باز هم مثل همیشه سرعت و کیفیت بسیار پایین است
Printable View
باز هم مثل همیشه سرعت و کیفیت بسیار پایین است
آقا اگه يه بار مودم رو خاموش و روشن كنين بعدش برين تو صفحه مبي نتتون صفحه بروز ميشه
من امروز كه جمعه است دانلود كردم ولي هيچي كم نشد
بعد از ساعت 2 هم يه مقدار استفاده كردم الان اومدم ديدم 3 مگابايت از چيزي كه قبلا داشتم كم شده
مطمئنين ديگه جمعه ها رايگان نيست؟
سلام به دوستان خوبم. منم به سرویس گیرندگان مبین ملحق شدم البته جز این گزینه ای هم نداشتم.:31:
سرعت دانلودم خوبه گاهی اوقات transfer rate هم به 110کیلو هم میرسه :20:
RSSI: -47 و CINR: 34/32 سرویسم 512 است.
اینم تست سرعت از speedtest :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط خواستم بدونم این قضیه جمعه ها چطوره؟ رایگانش تا 8صبحه یا 2ظهر؟ چون توی سایتش که چیزی از 2ظهر نگفته!!
ضمنا اگر دانلود رو از ساعت 1شروع کنم از2به بعد اتوماتیک رایگان میشه یا نه؟ چون یادمه همراه اول هم میگفت هزینه مکالمات از 9شب به بعد کمتره ولی اگه مکالمه زودتر از 9شروع میشد تا هر وقت که ادامه داشت با تعرفه قبل از9 محاسبه میشد.
پیشاپیش ممنون:40:
جالبه. تو netindex رتبه ایران 165 عراق 154 افغانستان157؟؟:41:
میانگین سرعت دانلود تو دنیا حدود 9مگ در ثانیه است بعد ما اینجا با 512k و 1M دست و پنجه نرم میکنیم!!:19:
جمعه رایگان هست برای من
ایم سرعتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي چه ساعتي هست تستتون؟نقل قول:
براي من تا ساعت ٩ صبح خوبه بقيه ساعات تر ميزنه
من 2 تا پست زدم. چی شد؟؟
ساعت 9:45نقل قول:
همین چند دقیقه پیش
نمي دونم جديدا تعرفه هاي مبين نت رو ديديد يا نه...اين آدرسشه:
اگه دقت كنيد مي بينيد كه يه طرح به اسم b35 در قسمت برليان پر مصرف هست كه 512 هستش !!!:18:يكي نيست بگه آخه بابا اگه اين 512 پس چرا گذاشتينش تو قسمت برليان پرمصرف ؟!!!جالبه كه قبلا يك طرح با محدوديت 40 گيگ و سرعت 1 مگ به جاي اين طرح بود...ديگه خسته شدم از بس از اين شركت به اون شركت مهاجرت كردم...حالا با اين تعرفه هاي مسخره ،يوزر يا مجبوره 80 تومن بده طرح 60 گيگ يا از سرعت 1 مگ صرفنظر كنه و تازه 45000 هم هزينه كنه...!!!:41::19:کد:http://mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=21