نقل قول:
چرا دوباره گیر شاتل افتادید این همه سرویس دهنده دیگه هست
Printable View
نقل قول:
چرا دوباره گیر شاتل افتادید این همه سرویس دهنده دیگه هست
والا تصمیم گیرنده ما نیستیم.مدیره:n02:
بذارید من هم تجربه م در مورد داتک رو بگم
اول که به خاطر حجم هاش و قیمت باور نکردیش ما هم خر شدیم و با شکایات و فلان خط رو از رانژه مخابرات خلاص کردیم
بعد خودش یه ماهه سه گیگ تست داد که تو اون مدت من هرچی تست کردم بد نبود و خط هم تا 8 و 9 مگ میکشید
تازه آخراش که میخواستم سرویس بگیرم دیدیم بعله داتک خان زده زیر وعده های قبلی ش برای حجم های ارائه شده و هیچ جا هم خداروشکر نگفته بود این حجم ها موضوع تغییر بدون اطلاع قبلی خواهند بود البته!
میخواستم بعدش 6 ماهه ی 8 مگ جشنواره ش رو بگیرم که دیدم قعلا نیازی ندارم و کلا اینترنت خونه یه جورایی زاپاسه و خرج اضافه لازم نیست
جشنواره سه ماهه 4 مگ رو گرفتم 40 تومن
بعد از یکی دوروز کلا نمیدونم خط چی شد که داغون شد از لحاظ سرعت ولی پینگ بد نبود بر خلاف یه ساعت هایی تو همون دوره ی تستش که عصر ها کلا قطع میشد گاهی و اصلا یه ذره هم نمیشد بدون لگ گیم زد
هرچی من تماس گرفتم گفتن نه سر خط تون توی مرکز خوبه و دم خونه هم اومد کارشناسشون و دید اره اشکال از داخل ساختمان نیست دمش رو گذاشت رو کولش و رفت ولی هیچ خبری نشد باز تا اخر سر هم بعد از تماس های من حامی مشتریانشون آب پاکی رو ریخت رو دست ما که آره اصلا خط تون ظرفیت لازم برای ارائه سرویس رو نداره!
حالا چرا نمیتونستن اینو از اول بگن یا اینکه چرا مثلا یه مشتری جزء براشون مهم نیست، اینا احتمالا در حیطه ی حامی مشتریان نمیشه و مشتری ینی کسی که 16 مگ یه ساله خریده و جیرینگی پول ش رو داده! و شما دیگه خودت برو با مخابرات حل کن به ما مربوط نیست... .
خلاصه ما دیگه با هزار جور مکافات با مخابرات و شکایت کشی از اونها تونستیم خط رو حدود 4 مگ ثابت کنیم که اکثرا زیر 4 و حدود 3.5 بود دیگه
یکی دو هفته ای که خراب شده بود قشنگ خط با 64 وصل میشد، نوستالژی بدی نبود البته!
پینگش بد نبود این اواخر و نسبتا پایدار شده بود سرویسشون
ولی خب فکر کنید مثلا من اگر 8 مگ میخواستم بگیرم چی میشد دیگه، از یه طرف حرص باید میخوردم واسه پول اضافه ای که دادم (هرکی تو ایران کار کرده میدونه هزار تومنش هم ناراحتی داره الکی از جیبت بره، بعله آدم به جاش خرج کنه لذت میبره ولی پول مفت ما نگرفتیم مثل خیلی ها که برامون مهم نباشه از جمله همین شرکت ها که معلوم نیست به کجا میرسه تهشون) و از یه طرف هم احتمالا حامی مشتریانشون میگفت به ما مربوط نیست و دیگه آدم هم از یه جایی به بعد دیگه نه حوصله ی شکایت و پیگیری داره نه وقتش رو و به این نتیجه میرسه همه سر و ته یه کرباسن تو این مملکت... .
این هم مثل سپنتا شد که چند سال پیش داشتم ازشون و سر یه آپلود که حاضر نبودن پیگیری کنن دیگه نگرفتم ازشون
احتمالا اگه بخوام اینترنتی واسه خونه بگیرم و اگر کاری پرحجم تر پیدا بشه که اینترنت موبایل جواب نده از مخابرات باشه با تمام داغونی ش، وگرنه که واسه کسی مثل من که دیگه کاری پرحجم نداره همین اپراتور های بدتر از شرکت های اینترنت فعلا بهترین گزینه ن.
