تو اون یکی تاپیک یکی از دوستان گفته امسال آزاد خوش میزاره دانشجو انتخاب واحد کنه ...
من تا یک ساعت میرم دانشگاه ببینم چه خبر هست ...
پول هم نمیبرم .
Printable View
تو اون یکی تاپیک یکی از دوستان گفته امسال آزاد خوش میزاره دانشجو انتخاب واحد کنه ...
پول هم نمیبرم .
آخه لینکت خرابهنقل قول:
دوستای من انتخاب واحدشونو کردن...گفتن از این خبرا توی تهران مرکزی نیس خودش یه نگاه به کارنامه ات می اندازه چندتا درس رو حذف میکنه بقیه رو خودش می نویسهنقل قول:
آره اگه درست انتخاب نکنی حذف می کنن
همه جا همین طوره
دانشگاه رفتی یا هنوز نه؟
کسی اطلاعاتی در مورد واحد برنامه سازی کامپیوتر داره؟؟
سخته؟؟میخوام بردارم میترسم بمونم توش.خواهشا کمک کنیییییییییییییییییییید
در انتظار پاسخم... :13::13::13:نقل قول:
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
به نظر من این درس کاملا به استاد مربوط میشه که بخواد در چه سطحی درس بده و امتحان بگیره ولی در کل درس سختی نیست ، مخصوصا برای رشته های غیر کامپیوتر معمولا زیاد سخت نمیگیرن. :31:نقل قول:
دوتا از دوستای خودم دانشگاه آزاد اهواز مکانیک میخونن که 19 و 20 گرفتن. :5:
[QUOTE=B.i.r.i.y.a;5436802]در انتظار پاسخم... :13::13::13:
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
به نظر من این درس کاملا به استاد مربوط میشه که بخواد در چه سطحی درس بده و امتحان بگیره ولی در کل درس سختی نیست ، مخصوصا برای رشته های غیر کامپیوتر معمولا زیاد سخت نمیگیرن. :31:
دوتا از دوستای خودم دانشگاه آزاد اهواز مکانیک میخونن که 19 و 20 گرفتن. :5:[/QUOTE
ممنون از راهنماییت.میگم در این درس چه چیزهایی اموزش داده میشه؟؟مرجع های معرفی شده به دوستاتون چیا بود؟؟خلاصه یه خلاصه ازش بگو
برای ترم 1 حد اکثر چند واحد می شه برداشت؟
حداکثر 14 واحد دانشگاهی + هرچند واحد که پیشنیاز بخورینقل قول:
مثلا برای کسی که ریاضی رو خورده میشه 14واحد دانشگاهی (مثل فیزیک1 یا معارف اسلامی...)+ 2واحد ریاضی پیشنیاز