سلام
پراید 111 بوی بنزین میاد تو اتاق.
رفتیم صافی بنزین عوض کردیم درست نشد. امروز طرف رفت زیر ماشین و گفت مشکلی نداره. و اگر بنزین سوپر میزنی از اون هست.
یعین این بنزین سوپر ها چی داخلش هست که این طور میشه؟!
Printable View
سلام
پراید 111 بوی بنزین میاد تو اتاق.
رفتیم صافی بنزین عوض کردیم درست نشد. امروز طرف رفت زیر ماشین و گفت مشکلی نداره. و اگر بنزین سوپر میزنی از اون هست.
یعین این بنزین سوپر ها چی داخلش هست که این طور میشه؟!
دوست عزیز از صافی بنزین نیست و ربطی هم به ببنزین سوپر ندارهنقل قول:
یا درب باک خرابه یا حبابگیر بنزین
رفت نگاه کرد.گفت حبابگیر درسته و مشکلی نداره.نقل قول:
کسی نمیدونه ؟
نقل قول:
سلام.سمند ef7 بنزینی بنده(1500 کارکرد) اولا که فرمونش رو در جا که میچرخونم صدای رررررررررررررر مانندی داره و میلرزونه. ولی تو حرکت خیلی کمه (شایدم اصلا نباشه!! زیاد دقت نکردم).و دوم اینکه صدای ناله مانندی(شبیه غژژژژژژژژژ) داره(البته خفیف) زمانی که در سرعت کم یا شروع حرکت فرمون رو می چرخونم.از چی میتونه باشه این صدا.؟
ممنون و اینکه داخل ماشین بوی بدی میده که بعضی وقتا بیشترهم خصوصا اول که میشینم تو ماشین بیشتره(نمیدونم شایدم بعدش بازم وجود داره اما بینی م بهش عادت میکنه!) بویی شبیه بوی عرق (ببخشیدا!!).نمیدونم از موکتشه.چون دیروز رو موکت داخل صندوق عقب یه کم شیر ریخته بود تمیز کردم امروز یه بویی شبیه همون اما شدیدتر میده.ولی قبلا که اصلا آبی نریخته بود رو موکتاش چرا همچین بویی میده...؟
دوست گرامی عوض کنید بهتره گیریس اگه خاک رو به خود جذب کنه سفت میشه و همینطور اگه سیم کلاچ خوردگی داشته باشه جوابگو نیستنقل قول:
دوست عزیز راهنمایی تون کردند کهنقل قول:
اگه صدا شبیه تسمه باشه ممکنه از نو بودن یا خراب بودن پولی ها باشه که باید چک بشه اگه صدا زیاده مواظب باشید تسمه در نره یا پاره نشهماشین نو گارانتی داره ببرید نشون بدین و دقت کنید ککه حتمن چک کنند
در مورد صدا از پمپ و سیستم هیدرولیک فرمونه که در دور موتور پایین فشار به پمپ بیشتر میشه نگران نباشید موردی نیستنقل قول:
در مورد بو هم اگه از دیروز شرو شده که واویلا از شیر هستش
نمد های پشت و زیر صندلی ها انچنان جذب می کنند بو رو که سر سام آوره
این مورد رو یکی از دوستان داشت که اب یخ ماهی ریخته بود و تا یکماه با هر کارواش نه تنها کم نمی شد که 10 برابر می شد
راهش اینه که نمد صندوق عقب رو که شیر ریخته بردارید بشویید و در آفتاب چند ساعت نگه دارید درب ماشین رو هم باز بذارید
این پیچ زیر فشنگی دنده عقب پراید مال چیه؟ همین که توی عکس دورش علامت زدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلرگیری داره، منظورم این بود که فیلرها تنظیمه و نیاز به فیلرگیری مجدد نیست :)نقل قول:
بله توضیحات شما رو در مورد وایر شمعها دیده بودم. حتمن چک میکنم.
