KM player توهین نکنید.نقل قول:
.تقریبا KM player لینوکسی هستش
کجای vlc شبیه KM player هست؟؟؟؟:2:
تا اونجایی که من دیدم قوی ترین مدیاپلیر لینوکس همین vlc هست که سالها از KM player عقبتره و اگه مجبور نبودم هیچ وقت ازش استفاده نمی کردم:13:
Printable View
KM player توهین نکنید.نقل قول:
.تقریبا KM player لینوکسی هستش
کجای vlc شبیه KM player هست؟؟؟؟:2:
تا اونجایی که من دیدم قوی ترین مدیاپلیر لینوکس همین vlc هست که سالها از KM player عقبتره و اگه مجبور نبودم هیچ وقت ازش استفاده نمی کردم:13:
سوال:نقل قول:
قوی ترین مدیا پلیر ویندوز کیه؟! KM Player
قوی ترین مدیا پلیر لینوکس چیه؟! VLC
سوال: شباهت کا ام و وی ال سی؟
هر دو قوی ترین مدیا پلیر های سیستم عامل بستر خود می باشند!!
VLC تقریبا اکثر فرمت های مورد نیاز من رو پخش میکنه...یعنی فایلی نیست که من تو ویندوز اجراش کرده باشم و تو لینوکس نه!!!!
شما با Km Player میتونید webm پخش کنید !؟ نمیتونید ! مگر با گذشتن از هفت خان رستم ... Km خیلی جاها هنگ میکنه ! میخواید یه ویدئو بهتون بدم رسید به آخر سیستم رو ببره هوا خوری دیگه برنگرده ؟ ولی همون رو تو Vlc اجرا کنید ببینید چی میشه ... میدونید برا Vlc فرمت مهم نیست و محتوا مهمه ؟ البته من خودم تو ویندوز اکثرا از Km استفاده میکنم ، ولی اکثرا که به فرمت های خاص میخورم از VLC ...
در ضمن دوستمون نظرشون رو گفتن و توهین نکردن ، اما شما با !!!
نظر شما محترمه ، اوایل بنده هم همین فکر رو میکردم ولی کم کم متوجه شدم ، البته اجباری هم نیست .نقل قول:
سالها از KM player عقبتره
نکته دیگه این هست که اینجا جای بحث و مقایسه نرم افزار های ویندوز و لینکوس نیست ، اسم تایپیک مشخصه دیگه ... از کاربرای با تجربه ای مثل شما بعید هست .
امیدوارم رنجیده خاطر نشید ، هدف خاصی نداشتم .
آرزوی مــوفــقــیــتـ
من برای نصب اویونتو کنار وین 7 به مشکل خوردم
توی اموزش هایی که گداشتن در مورد پارتیشن بندی در مورد گزینهdivice for boot loader information چیزی نگفتن!
توی این مقاله هم اصلا گزینش وجود نداره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی انتخابش کنم؟
دوسته عزیز شما 3 تا حالت نصب دارید لازم نیست که شما گزینه سوم رو انتخاب کنید و خودتون پاتریشن بندی کنید از هر درایوتون 60 گیگ خالی بزارید و با انتخاب حالت دوم ( نصب ubuntu درکنار ویندوز7 ) خود سیستم نصب 60 گیگ از درایوتون cut میکنه و یه پاتریشن جدید میسازهنقل قول:
در این حالت درایوتون به حال خودش باقی میمونه و حتی تو ubuntu هم به درایو های ویندوزی دسرسی دارید
من که اینجوری نصب کردم کاملا هم راضیم
من دیال آپ استفاده می کنم اونم با مودم داخلی!!! بعید میدونم بشه با لینوکس اتصال دیال آپ برقرار کرد.نقل قول:
Off: یه راهنمایی درباره فایل MP3 خواستیم چه بحث ها پشت سرش شروع شد... فکر کنم تاپیکو کاملا" منحرف کردم:31:
قطعا امکان برقراری ارتباط با دایل اپ وجود داره!!ولی مشکل اینه که باید مودم رو بشناسونید...تقریبا 7 خان رستم داره، همراه 5 خان لینوکس!!!!نقل قول:
من دیال آپ استفاده می کنم اونم با مودم داخلی!!! بعید میدونم بشه با لینوکس اتصال دیال آپ برقرار کرد.
نه اتفاقا خیلی خوبه که بدونیم چه برنامه هایی هستن...شخصا یکی از مشکلاتم اینه که تو اوبونتو، چیزی مثل IDM ندارم....حالا اگه یه نفر یه همچین چیزی بهم معرفی کنه عالی میشه...پلیر هم یکی از مهم ترین چیزاست برای خیلی از ماها!!نقل قول:
Off: یه راهنمایی درباره فایل MP3 خواستیم چه بحث ها پشت سرش شروع شد... فکر کنم تاپیکو کاملا" منحرف کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من دیروز ubunto 11.10 رو دانلود کردم ونصبش هم کردم. ولی هیچ درایوی رو نشناخته بود. رفتم تو قسمت setting بعد روی درایور ها کلیک کردم . بعدش دریور رو از اینترنت دانلود کردو نصب شد. ولی اصلا تغییری نکرد. نه گرافیک داشت نه کارت صدا. رفتم پاکش کردم.
حالا میخام centos دانلود کنم. وب سایت خاصی داره؟ لینک دانلود هم بدید ممنون میشم.
بین ubuntu و centos کدومشون بهترن؟؟؟؟؟
سلام دوستان من چند وقت قبل لینوکس نصب کردم . تازه الان دارم با هاش کیف میکنم ولی یه چند تا مشکل دارم .
1 - من اپرا نصب کردم ولی متاسفانه فلش پلیر ندارم از طرفی سایت اداب هم ای پی ایران تحریم کرده خواهشن دوستان اگه فلش پلیر جدید با پسوند .deb دارن ادرس رو بگن تا من هم دانلود کنم .
2 - چه طوری می توانم یه نرم افززار به لیست سمت راست نرم افزارم اضافه کنم ...
3- متاسفانه افیس اورجینال ابونتو نمی تونه فایل افیس درست شده و تزیین شده با افیس 2007 مایکروسافت رو باز و ادیت کنه ایا افیس بهتری موجود هست ؟ لطفا این هم با پسوند .deb باشه
در ضمن من از لینوکس ابونتو استفاده می کنم .. پیشاپیش متشکرم :20:
سوالت مثل این میمونه که بگن بین خاور و پیکان کدوم بهترهنقل قول:
بین ubuntu و centos کدومشون بهترن؟؟؟؟؟
توی دنیای گنو/لینوکس همه کاری میشه کرد اما توزیع های مختلف برای اهداف مختلفی تولید میشن
centos به عنوان یک توزیع سرور شناخته شده هست و اوبونتو دسکتاپ