داتک خیلی جالبه
امروز اسمس اومد برام رفتم جشنواره های جدیدش رو نگاه کردم
به جای اینکه یه بسته ای اضافه کنه که انتخاب رو زیاد کنه برداشته 512 گذاشته سه ماهه
انگار عهد بوقه
با 512 حتی دیگه چت هم به زور باید بکنی:n18:
من هنوزم یکی از اینترنت هایی که از داتک گرفتم 512 هست.از خیلی وقت پیش دارمش.اتفاقا با اینکه سرعتش کم بود پینگ خیلی خوبی داشت و جون میداد باهاش بازی کنی:n02:نقل قول:
الان توی سیستم همون 512 خورده اما سرعتم به 1.5 مگابیت افزایش پیدا کرد
اتفاقا با 512 قدیم خیلی با اسکایپ صحبت میکردم و خیلی هم تماس عالی از آب درمیومد.با آمریکا و کانادا و شهرستان های ایران هم خیلی صحبت میکردم.
پینگش داتک بدک نبود برای من هم این اواخرنقل قول:
ولی خب ای بابا کلا همه چی کاریکاتور شده اینجا
من دلم میخواست جشنواره ی 6 ماهه 8 مگ ش رو بگیرم ولی یه حسی بهم میگفت که فایده نداره و همون طور هم شد دیگه
اگه آدم بودن که خوب بود، پولو میگیرن دیگه مشتری فراموش میشه، فقط باید خوش شانس باشی مث چیزای دیگه تو این مملکت
یه بازی میخواستیم بخریم زنگ زدم ت.پ. میگم انقدر یورو میتونید فلان صفحه بازی برام پرداخت کنید میگه باید اول تایید کنیم بعد هم فلان قدر پایین تر نمیشه
خلاصه داستانیه همه چی این مملکت
اسکایپ هم آره، خودش هم تو سایتش نوشته واسه خیلی کارا همون 512 هم خوبه، اگه درست یادم مونده باشه
ولی در کل دیگه اینترنت زیر یه مگ یه شوخی خیلی مسخره و توهین آمیزه
داداش حرفی که شما میزنی کاملا درسته. اگه بخوای کلان صحبت کنی حرفت درسته.اما خودت بهتر میدونی اینجا ایرانه.اصلا چیزی به اسم انتخاب بین بد و خوب وجود نداره.اینجا همیشه انتخاب بین بد و بدتر هست.تو هر زمینه ای.اینو هیچوقت یادت نره.ما این مملکت چیزی به اسم خوب نداریم.همه دزدن مه اینکه خلافش ثابت شه. منم گفتم قبلا که داتک اون موقع که 512 میداد پینگ بهتری داشت.الان نمیگم افتضاحه اما خوب هم نیست.نقل قول:
داتک هم شرکت کاملی نیست و قطعا مشکلات زیادی داره.اما همونطور که قبلا گفتم شرکتای دیگه هم همچین آش دهن سوزی نیستن.انام هزارتا مشکل داره.درسته داتک به من اینترنت 16 نمیده اما دیگه تحت هز شرایطی از 12 مگ هم پایین نمیاد و از این بابت خوبه که میتونی هرچی دلم میخواد رو با خیال راحت دانلود کنم.بدون اینکه دغدغه تموم شدن ترافیک رو داشته باشم.کلا من آدمی نیستم که هی بخوام برم چک کنم ببینم از نتم چقد مونده.چون واقعا حوصلم نمیکشه.
الانم اون یکی خطم دیگه 512 نیست و روی 1و نیم مگ بسته شده.حالا اگه تو شرکت بهتری میشناسی بگو همگی جمع کنیم بریم اونجا:n11:
شرکت که من والا دیگه ای دی اس ال ندارم اصلا فقط رو دیتای همراه اول و گاهی ایرانسلم.نقل قول:
یه جای دیگه هم گفتم که به خاطر ساعت بیداری و این داستان ها فعلا همون دانلود همراه اول کفایت میکنه برام و تازه اصلا مثل گذشته دیگه دانلود ندارم و همون دانلود هام نمیرسم گاهی استفاده کنم.