دیشب متوجه شدم لنتهای جلو یه مقدار لقی داره. بعضی وقتا موقع ترمز گرفتن صدای خرت خرت خیلی شدید میده. دیشب توی جاده همینطوری شد ترمز رو هم که رها کردم قطع نشد که مجبور شدم توقف کنم. بعد از یه کم ور رفتن باهاش وقتی توی دنده عقب رفتن ترمز گرفتم صدا قطع شد! امروز باید چرخها رو باز کنم ببینم اوضاع چطوره. احتمالش هست که دلیل کم جون شدن ماشین درگیر شدن لحظه ای لنتها باشه؟ میگم لحظه ای چون تا حالا ندیدم که رینگها زیاد داغ بشه
سلام محمد جان ممنون بابت پاسخنقل قول:
سلام
1- سوپاپ سوخت و هوا خیلی قبل از رسیدن پیستون به بالای بالا بسته میشه وگرنه اصلاً تراکم رخ نمیده . در حقیقت به محض رسیدن پیستون به پائینِ پائین و پایان مرحله ی مکش , سوپاپ سوخت و هوا بسته میشه
سوپاپ دود هم که دو مرحله قبل بسته شده ( در پایان خروج دود و شروع مکش سوخت و هوا )
پس خیلی قبل از انفجار همه ی سوپاپ ها بسته شده و ربطی به نوع سوخت هم نداره
چیزی که به نوع سوخت ربط داره زمان جرقه زدنِ شمع هست که توسط دلکو ( در موتور دلکو دار ) و توسط کامپیوتر ( در موتور مدرنِ بی دلکو ) تعیین میشه .
2- در ماشین استاندارد که از یورو4 و یورو5 استفاده میکنه وقتی میخواین درب باک رو باز کنین صداش مثل باز کردن درب نوشابه ی گازدار هست یعنی بخارهای توی باک راه فرار نداره وقتی درب باک بسته و سالم باشه .
درضمن سیستم کانیستر هم راه نشت بخار بنزین نداره اگر سالم باشه چون وقتی ماشین خاموش هست راهِ ورود بخار بنزین به منیفولد هوا کاملاً بسته هست ( توسط یک فنر ) . وقتی ماشین روشن میشه هر 15 یا 30 ثانیه یک بار آهنربای الکتریکیِ کنار مخزن کانیستر [ CANISTER SOLENOID ] توسط کامپیوتر روشن میشه و راهِ عبور بخارها به منیفولد هوا باز میشه و با مکشِ پیستون ها بخارها کشیده میشه توی منیفولد و سپس سیلندر ها و مصرف میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس در یک ماشین استاندارد بخارها راهِ فراری نداره .
اما وقتی شیلنگها محکم نباشه , درب باک غیر استاندارد یا خراب باشه , واشر پمپ بنزین زیر صندلی بی کیفیت یا خراب باشه و کانیستر هم مشکل داشته باشه مسلماً بخارها فرار میکنه و بوی زیادی هم تولید میکنه .
3- با گرانتر شدن بنزین , بنزین دزدی هم بیشتر میشه .
کم کم دزدگیر مخصوص درب باک هم میاد بازار
راس میگی باید تو جرغه دیلی بندازم نه سوپاپ
واسه کنیستر 405 من ورودیشو تو باک شیلنگو در آوردم (بگذریم که خیلی تلخ بود) فوت کردم - هرچی فوت کردم هوا در اومد رفت سمت منیفولدشو کندم (تا شکم برطرف شه که وسط کار نشتی نداره) کف زدم به سری منیفولدش و دباره از سمت باک فوت کردم
بازم هوا به همون حالت نه راحت تر نه سخت تر میرفت و حسابی حباب کرد
کلا کنیستر رو باز کردم و به ورودی باکش یه پیچ 10 وصل کردم و خروجی گازشو بستم
مشکل بعدی که وجود داره من (پمپ باد 12 ولت دارم ) ول کردم تو در باک و منتظر شدم ببینم باک باد میشه دیدم نمیشه - دور شیلنگ باد رو با پارچه تغریبا ایزوله کردم
رفتم کف مالیدم به بغیه جا ها دیدم
شیلنگی که از در باک تا باک میاد بین تیکه هاش کلا بازه بازه نه واشری نه چیزی
ذخامت این شلنگ حدود نیم میل بود که اگه یه واشرم بیرونش مینداختم و سفت میکردم پاره میشد
کلا راحی نداره جز اینکه یه جیزی هم اندازه خود شیلنگ بزارم وسط و دو تا شیلنگ هارو بکشم روش بعد با واشر جفتش رو سف کنم
از این قطعه های تیکه تیکه 3 تا داره
نتیجه :
کنیستر 405 کلا بازه تو منیفولد
باک 405 ازش بنزین میره و همینطور گاز تو دست اندازه ولی چون پشتش (مثل لاستیک دور در صندق عقب و..) بسته است بوی بنزین تو نمیاد
برسی باز بودن شیلنگ های رو رو همه 405 های پارک شده تو محله کردم همه مثل مال من بودن
دمت جیز محمد من سرم درد میکنه ماشینو کلا سیستم براش بسازم
چند وقت دیگه مشکل باک رو حل میکنم:n12: و آموزشش رو میزارم