300هزار دلار +ماهیانه 7-8 میلیون توماننقل قول:
مبلغ قراردادش کلا کمتر از جباریه
Printable View
300هزار دلار +ماهیانه 7-8 میلیون توماننقل قول:
مبلغ قراردادش کلا کمتر از جباریه
تبریک میگم ولی فکر کنم با اومدنش حاشیه های پرسپولیس چند برابر بشه.
دوستان بابت خبر ممنون ولی رسمی هست؟یعنی رسما قرارداد رو امضا و ثبت کرده؟آخه در این مورد شایعه زیاده!
من فقط اینو پیدا کردم :(البته الان 19 دقیقه بامداد جمعه هست!)
جادوگر فوتبال در آستانه پیوستن به پرسپولیس
ساعت خبر: 7:18 - تاريخ خبر: 14/06/1387
اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس ضمن موافقت با حضور علی کریمی در تیم فوتبال این باشگاه، انجام مذاکرات نهایی و مستقیم را به داریوش مصطفوی واگذار کردند.
پس از آنکه افشین قطبی در نشست دیروز خود با داریوش مصطفوی و محمود خودربین موافقتش را برای جذب علی کریمی اعلام کرد، اعضای هیئت مدیره پرسپولیس در نشست سه ساعته امروز خود موضوع حضور این بازیکن در تیم فوتبال این باشگاه را مورد بحث و بررسی قرار دادند و در نهایت با حضور کریمی موافقت کردند.
براین اساس قرار است داریوش مصطفوی به عنوان مدیرعامل باشگاه مذاکرات مستقیمی را طی دو روز آینده با علی کریمی در تهران برگزار کند و ضمن تشریح شرایط مالی و انضباطی باشگاه پرسپولیس، صحبت هایی نهایی را با وی انجام دهد.
به گفته یکی از نزدیکان باشگاه پرسپولیس کار پیوستن علی کریمی به تیم فوتبال این باشگاه مراحل پایان خود را طی می کند و طی روزهای آینده قرار داد این بازیکن نهایی خواهد شد.
اگه بیاد که عالیه!!!کد:http://www.iribnews.ir/Default.aspx?Page=SportContent&news_num=165066
شنبه ثبت می کنه !!!
ولی جادوگر قبلا تعصبش را ثابت کرده !!1
این حرفای مایلی کهن بیشتر به انشا شبیه...
ذقت کنین تو هر پاراگراف گفته "آقاي قطبي! شما راست ميگويد اگر ديوانه نبوديد" ...
تبحر رو حال کنین...
آقای مایلی کهن اینو بذون تو ورزش نبایذ احساسی کار کرذ....
نمی گم نسبت به تیمت احساسات نذاشته باشی ها...نه... ولی آذم بایذ واقعیت رو قبول کنه نه اینکه بیاذ برا خوذش قصه بگه...
بابا ذوستان این قذر ذاغ ذل مارو تازه نکنین....
آخه چیه ما حرفه ایی هست که فوتبالمون حرفه ایی باشه...
اون از افتتاحیه و اختتامیه گرفتنمون....
اون از وضع مذیریتمون....
این از وضع اینترنتمون....
اون از وضع خطای چه می ذونم همراه اوله چیه که یارو می ره تو غار مثل هلو آنتن می ذه!!!!!اونم با اون قیمت!!!!
اون از وضع مسابقه های فوتبالمون که تا هفته پنجم یکیشم تو جمعه نبوذ...
بازم هستا ولی ولش....
ذر ضمن لطفا" با افتتاحیه المپیک چین افتتاحیه ایران رو مقایسه نکنین که یه میلیون سالم بریم جلو اون مذلی نمی تونیم افتتاحیه برگزار کنیم...این افتتاحیه لیگ هشتم که یاذتونه ور ذاشته بوذن 15 نفر رو بهشون باذکنک زذه بوذن...
آقا ولش بذتر حرص می خوریم...ولش کنین...
تازه اخبار امروز گفت كه ميخواد با پرسپوليس قرار داد ببنده.
نميدونم اين رقمهاي قرار دادش رو شماها از كجا اوردين!!!
وقتی که علی دایی به عنوان یه ستاره اومد به پرسپولیس و محبوب هواداران شد
هیچکی فکر نمیکرد تیم <دایی بگوویچ غمخوار> سال بعد در پرسپولیس نباشن
علی دایی و پرسپولیس با اون شروع رؤیایی فصل کابوس باری رو پشت سر گذاشتند
حالا علی کریمی که توی اوج سال 2001 از پرسپولیس جدا شد بنظر شما الان که در افول برگشته میتونه دوباره ستاره
بی چون و چرا پرسپولیس بشه؟
من به خاطر پرسپولیس امیدوارم کریمی موفق باشه ولی اگه نخوام احساسی نظر بدم این فصل کلا خیلی به وضعیت پرسپولیس خوشبین نیستم اونم با این حواشی عجیب اول فصل...! فکر میکنم کریمی نتونه کریمیه قبل لژیونر شدنش باشه... امیدوارم خلیلی برگرده...
Only Ali Karimi
:40::40::40::40::40::40::40: