سلام هدفون energy sistem dj 310 بهتره یا philips shl 3000 مرسی راهنمایی کنید:n13:
Printable View
سلام هدفون energy sistem dj 310 بهتره یا philips shl 3000 مرسی راهنمایی کنید:n13:
سلامنقل قول:
سلام هدفون energy sistem dj 310 بهتره یا philips shl 3000 مرسی راهنمایی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از هدفونها چیز زیادی سرم نمیشه. دوستان قطعا میتونن تو این بازه قیمتی محصولات خوبی رو پیشنهاد بدن، ولی اگه بین این دو مورد مردد هستید قطعا میگم که SHL3000 بهتره. جدا از بحث معتبر و باسابقه بودن فیلیپس، این هدفوناش بازخوردهای خیلی خوبی داشته و تو این بازه قیمتی از انتخابهای مناسبه (البته بدنهاش تمام پلاستیک و ظریف هست و باید مواظباش باشید). ضمنا اونطور که میگن، خرید هدفونهای انرژی سیستم (با وجود قیمت پایین و رو بورس بودنشون) اصلا پیشنهاد نمیشه، چون دوام کمی دارن
نظرتون در مورد مدل هایی که هم بی سیم هستند هم باسیم چیه؟چند مدل خوبشو میشه معرفی کنید؟تا 500
Audio-Technica ATH-M50
Creative Aurvana Live
Sony MDRV6 Monitor Series
AKG K181DJ DJ-Style
Sennheiser HD 518
بین اینا که گفتم کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
یه صدای با کیفیت،استفاده طولانی مدت
ببین انتخاب بین اینا به خیلی چیزا بستگی داره که فقط به استفاده طولانی مدت اشاره کردی..... در مورد سونی نظری ندارم اما Creative و AKG کاربرد پرتابل دارن... کیفیتشون بد نیست ولی با هدفون هایی مثل M50 یا HD518 قابل مقایسه نیستن. ریویو پرتابل ها رو اینجا میتونی بخونی:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M50 همین چند صفحه قبل در موردش بحث شده. بستگی به سورس داره... مثلا" با iPod 5 صداش خوب بود اما با Galaxy S3 یه خورده صداش کم بود.... اما زیاد واسه استفاده طولانی مدت راحت نیست....
HD518 هم هدفون خیلی خوبیه و صدای شفاف و نسبتا سردی داره اما این هم به سورس بستگی داره.... iPod بدون آمپ خیلی راحت از پس بیسش بر نمیاد.... صدای گرم با بیس قوی داره...
در کنار اینها باید در نظر داشته باشی HD518 هدفون پشت بازه و به تبع نشت صدا داره و Isolation خوبی نداره پس تو محیط پر سر و صدا نمیشه استفاده کرد... اما M50 پشت بسته است و از این نظر بهتره اما باعث گرم شدن لاله گوش و عرق کردن میشه....
خلاصه فاکتور های زیادی وجود دارن که فقط با ذکر دقیق کاربرد و جنس صدای مورد نظرت میشه به نتیجه نهایی رسید.
مرسی حالا غیر از اینا یه مدل که خوب باشه تو همین رنج قیمت شما چیو پیشنهاد میکنی؟؟نقل قول:
ممنون بابت جوابتوننقل قول:
من بیشتر آهنگ پاپ گوش میدم،میخوام از هر نظر خوب باشه،حداقل حد وسط همه رو داشته باشه،باس،صدای با کیفیت،وزن،کیفیت بدنه،خوب با گوشی بتونه کار کنه(نکسوس 5)در کل کیفیت و شفاف بودن صدا خیلی برام مهمه
ممنون
شما اگر حتی تا هدفون های 300 اهمی مثل hd650 هم بخواین استفاده کنین، e12 مناسبه. ولی اگر اصرار روی دسکتاپ دارین، مدل e09 فیو هم احتمالاً تا خرداد میاد.نقل قول:
یکی از کاربران هم یدونه آمپ ساختن که تاپیکش موجوده.
سلام به همگی
دوستان آیا هدفون دالبی زیر 200هزار تومن هم پیدا میشه؟
دوستانی که تجربه هدفون چندکاناله دارن لطفا توضیح بدن که یه هدفون چقدر میتونه صدای دالبی رو ایجاد کنه
یه هدفون واسه گوش دادن به موسیقی و فیلم نگاه کردن میخوام
حداکثر هم 200 هزار میخوام هزینه کنم.
متشکرم
سلام دوستان
ایرفونی که الان دارم ازش استفاده میکنم Cx300II هست بیس خوبی داره ولی به نظرم تفکیکش زیاد جالب نیست
حالا میخام عوضش کنم و یه ایرفونی بگیرم که تقریبا نزدیک به ie80 باشه بودجمم 200 دلار هست . ایرفون اگه داخل ایران هم موجود نباشه مشکلی نیست