ولی بحث اصلی سر این مساله است که تو ایران شرکت ها از اول نمیان همه چی رو بگن، مثلا همون سپنتا از من اولش تعهد گرفته بود که در صورت خرابی از طرف مخابرات ما مسئولیتی ندارم و تو هم بعدا حق اعتراض نداری ولی خب داتک حرفی نزد در صورتی که میتونست بزنه و اگر هم میزد خب من اصولا نمیگرفتم.
بحث من بیشتر سر همین چیزاس و گرنه خوب وضعیت کشور که معلومه دیگه ولی وضعیت این کشور هم به قول معروف از ماست که بر ماست.
من تا جایی که به عهده ی من بوده زورم رو زدم که وضع رو به سهم خودم بدتر نکنم و حتی تلاش کردم جایی اگه میشده اعتراض خودم رو بکنم که همه روشون زیاد نشه فکر کنن واسه هر خری قراره آخور ببندن.
در ادامه هم امیدوارم دیگه اصلا اینجا نباشم در آینده، بعد از یه مرحله ای دیگه آدم میبره اصلا و میبینه تمام اون فکرهایی که میکرد با خودش غلط بوده و چاره ای جز فراموش کردن بعضی چیزا نداره :n27:
نقل قول:آخه اینی که تو داری میگی به نظرم بدتره داداش. شرکت های تامین کننده اینترنت وظیفه دارن تا مشکلات مخابرات رو هم پیگیری کنن. اینکه از زیر وظیفشون شونه خالی میکنن اتفاقا ایراده و باید به این اعتراض کرد.این حرفشون عین این میمونه که شرکت خودرو سازی بگه من فقط وظیفه دارم بدنه خودرو رو تحویل بدم و بقیه تجهیزات ماشین به من ربطی نداره.خودتون برید بخرید و نصب کنیدنقل قول:
ولی بحث اصلی سر این مساله است که تو ایران شرکت ها از اول نمیان همه چی رو بگن، مثلا همون سپنتا از من اولش تعهد گرفته بود که در صورت خرابی از طرف مخابرات ما مسئولیتی ندارم و تو هم بعدا حق اعتراض نداری ولی خب داتک حرفی نزد در صورتی که میتونست بزنه و اگر هم میزد خب من اصولا نمیگرفتم.
درسته داتک در انجام مسئولیتش در مورد شما کوتاهی کرده اما بهتر از اینکه کلا بگه به من ربطی نداره و تازه از شما امضا بگیره.درضمن یه نکته ای هم بگم که احتمالا شما نمیدونی. مخابرات و کارمندای اونام فک نکن خیلی انسان های با وجدان و شریفی هستن و همه تقصیر گردنه داتکه.در خیلی از مواقع این مخابراتی ها هستن که با شرکتا همکاری نمیکنن.اینو از کسایی که مسئول بخش فنی شرکت ها هستن شنیدم
بعد یه نکته دیگه هم هست.شما نمیتونی کلی بگی این شرکت بده یا خوبه.الان درسته شما با داتک مشکل داشتی اما خیلیها هم هستند که از خدمات داتک تا حدودی( تاکید میکنم تا حدودی) راضی هستن.این در مورد بیشتر شرکتا صادقه.بر حسب اینکه توی کدوم مرکز مخابراتی هستی، شرکتایی که در اون مرکز خدمات بهتری میدن فرق میکنن.البته اصولش اینکه همه شرکتا توی همه مراکز مخابراتی خوب باشن اما در واقع اینطور نیست و این مشکل هم فقط تو ایرانه که وجود داره
نکته سوم هم اینکه داتک چند ماه گذشته سرویس 16 مگ خودشو با ترافیک 3000 گیگ در ماه ارائه میکرد.من از یه منبع مطمئن شنیدم که بعضی از مشتری های داتک زنگ زدن و گفتن به خاطر اینکه شما میزان ترافیک بالایی ارائه دادی، تعرفه این سرعت رفته بالا و ما نمیتونیم بگیریم.بهتره ترافیک کمتر بشه تا بتونیم این سرویسو تهیه کنیم:n38:. داتک هم از خدا خواسته تعرفه رو کم کرده