به هر حال ایستر از بیشتر جوانب گوی سبقت رو از رقبایش ربوده بود که این مسئله خود ما را هم دچار تردید کرد که تست ها رو براش بیشتر انجام دادیم تا مطمئن شویم از مزایای این رقیب کره ای گیرنده ها باید به موارد زیر اشاره کرد
*تیونر به شدت حساس و با کیفیت که میشه گفت بهترین تیونر را در بین محصولاتی که ما تست کردیم داشت و باعث شده بود محصول واقعا ایده آل بشه مخصوصا وقتی انتن ها مشکل داشته باشه
*مچ بودن سخت افزار ها با هم به صورتی که بهترین خروجی را برای ما داشت که میشه به سرعت تعویض کانال بالاتر کیفیت تصویر بهتر و سایر موارد اشاره کرد
*ایستر ریموت ساده ولی قوی داشت و بهتر از رقبایش کار میکرد که کار کردن باهاش رو راحت کرده بود
*مدیا پلیر ایستر واقعا عملکرد خوبی داشت و عیب در مدیا پلیر را شاید عدم پشتیابنی از ac-3 بتوان دانست که توی فیلم های ما فقط یک مورد این جور بود ولی این مورد توی دفترچه اشاره نشده بود و حرفی از پشتیبانی از این سیستم صدا زده نشده بود
*کیفیت ساخت ایستر بالا و قابل قبول بود و یه دستگاه جمع و جور با امکانات بالا بود
در مورد ایستر من یه انتقاد دارم و همین جا هم میگم که مدیون دوستان نشم این گیرنده سرعت تعویض کانال خیلی بالایی داره اما بعد از اینکه تصویر میاد فریم اول تصویر چند صدم ثانیه توقف داره و سپس تصویر نمایش داده میشه که این مورد زیاد جالب نیست ولی در مجموع زمان تعویض کانال و زمان همین توقف هم نسبت به سایر گیرنده ها پایین تره و میشه اونو به عنوان زمان تعویض کانال در نظر گرفت که البته باز هم نسبت به سایر گیرنده های زمان کمتری هست
در مورد گیرنده سما:
این گیرنده به نظر من و برخلاف نظر دوستان گیرنده خوب و کاملی بود و میشه اونو جانشین الکومکس دانست دستگاهی که از رقبایش قوی تر بود و اومدن در گروه اول واقعا حقش بود ولی فعلا به دلیل ایجاد جوی نابرابر بین سما و الکومکس که به نظر من توسط ام ویژن جی تی ایجاد شده فعلا در گوشه ای ایستاده و نظاره گر است ولی البته میتوان به مدیران سما امید وار بود که این جو را کنار بزنن
ولی به هر حال در این تست که بین چند گیرنده ذکر شده انجام شد میتوان تنها گیرنده کره ای این مقایسه را به عنوان رده اول جدول و سما را هم به عنوان رده دوم جدول قرار داد و اما در مورد گیرنده های دیگر باید بگم من بعد از بازگشت از ماموریت مجدد نوشتن را آغاز میکنم و سعی میکنم این موارد را دسته بندی شده تقدیم شما دوستان کنم و همچنین شب ها هم در دیجی دان وهم در این انجمن پاسخ گوی سوالات شما باشم
یه نصیحت دوستانه داشتم واسه کسانی که میخوان گیرنده بخرن:
شما وقتی به بازار میرین از قیمت های حدود 60 هزار تومن تا حدود 100 هزار تومن گیرنده می بینید شاید به نظر شما تمام اینها یک کار را انجام بدن ولی باید گفت گیرنده ها درست است که همه تصویر کد شده را دیکد میکنن ولی در این دیکد شدن تفاوت زیاد وجود داره البته باید به سود فروش مغازه دار ها هم در نظر بگیرید چون بیشتر فروشنده ها اول سودشون براشون مهم هست تا چیز دیگه پس با طناب یه مغازه دار هیچ وقت توی چاه نرین چون شما واسش اصلا مهم نیستین اینو من به صورت 100 درصد و بیشتر از خیلی دوستان دیدم
در مورد قیمت درست است که اختلاف قیمت حدود 40 هزار تومن برای خیلی از ما ها زیاد است ولی به نظر من ما باید برای خودمون ارزش قائل باشیم که نخواهیم همش با فریز تصویر و... مواجه باشیم یا همش مجبور بشیم بریم به فروشگاهی که محصول را ازش خریدم و محصول را عوض کنیم و مدل دیگه ای بخریم که حالا شانسی یکیش خوب باشه که اگه چنین شود با احتساب نرخ کرایه و زمان شما و همچنین هزینه هایی که باید برای عوض کردن کالا بدین قیمت محصول برای شما بیش از 100 هزار تومان میشه پس قبل از خرید کمی تعمل کنید
امید وارم از این نقد و بررسی راضی باشید و اگر هم در جایی ذکر کردید حتما از نام نویسنده و انجمن تخصصی دیجیتال(دیجی دان) استفاده کنید در غیر این صورت من راضی نیستم
من میخوام یه مدل از ایکس ویژن دارای dvd پلیر بگیرم . شما چیز ی سراغ دارین ؟
شرمنده اگه جاش اینجا نبود .