منم با نام کاربری فرید اونجا هستم. حقیقتش وندر وود ندارم و نمیدونم چی شد که فکر کردید دارم. شاید با حامد خان اشتباه گرفتید. ولی منم خیلی دوست دارم وندر وود رو داشته باشم:11:نقل قول:
Printable View
منم با نام کاربری فرید اونجا هستم. حقیقتش وندر وود ندارم و نمیدونم چی شد که فکر کردید دارم. شاید با حامد خان اشتباه گرفتید. ولی منم خیلی دوست دارم وندر وود رو داشته باشم:11:نقل قول:
آره عذر میخوام. بعد که پست ارسال شد فهمیدم اشتباه کردم. امیدوارم هر دومون واندر وود رو گیرش بیاریم. در ضمن منم تو اون سایت با نام کاربری جهانشاه و گاهی وقتها هم صالح یا جهانشاه صالح حضور دارم. همیشه خوشبو باشید.نقل قول:
بله حدس میزدم نام کاربری شما اونجا همونا باشه. به هر حال مبارک باشه و امیدوارم با اینها لحضات خوش بویی تو عید و تما زندگیتان داشته باشیدنقل قول:
مبارک باشه صالح خان.
زودتر عکس بزارید که اندر کف هستیم:31:
یه بنده خدایی دیگه هم قول داده نیمدونم چرا نمیزاره:27::46:
چشم قربان. فردا حتما عکس میزارم. البته قبلا عکس گذاشتم از عطرام. حالام اگه دوست دارید بازهم از کل عطرام عکس جدید بزارم (آپدیت شده) و یا اینکه فقط از عطرایی که سه چهار ماه اخیر خریدم عکس آپلود کنم. هر جور شما بگید.:11:نقل قول:
امروز اینجا بارون شدیدی میباره و من تو این بارون شوپارد نوبل وتیور زدم که بوش عجیب حالی میده بهم:27:
راستی فرید جان عجیب احساس میکنم این رومانس رو قبلا داشتم یعنی هدیه گرفتم ولی فقط چند بار استفاده کردم تو خوابگاه دانشجویی غیب شد:31:
چیزی که در مورد واندروود هست اینه که به هیچ عنوان کوچکترین شباهتی به لالیک نداره شاید شباهت کمی به ام7 داشته باشه بدلیل عود
به نظرم خیلی خوب خریدید..مخصوصا اون تام فورد رو با توجه به قیمت دلار....نقل قول:
مبارکتون باشه...
بچه ها این بیژن من چرا اینقدر میمونه ؟ :31: بعد از 1 هفته رو کاغذ تست بوش هنوز با شدت مونده بیژن بلک گیرم نیومد تست کنم اونم همینطوره؟:31: